Mes turime plaukučių nemažai ir ilgi, karčiukus pakerpa močiutė (kol aš laikau galvą
), o štai kasytės surišti neduoda. Tik sekundėlę kol žiūrime į veidrodį palaiko, o poto ištraukia ir meta ant žemės, ne ne - sako
, turbūt dar anksti.
Labas. Sukuosenas daromes nuo labai anksti nes mano mazoji gime su plaukuciais. Segti pradejau nuo 3 sav. Risti nuo 2 men. Dabar mano pupos kasos apie 45cm.
Pinames kasas bet labai npori but palaidais plaukuciais maivosi tada iur sako kad ji princese
Labas. Sukuosenas daromes nuo labai anksti nes mano mazoji gime su plaukuciais. Segti pradejau nuo 3 sav. Risti nuo 2 men. Dabar mano pupos kasos apie 45cm.
Pinames kasas bet labai nori but palaidais plaukuciais maivosi tada ir sako kad ji princese
http://images.fotofa...27002120.0.jpeg
Papildyta:
bandau parodyti kasu ilgi
bet foto i eteri dar nemoku ikelti
Papildyta:
bandau parodyti kasu ilgi
bet foto i eteri dar nemoku ikelti
Plaukucius turim prastokus,bet sukuosenas vistiek darom
QUOTE(neringute7777 @ 2010 01 20, 16:42)
Pinames kasas bet labai nori but palaidais plaukuciais maivosi tada ir sako kad ji princese 
Gal kuri turėjot patirties su "pūkuotais" plaukais? Kai dukrytė buvo maža, tai nugulėjo pakaušį. Ten ataugo tokie pūkeliai. Dabar jau ilgos kasos, bet ant to pakaušio vis dar auga tokie kitokie plaukai, tokie
susiveliantys. Aš juos pakirpdavau, bet tai po kiek laiko ir vėl susiveldavo. Dabar jau kasos žemiau pečių, tik ties pakaušiu trumpi ir veliasi. Jau atrodo, kad niekada nebeataugs. Taip ir norisi tą pakaušį plikai nuskusti, kad išvis ataugtų kiti plaukai. Bet gi nedarysiu taip
Dar viena mūsų šukuosena

Papildyta:
ir tėčio daryta šukuosena

Papildyta:
ir tėčio daryta šukuosena
QUOTE(sraigiuss @ 2010 02 04, 22:13)
QUOTE(neringute7777 @ 2010 02 08, 16:46)
Mūsų tėtis dar ne tokių šedevrų pridaro
Ačiū
Musu mazes (2m.) labai stori plaukuciai, bet tenka juos kirpti, nes visiskai neleidzia ju suristi