Įkraunama...
Įkraunama...

Šokinėjimas

o ant lovos šokinėja

Na, mūsų dar ant lovos nešokinėja, bet man jau baisu, kai ji bėgiot nori ant lovos doh.gif ką jau kalbėt apie šokinėjimą ax.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų..

Gal kas pastebėjo, kad mažius/mažė jau strypčioja mirksiukas.gif

Šiaip įdomu 4u.gif

Mano pupa 1m.3,5mėn.- dar ne ax.gif
Atsakyti
Dviem kojom atsispirti nuo žemės dukrytė išmoko 2 metukų smile.gif
Atsakyti
draugės berniukas pamokė kai buvom 1,7 įsikibus į lovytė šokinėti ant čiužinio, 1,9 pasitreniuravo gerai ant šeimyninės lovos, ir jau 1,10 strakaliojo ant žemės viena. mes ją paskatindavom - vis kaip zuikutis stryksi - taigi jau turim zuikutį straksiutį thumbup.gif
Atsakyti
Kiek zinau sokinejimas i virsu sudetingas laiptelis vaikui - matyt sunku pasipriesinti zemes traukai lotuliukas.gif doh.gif Mat reikia koordinuotai atlikti taip tikrus veiksmus. vaikui tai nera paprasta. Tad maniske (1, 5 m.) dar tik inirtingai tupcioja, sukasi ratu, kojas kilnoja, rankomis mataruoja - soka vadinasi lotuliukas.gif Bet sokinet i virsu dar ne...
Atsakyti
manasis sokineja jau senai gal nuo kokiu 8 men o dabar tai is vis uzsilipa ant lovos ir sokineja
Atsakyti
mums jau 1,6men bet vat lakstom arkliuku pasisokinedami bet jau buvo kelis kartus iseje ir dviem kojytem pasokti 4u.gif ir dar nuo labai neaukstu laiptuku moka nusokti biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gražu 4u.gif

Manoji dabar jau gerą mėnesį stiebias, jai tiek įdomu, juokinga lotuliukas.gif Viskas po truputį..
Atsakyti
Manoji metuku ir beveik 2 menesiu,jau pradeda sokineti,bando ir nuo lovos ,bet dar sugriebiu doh.gif ,butu gerai kad nepraziopsociau jos sokimu,manau ne kaip baigtusi doh.gif
Atsakyti
O maniskis 1 metu ir 10 menesiu, nesokineja. Tik irgi kazkaip bega arkliuku kartais, pristaomu zinksneliu kazkokiu.
Atsakyti
Mūsų sesė tai visko primokina doh.gif . Ant lovos tai abi šokinėja tai senų senovei (tik tada, kai aš nematau - nes nežinau, kokios lovos reikėtų, kad atlaikytų 50 kg + 14 kg šokinėjimo ir dūkimo lotuliukas.gif ). Ir dar man baisu, kai paskui pradeda ir bėgioti ant lovos... Vieną kartą net nukritus buvo unsure.gif
O nuo žemės atsispirti tai išmoko kokių 1m. ir 11 mėn. Bet kažkodėl labai labai norėjo ir ilgai treniravosi. Matyt, jau laikas buvo, nes šiaip jos niekas per daug neskatino. Į ką nors įsikibus šokinėti jau seniai mokėjo, bet kai pavyko pačiai pašokti, tai, oi, kiek džiaugsmo buvo thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytė nuo metukų šokinėja abiem kojytėm.Anksčiau labai juokingai atrodė, kai dar netvirtai vaikščiojo , o jau šokinėdavo lotuliukas.gif Dabar muziką paleidus toks šokio elementas- abiem kojom šokinėti.Labai mėgsta ant lovos strikinėti ax.gif
Atsakyti