Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Mes turime plaukučių nemažai ir ilgi, karčiukus pakerpa močiutė (kol aš laikau galvą lotuliukas.gif ), o štai kasytės surišti neduoda. Tik sekundėlę kol žiūrime į veidrodį palaiko, o poto ištraukia ir meta ant žemės, ne ne - sako lotuliukas.gif , turbūt dar anksti.
Atsakyti
Labas. Sukuosenas daromes nuo labai anksti nes mano mazoji gime su plaukuciais. Segti pradejau nuo 3 sav. Risti nuo 2 men. Dabar mano pupos kasos apie 45cm. biggrin.gif Pinames kasas bet labai npori but palaidais plaukuciais maivosi tada iur sako kad ji princese wub.gif
Atsakyti
Labas. Sukuosenas daromes nuo labai anksti nes mano mazoji gime su plaukuciais. Segti pradejau nuo 3 sav. Risti nuo 2 men. Dabar mano pupos kasos apie 45cm. biggrin.gif Pinames kasas bet labai nori but palaidais plaukuciais maivosi tada ir sako kad ji princese wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute7777: 20 sausio 2010 - 14:44
http://images.fotofa...27002120.0.jpeg
Papildyta:

bandau parodyti kasu ilgi
bet foto i eteri dar nemoku ikelti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute7777: 22 sausio 2010 - 15:53
Plaukucius turim prastokus,bet sukuosenas vistiek darom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute7777 @ 2010 01 20, 16:42)
Labas. Sukuosenas daromes nuo labai anksti nes mano mazoji gime su plaukuciais. Segti pradejau nuo 3 sav. Risti nuo 2 men. Dabar mano pupos kasos apie 45cm. biggrin.gif Pinames kasas bet labai nori but palaidais plaukuciais maivosi tada ir sako kad ji princese  wub.gif

drinks_cheers.gif ir maniske lygiai taip pat, dar ir karuna uzsideda lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri turėjot patirties su "pūkuotais" plaukais? Kai dukrytė buvo maža, tai nugulėjo pakaušį. Ten ataugo tokie pūkeliai. Dabar jau ilgos kasos, bet ant to pakaušio vis dar auga tokie kitokie plaukai, tokie g.gif susiveliantys. Aš juos pakirpdavau, bet tai po kiek laiko ir vėl susiveldavo. Dabar jau kasos žemiau pečių, tik ties pakaušiu trumpi ir veliasi. Jau atrodo, kad niekada nebeataugs. Taip ir norisi tą pakaušį plikai nuskusti, kad išvis ataugtų kiti plaukai. Bet gi nedarysiu taip ax.gif
Atsakyti
Dar viena mūsų šukuosena ax.gif
user posted image
Papildyta:
ir tėčio daryta šukuosena lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2010 02 04, 22:13)
Dar viena mūsų šukuosena  ax.gif
user posted image
Papildyta:
ir tėčio daryta šukuosena  lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif Ypač ta kur tečio daryta mūsų tečiui čia neįveikiama sukuosena geriausiu atveju uodegėlę surištų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute7777 @ 2010 02 08, 16:46)
thumbup.gif Ypač ta kur tečio daryta mūsų tečiui čia neįveikiama sukuosena geriausiu atveju uodegėlę surištų biggrin.gif

Mūsų tėtis dar ne tokių šedevrų pridaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Musu mazes (2m.) labai stori plaukuciai, bet tenka juos kirpti, nes visiskai neleidzia ju suristi verysad.gif
Atsakyti
kadangi mano svajone buvo mergytė, kasos tai jau nuo penkių mėnesiukų vis ką surišdavau ar įsegdavau:)
Atsakyti