Todėl, kad naudojami kiti metodai, arba kiti aparatai ir reagentai.
QUOTE(Miglužė @ 2007 02 16, 14:04)
Todėl, kad naudojami kiti metodai, arba kiti aparatai ir reagentai.
Suprantu, kad dėl to gali būti paklaida, bet kai kur normos net labai skiriasi. Pvz:
testosterono normos moterims:
0,2 - 2,1 nmol/l (http://www.eksmosmtc.lt/gydanciam/Testosteronas.html)
2,20 - 4,10 nmol/L (Via medica)
2,18 - 4,16 nmol/l (KMUK biocheminė laboratorija)
1,69 - 4,12 nmol/l (http://www.medicinapractica.lt/?lang=lt&mID=12)
Pirma labai smarkiai skiriasi nuo kitų

Gal ne visai i tema paklausiu, bet gal kuri zinot, kiek kainuoja M ir V klinikoje hormonu tyrimai? ju internetiniame puslapyje ju kainos neparasytos
O jus, jei lankotes sitoje klinikoje tyrimus darotes irgi ten ar einate kur nors kitur, pvz kur pigiau?

O jus, jei lankotes sitoje klinikoje tyrimus darotes irgi ten ar einate kur nors kitur, pvz kur pigiau?

QUOTE(Relaks @ 2007 02 22, 14:28)
Gal ne visai i tema paklausiu, bet gal kuri zinot, kiek kainuoja M ir V klinikoje hormonu tyrimai? ju internetiniame puslapyje ju kainos neparasytos

Relaks, patarčiau Via Medicoje, Sukilėlių pr. darytis

QUOTE(Vilma J. @ 2007 02 22, 15:33)
Relaks, patarčiau Via Medicoje, Sukilėlių pr. darytis
Nes M&V klinika vistien ten veža daryti
Bus ir truputį pigiau 

Zinau, kad tu ten pat irgi pas Ž lankeisi

QUOTE(Relaks @ 2007 02 22, 14:55)
Zinau, kad tu ten pat irgi pas Ž lankeisi
, tai paprasciausiai paskui jau su visais tyrimu lapeliais pas ji eiti ir viskas? Jis tai zinoma sake pas ju i klinika atvaziuoti 

Tikrai taip

mergaites, reikia patarimo. po IUI man siandien 7 diena. vakar gydytojos nurodymu pasidariau PRL, ir P. nustebino P rezultatas: 46,59, tai atitinka 1 trimestro nestumo normas ( 9 - 47 ). ar sis hormonas gali parodyti, kad as jau laukiuosi? testu dar nesidariau, dar gi taip anksti...

Turiu klausymeli, man gyd norejo po kontraceptiku vartojimu padaryti pakartotinus hormonu tyr, bet mano men jau kazkur toli nubego... Kaip manot ar labia skirsis rez jei men issaukti duf pagalba. Na gal ir kvailai cia klausiu, bet pirmadieni einu pas gyd tai galvoju ka pasakys, taip nesinori man laiko tusciai leisti... Taip jau man norisi pradeti gaudyti savo angeleli

QUOTE(Trusty @ 2007 02 23, 09:24)
Turiu klausymeli, man gyd norejo po kontraceptiku vartojimu padaryti pakartotinus hormonu tyr, bet mano men jau kazkur toli nubego... Kaip manot ar labia skirsis rez jei men issaukti duf pagalba. Na gal ir kvailai cia klausiu, bet pirmadieni einu pas gyd tai galvoju ka pasakys, taip nesinori man laiko tusciai leisti... Taip jau man norisi pradeti gaudyti savo angeleli 

Kiek aš suprantu, Diufastonas įiuo atveju neturėtų įstakoti hormonų tyrimų.
O dėl progesterono atsakymo - iš vieno progesterono tyrimo (be kitų objektyvių požymių) negalima diagnozuoti nėštumo. Naughty-me, tavo P. rodo, kad tikrai įvyko ovuliacija, ne daugiau.
QUOTE(Daiva @ 2007 02 23, 10:33)
Kiek aš suprantu, Diufastonas įiuo atveju neturėtų įstakoti hormonų tyrimų.
Ačiū Daivute už atsakymą, gal nereikės man tada laukti tų mės ir bus galima duf jos pagreitinti
Ačiū Daivute už atsakymą, gal nereikės man tada laukti tų mės ir bus galima duf jos pagreitinti

QUOTE(Daiva @ 2007 02 23, 11:33)
O dėl progesterono atsakymo - iš vieno progesterono tyrimo (be kitų objektyvių požymių) negalima diagnozuoti nėštumo. Naughty-me, tavo P. rodo, kad tikrai įvyko ovuliacija, ne daugiau.