Sveikos merginos,
as lankiau pora menesiu cia ne per seniausiai, tai man toks ispudis kad sitas impulsas atitinka supermarketo logika - viskas masems. Aerobikos budavo pilnos sales, treniruokliu sale isvis ignoravau kad nesusinervinciau, spinteles mazos (gali tekti pakeisti sportini krepsi, jei platesnis, nes netilps i spintele!), pasitaike kad gavau neuzsirakinancia spintele, tai laksciau pusiau apsirengus keistis, ir pan.
Labiausiai nepatiko treniruokliu sales sistemike. kai atejau pirma karta ir prisistaciau kad as cia pirma karta, man parode kurioj pusej dviraciai, ir paskui vel priejus issiprasiau tai dar viena pratima su pilvo presu parode. Turint omeny kad treniruokliu ten laaabai daug, tai tikrai man neaisku kur ir ka daryt. o man treneris parodes ta pratima isreze, kad jei noriu dar ka nors suzinoti, tam yra paveiksliukai ant treniruokliu, ir niekas cia paskui mane po sale nelakstys, tipo turiu pirkti individualia treniruote uz 35 lt. Uz mano nuotaika aciu

Veliau net administratores paklausiau, ar tikrai uz tai ka moku, neieina kad parodytu kaip kas veikia, sake neieina

dar viena karta ejau i treniruoklius, bet ka as ten veiksiu kai nezinau ka su kuo daryt, elementariai kaip dviratu nustatyt...
O patiko tai Pilates treniruotes - sitam klube jas atradau, kaip pradedant po ilgo laiko vel sportuot buvo labai gerai. patiko trenere Natalija - ji tokia trputi juokingai kartais aiskina, su tokiu rusisku akcentu, bet labai tas buvo miela ir tikrai patiko
Rezultate pasibaige mano abonementas ir ciuoziau as is ten...