Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

Kaip kazkas jau rase, vienais metais Kucios pas mano tevus, Kaledos pas uosvius, kitais - atvirksciai. Tradiciju nelauzom ir eiles tvarkos laikomes pioneer.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2006 11 24, 11:16)
Kūčios mūsų namuose švenčiamos tik šeimos rate, t.y aplankome abiejų tėvus smile.gif

Mes tai irgi tik seimos rate - musu seimos biggrin.gif , o Kaledos jau skirtos seneliams.
Atsakyti
Tiek kūčios, tiek kalėdos tik namie ir sus aviškiais, neturiu daugiau kur eiti...
Atsakyti
vienais metais kūčias pas vienus senelius - kitus pas kitus.
Atsakyti
Mes ir per Kūčias, ir per Velykas aplankom ir vienus, ir kitus. Pirmiausia pas vyro tėvus pasėdim (ragauju visus 12 patiekalų, bet lesu kaip žvirblis), o paskui keliaujam pas mano mamą (tada jau normaliai pavalgau, net nepavalgau, o prisikemšu) hihihi.gif Net nejuokinga paskui būna. blink.gif
Atsakyti
Mes per kūčias irgi žadam lankyti abiejų tėvelius. Pasėdėsim pas vienus, o paskui skuosim pas kitus. Gerai, jei oras ir kelias geras. Pvz. pernai atstumą Kaunas -Alytus važiavom ilgiau nei valandą. Ne kas būtų tokią dieną į avariją pakliūti...
Atsakyti
Mes kadangi tik šį rudenį susituokę, tai pirmą kartą teks spręsti šį sunkų klausimą kur važiuoti.. nes mano tėvai gyvena už 300 km., o maniškio už 180 km., tai per viena vakarą pas abiejų tėvelius suspėt tikrai nepavyks...
Jau dabar vien pagalvojus, kaip reikės susitart pas kuriuos važiuot, švenčių nebesinori biggrin.gif. Nes aišku, kad maniškis norės pas savo tėvus važiuot, o aš - pas savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kendi @ 2004 11 17, 09:29)
mes svenciame ir pas vienus ir pas kitus wink.gif kucios man labai svarbi svente.Pas uosvius tokio sventiskumo nesijaucia(eilinis pasedejimas prie stalo), bet nesinori ju vienu palikti, tai pas juos pabunam pora valandu, o paskui vaziuojam pas mano tevus smile.gif ten atvaziuoja sese su seima thumbup.gif buna labai gera smile.gif

situacija 1:1 su maniske doh.gif pas uosvius vaziuojame (t.y. vaziuoju) tik is pareigos, nes ten nera sventes auros. as tai viska atiduociau, kad tik pas mano tevus galetume sventems apsistoti... ax.gif bet pareiga saukia doh.gif
Atsakyti
anksciau lakstydavom kol savo nameliu neturejom.dabar seneliai dazniausiai pas mus susirenka per kucia. per kaledas kaledojam vieni pas kitus,pas vienus pavalgai po to pas kitus ax.gif vienam mieste gyvenam ax.gif
Atsakyti
Mudviem su vyru tai bus antros kucios nuo musu pazinties.Pernai mano mama pirma paklause ka kucioms planuojam ir mus pakviete.Musu seimyna nemaza-teveliai, brolis, sesuo ir as su vyru, tai buvo labai smagu visiems susirinkus.Per kaledas ir uosviu aplankyt buvom uzsuke.
Siais metais ir vel mano mamyte suskubo musu pakviesti, o kadangi MB nelabai patinka savu tevuku sventes (kai jie prisiperka pusfabrikaciu, pavalgo ir greit eina miegot), tai ir siemet nusprendem vadovautis taisykle kas pirmesnis , tas gudresnis ax.gif ir per kucias buti su mano seima.
Atsakyti
Nuo tada, kai susituokėm, Kūčias visada švenčiam pas mano tėvus, permiegam pas juos, pavalgom Kalėdinius pusryčius, pažiūrim ką Kalėdų senis atnešė ir važiuojam pas vyro močiutę, kur jau susirinkusi visa vyro giminė.
Atsakyti
QUOTE(-Dange- @ 2006 11 28, 15:25)
Mes kadangi tik šį rudenį susituokę, tai pirmą kartą teks spręsti šį sunkų klausimą kur važiuoti.. nes mano tėvai gyvena už 300 km., o maniškio už 180 km., tai per viena vakarą pas abiejų tėvelius suspėt tikrai nepavyks...
Jau dabar vien pagalvojus, kaip reikės susitart pas kuriuos važiuot, švenčių nebesinori biggrin.gif. Nes aišku, kad maniškis norės pas savo tėvus važiuot, o aš - pas savo smile.gif

Tai juk valgykit pas save namie, o per Kaledas aplankysit tevus ir bus visi patenkinti.
Atsakyti