Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Mia @ 2007 02 10, 22:58)
Nu bet ar ne faina kad nors tas prakeiktas santykis pas tave geras?

faina... jėga, o ne faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taliuke @ 2007 02 10, 23:32)
Ačiū, mergaitės, už atsakymus  4u.gif 
Aš ir pati manau, kad dufastonas nelabai turėtų įtakoti, bet kas ten žino, - hCG puoliau darytis savo iniciatyva, nesulaukusi vizito pas gydytoją  ax.gif 
Situacija tokia, kad prieš savaitę, kai nėštumui buvo 6,5 sav., pradėjau stipriai kraujuoti. Tas truko porą valandų ir be jokių skausmų. Gydytoja liepė gulėti ir gerti dufastoną. Po kelių dienų darė vagin. echoskopiją, tai tematė tuščią netaisyklingos formos gemalinę pūslytę  verysad.gif Gydytoja tarstelėjo, kad tas jai nepatinka, nors užtikrino, kad kartais tokiu metu dar gali nesimatyti ir liepė ateiti po 1,5 sav. Kadangi tai mano ilgai lauktas nėštumas, supanikavau nerealiai. Nors kraujavimas nepasikartojo (tfu tfu tfu), bet kažkoks rusvas tepliojimas būna kasdien, kartais pamaudžia nugarą  unsure.gif Vakar darytas hCG - 169380,0  blink.gif Dariau Geromedoj, dar laborantė nusistebėjo, kad toks didelis, nes pas juos viršutinė norma 169000, atitinkanti pilnas 8 nėštumo savaites, o pas mane galėtų būti max tik 5 sav. Vat ir nebežinau, ar čia džiaugtis tokiu aukštu hCG rezultatu, ar ne. Ot sugebu prisidirbti, kad ramu nebūtų  doh.gif

taliuke, pastojai natūraliai?
Tai tau ne 5 sav nėštumo, bet 7 kaip supratau?
Nenoriu gąsdinti, bet dėl didelio Hcg būtinai pasitark su tikrai geru ginekologu, ir geriau skubiau 4u.gif Labai labai retai, bet būna kai super didelis hcg nėra gerai.
Bet aš neatsimenu kokio dydžio hcg turi būti, kad sunerimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 02 10, 21:30)
čia į kurį klausimą atsakymas? g.gif

Nugi į tą, kuris iškart prieš atsakymą, o kas čia neaiškaus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 02 11, 20:48)
Nugi į tą, kuris iškart prieš atsakymą, o kas čia neaiškaus blink.gif

Ai aš pripratusi prie citavimo, tai nesusigaudžiau lotuliukas.gif o prieš buvo du klausimai iš eilės - Fliquiti dėl PKS ir šitas blush2.gif
Tai jei čia atsakymas dėl duphastono, tai dar paklausiu: o kaip čia teoriškai galima pritempti? g.gif
Atsakyti
Ai, tai kam cituoti, jei iškart rašau irnesakyk.gif Po to gaunasi paklodės to pačio teksto. Reik forumo resursus taupyti, vot umn.gif

O dėl tų teorijų geriau asmeniškai paaiškinsiu.
Atsakyti
Tyrimai daryti 4 CD:
FSH 7.20 (2.8-11.3)
LH 8.45 (1.10-11.6)
E 135 (73.4-587)
TES 3.88 (2.20-4.10)
TSH 3.09 (0.2-4.00)

Lyg ir įtelpa i normas g.gif
Kas galėtų pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2007 02 13, 13:22)
Tyrimai daryti 4 CD:
FSH 7.20 (2.8-11.3)
LH 8.45 (1.10-11.6)
E 135 (73.4-587)
TES 3.88 (2.20-4.10)
TSH 3.09 (0.2-4.00)

Lyg ir įtelpa i normas  g.gif
Kas galėtų pakomentuoti?

o tai ką čia komentuot - telpa į normas, vadinasi viskas gerai 4u.gif
Atsakyti

Kažkaip testosteronas didokas. Nors į šias normas telpa, bet kitose laboratorijose testosterono viršutinė norma tikrai mažesnė. Jeigu testosteronas didokas reikėtų daryti SHBG ir žiūrėti laisvų androgenų indeksą.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 02 11, 00:38)
taliuke, pastojai natūraliai?
Tai tau ne 5 sav nėštumo, bet 7 kaip supratau?
Nenoriu gąsdinti, bet dėl didelio Hcg būtinai pasitark su tikrai geru ginekologu, ir geriau skubiau  4u.gif Labai labai retai, bet būna kai super didelis hcg nėra gerai.
Bet aš neatsimenu kokio dydžio hcg turi būti, kad sunerimti  g.gif

Tiesiog noriu informuoti, kad panikavau be reikalo ax.gif Vakar buvau pas gydytoją, tai matėm kuo gražiausią embrioniuką ir jo plakančią širdutę, kas atitinka 8 sav., skaičiuojant nuo paskutinių mmm (laboratorija, kurioje tyriausi hCG, nėštumą skaičiuoja nuo pastojimo, užtat ir gavosi makalynė su savaitėmis). O tas aukštas hCG mano atveju rodo, kad nėštumas normaliai vystosi. Kiekvienai jo koncentracija būna labai skirtinga. Nors jei būtume tematę tuščią gemalinę puslytę, toks aukštas hCG galėtų reikšti pūslinę išvisą (bjaurus dalykas, visa laimė, gan retai pasitaikantis)...
Ačiū ir sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, pasiėmiau šiandien savo tyrimus.. Nekabai susigaudau tose normose...
Progesteronas - 11,18 ng/ml,
Prolaktinas - 400 uIU/ml.
Dariausi 32CD, 7DPO.

Ką čia reiškia? Ovuliacija įvyko?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ką gali reikšti žemas progesteronas kartu su aukštu prolaktinu? g.gif tiesa, išvadas, kad progesteronas žemas, o prolaktinas aukštas pasidariau pati blush2.gif
daryta 21 c.d. (ciklas 28-30 d.), progesteronas 1,95 [0,035-59], prolaktinas 831 [1,1-9999]. toks jausmas, kad pas kažką mačiau panašius rezultatus, bet dabar nerandu. kaip visada... doh.gif gal kas irgi matė ar šiaip turi, ką pasakyti? ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 02 15, 13:09)
sveikos  4u.gif
ką gali reikšti žemas progesteronas kartu su aukštu prolaktinu?  g.gif tiesa, išvadas, kad progesteronas žemas, o prolaktinas aukštas pasidariau pati  blush2.gif
daryta 21 c.d. (ciklas 28-30 d.), progesteronas 1,95 [0,035-59], prolaktinas 831 [1,1-9999]. toks jausmas, kad pas kažką mačiau panašius rezultatus, bet dabar nerandu. kaip visada...  doh.gif gal kas irgi matė ar šiaip turi, ką pasakyti?  ačiū.

Tai reiskia kad ovuliacija nevyksta ir del to greiciausiai kaltas prolaktinas, kuris mazinamas Bromkriptino pagalba. po kokiu 8 sav gydymo viskas turi atsistatyt. 4u.gif
Atsakyti