Mes irgi taip darome, is pradziu pes vienus, poto pas kitus

O mes ivairiai-Kucias pas vienus,Kaledas pas kitus,ir taip kiekvienais metais atvirksciai
arba per diena ir pas tuos ir pas tuos atvaziuojam

dazniausiai svenciame pas mano tevus

šiemet turbūt kūčios, kalėdos bus namie, su tėvais

Mes svenciam pas mano tevus

Kucias namie,o kaledas iki pietu namie anyta ateina
o po pietu pas draugus ar draugai pas mus.

Mes anksciau (dar kai as buvau paaugle) pirmiausiai vaziuodavom pas patevio mama o po to pas mamos i kita miesta. O dar pateviui priklausydavo ir darbe kucias atsvesti... Tai zodziu jis atsilaisvindavo geriausiu atveju 19-20val, tada 1- 1,5val pabudavom pas jo mama, ir 1,5 val vaziuodavom iki mamos tevu
Tai budavo didziausia nesamone, nes jau ne kuciu o miego noredavosi!!!
Todel as nusprendziau kad su MB jokiu vazinejimu ta pati vakara nedarysim, o svesim paeiliui. Nors kadangi esam dar nevede ir gyvenam ne LT tai tikriausiai siemet is vis kiekvienas pas savus svesim, nes dar ir seneliai gyvi ir jau kelis metus LT kuciu nesventem, tai... zodziu nedarom is to dideles problemos
uz tat kaledu ryta MB pas mane atvaziuos su glebiu kalediniu dovanu

Todel as nusprendziau kad su MB jokiu vazinejimu ta pati vakara nedarysim, o svesim paeiliui. Nors kadangi esam dar nevede ir gyvenam ne LT tai tikriausiai siemet is vis kiekvienas pas savus svesim, nes dar ir seneliai gyvi ir jau kelis metus LT kuciu nesventem, tai... zodziu nedarom is to dideles problemos

kai dar mano tėvai ir uošviai gyvendavo netoli tai visą dieną praleisdavom pas mano tėvus, nuvažiuodavom vakarienės pas MB tėvus, grįždavo pas manuosius... Kalėdas, Naujuosius su mano tėvais -čia taip MB norėdavo, o šiemet, dilema, nes mano tėvai dabar jau gyvena šalia mūsų, o jo tėvai toli, tai kai paklausiau ką šiemet darysim, pasakė, kad nuvažiuosim antrą Kalėdų dieną

O mes kol dar nebuvom susituoke, tai dazniausiai svesdavom namuose dviese
tik praeitais metais sventem pas uosvius. mano giminej nebeliko tu graziu tradiciju kada susede prie stalo viena plotkele lauzdavom
o siais metais tai turbut jei nesulauksim sveciu, svesim jau tryse namuose. nes kaip tik siais metais isigijom savo busta, tai bus pirmosios musu seimos kucios, kurias manau reik svest patiems, laiaks pradeti kurti savo seimos tradicijas

QUOTE(DianaV @ 2007 07 16, 22:07)

Mes pirma pas vyro senelius, o paskui pas mano senelius važiuojam
Na mes per Kūčias būnam pas mano tėvų, tada vėliau važiuojam pas jo tėvus (gyvena toli) grįštam namo, per Kalėdas, Naujus metus vėl tas pats važinėjimas. Jei ištikrųjų, tai mane tas važinėjimas jau žlugdo, jau ir tų švenčių nelauki nes žinai kad jos bus ant ratų, ir taip kiekvienais metais