Mes kaip visada pas mano mociute, Kaledos pas mano tevus, antra Kaledu diena pas uosvius. Kiekvienais metais taip ir aciu dievui niekada jokiu gincu nekyla.
mes tai kūčias švenčiam vieni namuose
ir mums būna labai smagu

Mes visad Kūčias, pas močiutę, nes dar gyva.Kalėdos pas mano tėvus, o antra Kalėdų diena pas vyro tėvus, nes gyvena netoli.
Mes visada švęsdavom pas uošvius, o po to keliom dienom važiuodavom į kitą miestą pas mano tėvus. Tačiau šiais metais, įsikėlėm į savo naujus namus, tai Kūčias nutarėm švęsti pas mus su vyro ir su mano tėvais. Turėtų būti labai faina.
Labai labai laukiu šių švenčių.

Sias Kucias svesim su MB tevais jo broliuku, mociute ir su mano manyte

mes visada bunam pas mano tevelius

Aha,o kaip siemet su kuciomis daryti ,jos iseina sekmadieni ,bet sekmadienis nera pasninko diena

Mes tai vienais metais kucias valgom pas anyta, o kitais pas mano tevus. Jei per kucias nuvaziuojam pas vienus, tai per kaledas pas kitus vaziuojam. Pas savo tevus aisku daug smagiau buna, bet nieko nepadarysi, reik ir pas kitus nuvaziuot.
Pasaulyte, per kucias visada buna pasnikas, nesvarbu kokia savaites diena
Pasaulyte, per kucias visada buna pasnikas, nesvarbu kokia savaites diena
Mes dar nesusituoke, bet jau kelis metus gyvenam kartu
Pernai kuciavojom pas mano tevus, per Kaledas vaziavom pas draugo tevus. Siemet taip jau gavosi, kad ir vel tas pats - kucios pas mano tevus (kadangi sese su savo seima kuciavojo pas savo uosvius, tai buvo nesmagu palikt tevus vienus), o per kaledas pas draugo tevus bei senelius.
Maciau, kad draugas jau siemet norejo vaziuot kuciavot pas savo tevus ir senelius, bet apsitare nusprendem, kad kitais metai tikrai vaziuosim i jo kaima. Manau tas variantas, kad vienais metais pas uosvius, kitais pas tevus, visai geras!

Pernai kuciavojom pas mano tevus, per Kaledas vaziavom pas draugo tevus. Siemet taip jau gavosi, kad ir vel tas pats - kucios pas mano tevus (kadangi sese su savo seima kuciavojo pas savo uosvius, tai buvo nesmagu palikt tevus vienus), o per kaledas pas draugo tevus bei senelius.
Maciau, kad draugas jau siemet norejo vaziuot kuciavot pas savo tevus ir senelius, bet apsitare nusprendem, kad kitais metai tikrai vaziuosim i jo kaima. Manau tas variantas, kad vienais metais pas uosvius, kitais pas tevus, visai geras!
pirmąsyk buvom pas anytą. buvo nyku ir labai neįdomu. per pusvalandį vakarienę pavalgėm ir viską nurinko
kažkaip
šeima Kūčių tradicijų neturi.

mes tai pora val. pasedim aps mano tevus,o paskui vykstame pas vyro tevus