Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

Mes tai vienais metais pas vienus valgom Kūčias, o pas kitus vaziuojam Kalėdom, kitais metais jau pas kitus valgom Kūčias, o Kalėdom vėl pas kitus newyear.gif . Ir jokių nesutarimų nėra , tik per Velykas tai dažniausiai praleidžiame pas mano tėvus, nes pas mus suvažiuoja visi broliai ir seserys thumbup.gif . O pas vyrą dažniausiai būna tik vieni tėvai, tai ir važiuojam kur smagiau drinks_cheers.gif . Aišku aš tai visas šventes norėčiau praleisti pas savo tėvus, bet suprantu, kad lygiai to paties nori ir mano vyras. O viniem namuose svęsti, kažkaip jokio noro neturim, manom kol tėvai yra gyvi reikia švęsti kartu su tėvais. thumbup.gif clap.gif drinks_cheers.gif newyear.gif
Atsakyti
vat as tai svencu nelabai laukiu... huh.gif
mano tevai priestarauja, ypatingai mano mama, mano draugystei su issiskyrusiu zmogumi....ir nebendrauja su juo....
tad kai dabar sventes arteja, man jau ne kas... schmoll.gif jeigu mama,nesutiks kad svestume kucias visi kartu,tai svesim tik dviese... gaila....
Atsakyti
O jus man papasakokite, kaip paruosti Kuciu vakariene, kai vyras ant ranku, o vaikas darbe blink.gif
Atsakyti
Mes sias metais nusprendem isvis niekur nevaziuoti.Nusibodo....Musu abieju tevai gyvena daugiau nei uz 100 km., tai reikia ruostis kelionei ir t.t. Gaunasi ne sventes, bet lekimas. Dabar taip gera...nueisime dviese prie eglutes, pasivaiksciosime...reikia nors karta romantikos, o tai tik stalas, stalas ir dar karta stalas...net nesusimastome kodel susirinkome.
Atsakyti
pirma tai baisiai norėčiau mokėt švest žiemos šventes.
per kūčias pernai buvom pas mano vienišą bobute kaune. smagi kompanija gavosi: aš, vyras, mano mama ir mylimosios bobutės mylimoji rotveilerė:) manau, kad per tokias šventes reiktų rinktis visiems pas vienišiausius, jiem tai didžiausia metų dovana! šiemet bandysiu surinkt dvi savo dabar jau vienišas bobutes pas save, taip pat ir savo vienišą mama (jetau, kaip liudnai skamba:) žinoma ir uošvius kviesim (manau juos atgins smalsumas su mano smagiosiom bobulytem susipažint), ir jie neliks įsižeidę, kad pas juos nešvenčiam. be to, pilvukui jau septyni mėnesiai, ir savo nesubrendusio šuns nesinori palikt, ir dar katytes...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 17, 18:17)
O jus man papasakokite, kaip paruosti Kuciu vakariene, kai vyras ant ranku, o vaikas darbe  blink.gif

megalol.gif megalol.gif megalol.gif nu nezinau megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(ZOSELĖ @ 2004 12 17, 22:04)
megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  nu nezinau  megalol.gif

blush-anim-cl.gif vyras darbe, o vaikas ant ranku huh.gif laugh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 18, 14:16)
blush-anim-cl.gif  vyras darbe, o vaikas ant ranku  huh.gif  laugh.gif  doh.gif

Nu vis tie nieko negaliu patart, as ir be vaiko ant ranku nepadaryciau schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nebus jokiu anytu ir jokiu mamau. Ir dar problema: vyras nei silkes, nei zuvies nevalgo. Itariu, kad apsimesiu, kad Kucios pas mus neateis sad.gif
Atsakyti
O mes Kūčias valgom du kartus. Iš pradžių pas vienus nueinam, pavalgom, paskui pas kitus. Pas mus viskas daug paprasčiau, nes tėvai gyvena visai netoli vieni nuo kitų. Penkios minutės kelio ir mes jau pas kitus. thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi kaip kazkas cia anksciau minejo kucias svenciam pas anyta,kaledas pas mano mama,kitais metais atvirksciai thumbup.gif
na per kucias mes susitariam su anyta kas ka ruosia rolleyes.gif siais metais as nusinesiu zuvi ir misrainyciu rolleyes.gif
o del patiekalu manau neverta cia jaudintis,jei vyras nevalgo zuvies, gal megsta kuciukus(nemoki daryti-tai nupirk bet kurioj parduotuvej).. gal dar kazka megsta,ka galima nusipirkti wink_3.gif man vaikas irgi ant ranku,vyras darbe,bet kol vaikas miega,manau pasigaminsiu si bei ta essen.gif
Atsakyti
Mes taip pat kucias valgysim dviejose vietose smile.gif
Is pradziu pas anyta, o po to vaziuosim pas mano senlius, kur bus ir mnao tevai, mes turim tradicija visada svesti ir susirinkti pas senelius ir per kucias ir per kaledas smile.gif
Aisku mums nuo nuo namu iki anytos 0,5 min kelio, nes gyvena kitoje laiptineje, o iki seneliu 5 min kelio vaziuojant masina biggrin.gif
Atsakyti