Ačiū, mergaitės, už atsakymus
Aš ir pati manau, kad dufastonas nelabai turėtų įtakoti, bet kas ten žino, - hCG puoliau darytis savo iniciatyva, nesulaukusi vizito pas gydytoją
Situacija tokia, kad prieš savaitę, kai nėštumui buvo 6,5 sav., pradėjau stipriai kraujuoti. Tas truko porą valandų ir be jokių skausmų. Gydytoja liepė gulėti ir gerti dufastoną. Po kelių dienų darė vagin. echoskopiją, tai tematė tuščią netaisyklingos formos gemalinę pūslytę

Gydytoja tarstelėjo, kad tas jai nepatinka, nors užtikrino, kad kartais tokiu metu dar gali nesimatyti ir liepė ateiti po 1,5 sav. Kadangi tai mano ilgai lauktas nėštumas, supanikavau nerealiai. Nors kraujavimas nepasikartojo (tfu tfu tfu), bet kažkoks rusvas tepliojimas būna kasdien, kartais pamaudžia nugarą

Vakar darytas hCG - 169380,0

Dariau Geromedoj, dar laborantė nusistebėjo, kad toks didelis, nes pas juos viršutinė norma 169000, atitinkanti pilnas 8 nėštumo savaites, o pas mane galėtų būti max tik 5 sav. Vat ir nebežinau, ar čia džiaugtis tokiu aukštu hCG rezultatu, ar ne. Ot sugebu prisidirbti, kad ramu nebūtų
Nenoriu gąsdinti, bet dėl didelio Hcg būtinai pasitark su tikrai geru ginekologu, ir geriau skubiau
Labai labai retai, bet būna kai super didelis hcg nėra gerai.