taip jau gavosi kad kelinti metai tiek mano tevai, tiek vyro kucias valgo pas mano tevus, velykas pas uosvius, o per kaledas visur galima aplakstyti
ir jokiu problemu. Man pasiseke, turiu tiek tevus, tiek uosvius auksinius.

QUOTE(Miglužė @ 2004 11 16, 23:10)
Vedę mes pakankamai neseniai, bet iškyla viena problema - pas katruos tėvus švesti kūčias ir kalėdas. Su uošviais labai gerai sutariu ir mielai pas juos važiuotume, juo labiau tai jau ne pirmos kūčios kartu su jais. Tačiau nesinori palikti tėvų vienų. Nežinau ką dabar daryti, o vyras palieka spręsti man. Aš tokia pasimetusi
Patarkit, kaip jūs darytumėte?

Patarkit, kaip jūs darytumėte?
Kadangi tiek uosvei, tiek tevai gyvena viename mieste, tai mes aplankome ir tuos ir tuos

Siemet sventem kucias pas uosvius, kaledas - pas tevus, kitais metais atvirksciai turbut darysim - kaledas pas tevus svesim

Mes tai vienasi metais pas mano tevus, kitais metais pas uosvius. Bet pas uosvius kaskaip nera tokios sventines dvasios, kai pas juos sventem pries du metus tai net eglutes nebuvo pasipuose
Ir dar kas man nepatinka, kad pas juos taip atiduodamos dovanos, net nevyniotos
O pas mano tevus nuo pat vaikystes dar ir iki dabar kaledu ryta randam po egle
Ir va siemet teks svest pas uosvius

Mes su brangiuoju darome taip.. Per Kūčias pirma važiuojame pas jo tėvus (deja nieko negaliu padaryt, nes ten man kankynė..Anyta neskaniai gamina, o verčia viską valgyti
) , po to važiuojame pas mano tėvus (pas juos labai mėgstu būti)... O per Kalėdas būname namie ir laukiame geriausių draugų
patinka man taip švęsti, tik būtų dar smagiau, jei nereiktų važiuoti pas Jo tėvus..

QUOTE(MAMICY @ 2005 12 26, 22:34)
taip jau gavosi kad kelinti metai tiek mano tevai, tiek vyro kucias valgo pas mano tevus, velykas pas uosvius, o per kaledas visur galima aplakstyti
ir jokiu problemu. Man pasiseke, turiu tiek tevus, tiek uosvius auksinius.

Visada Kūčias švenčiame pas mano tėvus, o Kalėdas pas uošvius. Pas mane šeimoje laikomasi tradicijų, su visais patiekalais ir papročiais, o pas uošvius - ne. Aišku smagiau būti pas saviškius.Ir jau baigiu vyrą pripratinti prie tradicijų, jam pradeda patikti.

Uzpernai buvo pirmos musu Kurios kartu, tai varem pas jo mama (ji viena gyvena), tai man bent jau buvo laaabai nuobodu 3se svest.
O pernai buvom pas mano tevus, ir MB mama buvo atejus ir labai buvo linksma
nes daugiau zmoniu ir siaip patinka man sventes pas mano tevus, vaikyste primena
ir dar dovaneliu ieskojimas po eglute po 12os, nes kitos dienos nesulaukiam jau
linksmesnis buna, ka daug zmoniu. Bandziau priestaraut tam dovanu ieskojimui dar atseit per Kaledas, bet visi mane nusodino
nes MB mama per Kaledas dirba visada, jai nebus kada padovanot ta diena, ir siaip visi sulaukt negali, kaip mazi vaikai

Kūčios mūsų namuose švenčiamos tik šeimos rate, t.y aplankome abiejų tėvus

Noretusi aplankyt abejus ,bet jeigu jie skirtinguose miestuose?
Tenka rinktis
Tenka rinktis