Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 17, 10:09)
man truputį pikta, nes mano vyras nepasitaręs su savo tėvais sutarė, kad jis kūčiavos pas juos, o aš tipo jei norėsiu tai su juo važiuosiu, bet aš pas saviškius noriu ir taip jau keturi metai nebuvau su jais per kūčias,,,  santa2.gif  bash.gif

Tuomet geriausia eiti kucias vienur, o kaledas kitur. Jei taip nemiela, tada kucias su vyru ir vaikais, savo namie, o kaledas ir pas savo, ir pas vyro tevus, po pusdieni:)
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 17, 10:09)
jis kūčiavos pas juos, o aš tipo jei norėsiu tai su juo važiuosiu

bet jei jūs esate šeima, manau, neteisinga Kūčias sutikti atskirai blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mes tai kūčiavojam kartais pas mano, kartais pas vyro tėvus.
Kaip nusprendžiam biggrin.gif Vieniems dar neteko...
Atsakyti
ačiū už nuomones, tiesiog nesamonės kažkokios gaunas,,,
čia gal jau koks signalas- apie šeimos nestabilumą
Atsakyti
Mes visada pas mano mama.Buvo keli metai,kai budavo pas mus(ateidavo mama,anyta).Bet po keliu metu pasakiau,kad maloniau pas tevus kucias.Anyta vasara sako,kad siemet kucios pas mane,bet kai ateina gruodis-pasuoja..Pas mama tiek visko prisigaminam.O po vaisiu is balkono traukiam dovanas,kurias buna palikes senelis..Dovanos vardines,graziai supakuotos..Tad visi pasidziaugiam dovanomis.Gryze i namus pries miega istraukiam dovanas ir pakisam po eglute,kad nubude rastume "lyg senelio paliktas"..Po tokiu kuciu,Kaledu pirma diena einam pas anyta su dovanomis(su dovanomis ir gryztam).Smagus metas,nors rupesteliu kiekvienam pataikyt buna..
Atsakyti
QUOTE(kriauklyte55 @ 2005 12 09, 16:27)
O ka daryti jei dar esi nesusituokes ir dar nepatinka uosviai (nesutari su jais)?vien is pagarbos vaziuoti ir buti pas juos?
mes su draugu esam kartu 4m. visus 3 metus buvom pas mano tevus o paskutini karta buvom kiekvienas pas savo tevus...dabar nezinau kaip bus.Bet va ka tokiu atveju daryt?gali eiti is pagarbos, bet lengva pasakyti - as taip nenoriu!  doh.gif

Kadangi mes dar irgi nesusituokę ir kol kas kartu negyvenam, tai Kūčias praleidžiam atskirai kiekvienas su savo tėvais, pirmą Kalėdų dieną pietaujame pas mano tėvus, o antrą einame pas jo tėvus. Visi laimingi ir patenkinti smile.gif.
Atsakyti
Pas mus jau šešti metai iš eilės bus tas pats ritualas apie 7val. renkamės pas uošvius Vilniuje kūčiavoti, po to mes susipakuojam ir apie 10 val. vakare jau kūčiavojam pas mano tėvus kaime Panevėžio raj. ir jokių problemų nuskriaustų nėra 4u.gif
Atsakyti
O mes per Kūčias susirenkam visi pas mano mamą - mes su vyru ir vaikais, jo tėvai, dar mano sesuo su šeima atvaziuoja.. ax.gif Visi patenkinti ir problemų nekyla mirksiukas.gif
Bet mano sesuo ilgai turėjo (ir dar tebeturi) problemų - anksčiau, kol 2.gif nebuvo, jie kelias valandas Kūčioms lėkdavo pas vyro tėvus, paskui - pas mūsų mamą, tai jiems tos kūčios tik lakstymas ir pervagimas būdavo... doh.gif Gimus vaikui, sesuo griežtai pasakė, kad su vaiku nelakstys per visą miestą pas vienus ir kitus, todėl dabar kūčiavojam kartu pas mamą, o Kalėdoms jie važiuoja pas vyro tėvus smile.gif
Atrodytų, taip jau turėtų būt sąžiningiausia vienų ir kitų atžvilgiu, bet kur tau, vis tiek iš abiejų pusių sulaukia priekaištų, kodėl nors trumpam neužlekiat... doh.gif Tikrai, tie tėvai taip jau mylėdami sūnus ir dukras, nepagalvoja, kad Kalėdų proga tik galvos skausmą ir sąžinės graužimą sukelia savo vaikams...
Atsakyti
neskaiciau visos temos blush2.gif bet pas mus su vyru tokia sutartele nerasyta- vieni metai pas jo, kiti pas mano.. ir labai gerai tuo klausimu sutariam rolleyes.gif
Atsakyti
As labai noriu visas šventes švęsti su savo tevais, o vyras - su savo.
Taigi padarėm kompromisa: vienais metais pas vyro tėvus valgom Kučias, o Kalėdų važiuojam pas mano tevus, o kitais metais atvirkščiai.
Taip liekam abu patenkinti, tik nuo to lakstymo ir važinėjimo per šventes praktiskai namuose nebunam.
Atsakyti
As su savo draugu kucias pavalgysim su mavo tevais pas mane namuose,o veliau vaziuosim pas jo tevus,nes mes gyvenam netoli vieni kitu smile.gif del to nekyla problemu, nes mano tevas kucias megsta valgyti nelabai velai, o jo tevai seda prie stalo velokai, tai suderinam tas kuciu vakarienes... smile.gif
Atsakyti
Mes kucias visada svenciam pas mano Tevus, nes vyro seimyna tai nesvencia blink.gif ten pas juos idomiai, mama visada taip padaro, kad per kucias dirbtu blink.gif Tai ir pykciu nera, pas ka svest biggrin.gif Mano seimoj tai kucios svarbesnes uz Kaledas bigsmile.gif
Atsakyti