Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

Mes visada būnam pas mano tėvus pas vyro nuvažiuojam vienam vakarui smile.gif
gal kada ateis tokie laikai kai švesim šventes tik tryse (ar gal net ir daugiau biggrin.gif )
Atsakyti
šiemet pirmą kartą kūčias švęsim pas mus namuose.atvažiuos mano ir vyro tėvai, mano brolis. susidarys nemažas būrelis artimųjų.
Atsakyti
As kucias tai pas save svesiu, pirma Kaledu diena pas jo tevus, antra pas mano ax.gif Kucias reikia juk namie sutikti, nei pas jo tevus, nei pas mano,
juk mes seima, turim savo namus mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes savo seima dar laikom vyro ir mano tevus bei mociute. Tiesa sakant, mes vienais metais sventem sventes isleke i kita sali, tik keturiese, viskas tiko ir patiko, bet, zinokit, tos silumos, jaukumo, mielo surmuliuko tikrai truko. Todel ir svesim kaip visad-visi kruvoj. thumbup.gif
Atsakyti
Kucias svenciame savo namuose.Pasikvieciam artimiausius zmones prie sventinio stalo,o Kaledas jau apkeliaujam per visa placia gimine biggrin.gif .Karta metuos ratu aplin Lietuva smagu aplekti cool.gif .Daug geru emociju parsivezam wub.gif
Atsakyti

namuose su savo šeima.O per Kalėdas pas tėvus būsim.Oi kaip laukiu švenčių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 12 11, 14:32)
Mes ir derinam kasmet pas kitus  4u.gif  O šiais metais Kūčias nusprendžiau švęsti pas savo senelius. Vyras buvo ne prieš, aplamai manau, kad čia moterys daro problemas pas ką švęsti, o vyrams tas pats.

tai as irgi nedarau problemos.
Nuo to laiko kai gyvename atskirai, kucios yra svenciamos pas mano tevus, o jeigu tenais neiseina tai tada pas vyro tevus.
Vyras visai nieko pries butu svesti tik su seima, as irgi sutikciau, tik va virtuve nera mano megstamiausia vieta ir tuos 12 patiekalu tektu gaminti per prievarta... o kokios tada jau ir sventes... tai ir vazinejam taip kol kas.
O per kaledas yra smagu nuvaziuoti pas krikstatevius - jie kepa labai skanu kugeli. Na dar ir velykos tam tinka smile.gif
Atsakyti
Mes, jei pas mano tėvus Kūčias, tai pas vyro važiuojam per Kalėdas, ir atvirkščiai. Šiemet Kūčios pas uošius cool.gif Apskritai tai pas mano tėvus šventiškiau yra švenčiamos šventės nei pas vyro unsure.gif
Atsakyti
Kucias tradiciskai visuomet svenciame pas mama, bet siemet darysiu as, nes isikrausteme siemet i naujus namus, todel norisi man savo namuose padaryti, visi sutiko, todel bus kitaip siemet nei visuomet.
Atsakyti
o mes visada svenciam ir kucias ir kaledas pas mano tevus, nes vyro tevai tokiu svenciu nepripazysta schmoll.gif , tad nematau reikalo ten vaziuoti blush2.gif , nuleksim paskutine ilgojo savaitgalio diena aplankyti ir tiek ax.gif
Atsakyti
Nebenoriu nei kuciu nei kaledu. Mes nesusituoke, bet jau seniai kartu gyvenam. Pirmuosius metus sutikom atskirai, nes as buvau savam mieste, o draugas vaziavo i kaima, sventes buvo sugadintos. Kitus metus, buvo svenciama savam mieste, tai pradzioj atskirai paskui susibegdavom, bet ir tai nebudavo smagu, nesijaute ta tokia sventine nuotaika, nes bent jau as laukdavau momento, kai jau busim kartu. Pernai pradzioj buvom pas mano tevus, o paskui pas draugo mama. Na ir mums tai buvo toks pusetinas variantas isskyrus dviguba valgyma ir bambejima, kad per velai atvaziavom. Siemet planavom daryt, kaip pernai. Bet vakar viskas apsiverte aukstyn kojom. Situacija tokia, kad draugo mama nori daryti vakariene 19 val, o 21val. eit i misias. Taip gaunasi, kad mano tevam tada jau laiko nelieka, nes anksciau pas mane susirinkt nerealu visi dirba: mama iki 15.30 (na ji tai grizt spetu, bet ruostis tektu paskubom), tetis oficialiai dirba iki 23.30, bet ta diena nerasyta taisykle iseiti is darbo ~18.30-19.00 val. ir tetule, kuri oficialiai dirba iki 15.45, bet kadangi ji pagrindinis pyragu ir kuciuku kepejas, tai turi dar ir i namus uzvaziuot, kas reiskia bent jau 2 val kelio pirmyn atgal. Pasiulymas susirinkt pas draugo mama anksciau pvz 17.30-18.00 val ir kokia 19.30-20.00 val. vaziuot pas mano tevukus draugo mamai netinka. Dar per anksti ir kaip cia bus neinama kartu i misias + del tokio pasiulymo kalta lieku as, nes neleidziu darugui svest atskirai ir t.t., nors reali situacija: as tik issakiau, kad noreciau svenciu kartu, draugas irgi nori kartu. Galvojau ir apie varianta but tiesiog namuose, juk pirmi metai kai juos turim (gyvenam mano tetules mazajam butuke), bet dviese nebus labai gera, truks tevuku, o jei kviest, tai reikia visus. Pradziai susidaro daugokai zmoniu ir neisivaizduoju, kaip juos sutalpint, kai mes dviese nelabai telpam ir teturim tik viena kede, o pabaigai draugo mama ir mano tetule nesutaria (na seni nesutarimai, senos nuoskaudos).
Siaip mano gimineje iprasta, kad kucios buna pagal moteriskaja linija, mano tevukai gyvenime nebuvo per kucias pas tecio tevus, visaliak budavo pas mamos mama, dar ir todel kucias as isivaizduoju tik pas tevukus, be to mano sesuo uzsienyje ir jos irgi nebus, bet paprastai ta vakara visi bent jau telefonu ir per kompa pabendraujam.
Gal turit protingu minciu?
Atsakyti
man geriausia niekur nevažiuot o pabūt namie su savo šeimą bet mb lb nori tai važiuosim pas uošvius doh.gif: tada Kalėdos ne Kalėdos man būna schmoll.gif
Atsakyti