Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

O mes valgome dvejas Kūčias. Iš pradžių nuvažiuojam pas vyro tėvus, ten pavalgom pabūnam, paskui vyro sesuo su savo vyru važiuoja pas jo tėvus į kitą Lietuvos galą, o mes važiuojam pas mano tėvus ir čia švenčiam antras Kūčias.
O per Kalėdas (bent pernai) tai pusryčių važiavom pas mano tėvus, pietų pas vyro tėvus, o vakare pas mano močiutę, nes jos gimtadienis. Šiemet kadangi gyvenam pas mano tėvus, tai pusryčių nereiks niekur važiuot lotuliukas.gif
O kitais metais, kai jau turėsime savo namučius, tai valgysim trejas Kūčias...bent aš taip manau.
Atsakyti
Kaip gerai, kai jum taip paprasta smile.gif O pas mane kasmet kazkokia makalyne...

Pasikvieciau mama i svecius, pasikalbejom. Mama pasistengs padaryti viska, kad pabutume ir ten ir ten, pasistengs anksciau iseit i darba ir anksciau grizt, tetis pabandys susikeist su kolega dienom (kad dirbtu abi kaledu dienas uz ta viena kuciu diena), na o su tetule teks sugalvot kaip susisukt. Gal kas ir pavyks. O siaip man ziauru skaityt, kaip kiti sugeba sulaktyt i skirtingus lietuvos galus ir pabut ir pas vienus ir pas kitus, o mes nesugebam susiderint gyvendami tam paciam mieste, kai skiria ne daugiau nei 15km. verysad.gif
Atsakyti
mes ir kūčias švenčiame savo namuose, bet būtini pasikviečiame sau artimiausius žmones: mano tėvus ir vyro
Atsakyti
Visa laika Kuciu vakariene musu seimoje buvo valgoma pas mamos mama: susirinkdavo mano tevai, mamaos brolio seima, seneliai. Taip buvo nuo pat vaikystes. Taciau mociute susirgo ir nuo praeitu metu pasidare sumaistis... Praeitas Kucias "valgem" ir pas vyro tevus ir pas mano, iemet gal tik pas mano busim, visgi tokia susikaupimo svente, o kai prasideda blaskymasis nesmagu kazkaip..
Cia biski ne i tema, bet nerealu kuciu nakti i baznycia nuvaziuo, katedra, bernardinu baznycia, tokia dvasia ypatinga buna mieste wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes šiemet Kūčias pas MB senelius, kur bus jo tėvai, brolis, tetos ir t.t, o Kalėdos pas mano tėvus ir bus visas mano klanas biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
na mes kucias valgom pas mano senelius,kur buna ir mano tevai bei mamos seserys su seimom,o kaledas pas MB tevus,man blaskytis per viena vakara i abi puses nepriimtina,susedom,pavalgem pasisnekuciavom-ramybe ir harmonija...vienais metais bandem per kucias pabut ir ten ir ten,tai aciu doh.gif tik susedom prie stalo,prasidejo skambuciai ar tuoj atvaziuosit,mes jau valgyt norim ir t.t doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na as manau, kad norint pabut per dvi vietas, reik iosanksto suderint konkrecius laikus.

QUOTE(Karalienė_Margo @ 2008 12 18, 11:17)
na mes kucias valgom pas mano senelius,kur buna ir mano tevai bei mamos seserys su seimom,o kaledas pas MB tevus,man blaskytis per viena vakara i abi puses nepriimtina,susedom,pavalgem pasisnekuciavom-ramybe ir harmonija...vienais metais bandem per kucias pabut ir ten ir ten,tai aciu doh.gif tik susedom prie stalo,prasidejo skambuciai ar tuoj atvaziuosit,mes jau valgyt norim ir t.t doh.gif  doh.gif  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*Čiauškutė* @ 2008 12 18, 12:26)
Na as manau, kad norint pabut per dvi vietas, reik iosanksto suderint konkrecius laikus.

na tai derini laika,bet vistiek gaunasi plius minus,buna kad uztrunki su maisto gaminimu ir t.t
na kiekvienam pagal save,pabandem-nepatiko,mum priimtiniau viena diena ten,kita ten mirksiukas.gif
Atsakyti
na pas mane kiek pamenu visada gaunasi punktualiai, o vat pas MB kiek supratau, per buvimo kartu laika, to niekada nebuna. bet cia turbut todel, kad pas ji tik seimos nariai, o pas mane dar ir tetule, tai belenkuriuo atveju reik derintis.

QUOTE(Karalienė_Margo @ 2008 12 18, 11:40)
na tai derini laika,bet vistiek gaunasi plius minus,buna kad uztrunki su maisto gaminimu ir t.t
na kiekvienam pagal save,pabandem-nepatiko,mum priimtiniau viena diena ten,kita ten mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(renatukasss @ 2008 12 17, 18:16)
mes ir kūčias švenčiame savo namuose, bet būtini pasikviečiame sau artimiausius žmones: mano tėvus ir vyro

cia geriausias variantas thumbup.gif o mes siemet kucias svesim su mano tevais ax.gif
Atsakyti
O mes svenciam savo mazoje seimoje mirksiukas.gif o jau kaledas pas tevus draugus....
Atsakyti
mes jau treti metai Kucias svenciam tiek su usviais tiek su mano tevais. Preitais metais visi rinkosi pas mano tevus, siemet visi renkames pas vyro tevus
Atsakyti