Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

QUOTE(Meduvė @ 2008 12 18, 18:27)
mes jau treti metai Kucias svenciam tiek su usviais tiek su mano tevais. Preitais metais visi rinkosi pas mano tevus, siemet visi renkames pas vyro tevus

Pas mus lygiai ta pati situacija thumbup.gif Mes irgi jau treti metai is eiles svenciame visi kartu, tik vienais metais visi renkames pas mano tevus, o kitais pas vyro drinks_cheers.gif
Atsakyti
Stengsimes visur aplakstyt unsure.gif
Atsakyti
vieni,tiklsliau vienos-as ir dukryte verysad.gif nes musu tetis dirbs verysad.gif
Atsakyti
mes tai siais metais vaziuosime per Kucias pas mano tevus, o per Kaledas pas uosvius...
Atsakyti
mes taip pat kasmet Kucios pas mano tevus, Kaledos pas uosvius, tiksliau pas uosvienes mama (vyro mociute) smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
na va, žiūriu daugumoje šeimų vyrauja susitarimas.. ir taij smagu girdėt..
na o pas mus kvaila situacija, vyras kilęs iš šeimos, kuri mieliau išsiskirto kas sau, ir niekad nešvesdavo kučių..
taij su vyru lyg ir buvom nutarę šiais metai švęst tryse, su dukryte..
bet ką jūs manot, vakar brangusis pareiškė, kad jo tėveliai skambino, lb nori, kad per Kūčias (t.y. šian smile.gif ) atvažiutume pas juos.
taij kaij atsakiau, jog planavom kiek kitaip, aprėkė mane, ir pasakė, kad čia tik aš taip nusprendžiau.. ir jis matot, vargšelis, vykdo mano nurodymus..bet vakar sugalvojo pagadint nervus.. žodžiu, viso to kame, gaunas kad mes nesikalbam, jis susiraukęs išvyko į darbą.. grįš vakare, ir spėju nebu jokios nuotaikos, ir stalo trims..
kažkaip visaij ne kalėdinė nuotaika.. verysad.gif
Atsakyti
Jau daaug metų tradicičkai kūčiavojam su visais 12 patiekalų pas mano tėvus rolleyes.gif Jau taip įaugę į kraują,kad atrodo kitaip ir negali būti unsure.gif aš net kartais pagalvoju,kaip bus kai tėvelių nebebus,ar sugebėsiu bent panašiai viską suruošti kaip tai daro mano mama unsure.gif
Vittute, aukščiau nosiuką,nėr dar viskas taip blogai kaip šiuo metu atrodo 4u.gif
Kaciusss 4u.gif atsigriebsit per Kalėdas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vitttute @ 2008 12 24, 14:25)
Sveikutės,
na va, žiūriu daugumoje šeimų vyrauja susitarimas.. ir taij smagu girdėt..
na o pas mus kvaila situacija, vyras kilęs iš šeimos, kuri mieliau išsiskirto kas sau, ir niekad nešvesdavo kučių..
taij su vyru lyg ir buvom nutarę šiais metai švęst tryse, su dukryte..
bet ką jūs manot, vakar brangusis pareiškė, kad jo tėveliai skambino, lb nori, kad per Kūčias (t.y. šian  smile.gif ) atvažiutume pas juos.
taij kaij atsakiau, jog planavom kiek kitaip, aprėkė mane, ir pasakė, kad čia tik aš taip nusprendžiau.. ir jis matot, vargšelis, vykdo mano nurodymus..bet vakar sugalvojo pagadint nervus.. žodžiu, viso to kame, gaunas kad mes nesikalbam, jis susiraukęs išvyko į darbą.. grįš vakare, ir spėju nebu jokios nuotaikos, ir stalo trims..
kažkaip visaij ne kalėdinė nuotaika.. verysad.gif

uzaujauta tau verysad.gif nesmagu kada pries pat Kaledas susipyksti. Man tai pasiseke, mano vyras visada vaziuoja su manim pas mano tevus svesti ir Kuciu ir Kaledu drinks_cheers.gif labai smagu buna thumbup.gif na o tu stenkis gera nuotaika del dukrytes turet mirksiukas.gif Linksmu svenciu! 4u.gif
Atsakyti
Anksciau lekdavom pas tevus ax.gif
dabar jau antri metai darau savo namuose,pernai kazkaip ekspromtu viskas,o siemet ruosiaus ir patiekaliuku ivairiu prigaminau smile.gif pakvieciau tevus,nores ateis 4u.gif ...bet noriu kucias svest savo namuose su savo seima..uzteks pas tevus vazinet biggrin.gif a va Kaledoms eisim i svecius jau bigsmile.gif

Ramaus ir grazaus vakaro,mielosios newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 16, 11:55)
man geriausia niekur nevažiuot o pabūt namie su savo šeimą  bet mb lb nori tai važiuosim pas uošvius doh.gif: tada Kalėdos ne Kalėdos man būna  schmoll.gif

man ir kelis kartus iš eilės taip buvo su kalėdom verysad.gif niekalas ne kalėdos tada: patyčios, zirzimai, isterijos, kritika verysad.gif pasikviest mb artimųjų irgi neįmanoma į svečius: vien iš pakvietimo tyčiojasi... ir niekada nevažiuoja verysad.gif o šiemet tai sumąsčiau, kad užteks man iš savęs tyčiotis, pakviečiau mb pas savo tėvus, o jis norėjo po senovei kad viskas būtų.. tuomet išvažiavom kiekvienas į savo pusę... taigi šiemet buvo pirmos mano kūčios be įtampos, absoliučiai ramios, su burtais, dovanom po eglute... ax.gif
Atsakyti
Mes irgi jau kelinti metai "draskomės" tarp tėvų, senelių ir uošvių doh.gif Kadangi gyvena vienam mieste, tai ir plėšo mus per pusę biggrin.gif Tenka ir ten, ir ten pabūti. Bet jau nusprendžiau, kad kitais metais būsim tik trise- dukra, aš ir vyras- ir nekils tokių problemų wink.gif O per Kalėdas galima visus apvažiuoti.
Atsakyti
Ačiū mielosios, už tokius gražius žodžius..
na išties nebuvo jau taip ir blogaij, atšventėm tryse su vyru ir dukryte..nes maniškis persigalvojo, grįžęs iš darbo, jau nebenorėjo pas tėvus..nes eilinį syk jo tėtukas pardėjo šventimą nuo ryto.taij žodžiu,. kaip visad ten jokių Kūčių šventimo, ir tradicinio stalo schmoll.gif
taij va..
na, tikiuos šventes visos praleidot linksmai ir turiningai, o dabar reik laukt ir tikėtis gerų naujų 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti