Mano mazylei nuo 6 men. risam kasytes.labai megsta sukuosenas.Nuima nuo seses galvos lankeli,issirisa savo kasytes,uzsideda ant savo galvytes lankeli kaip karuna,ir kraipo galvyte sakydama ai,ai,ai

GAL IR DARYCIAU BET KOL KAS TAI BEVILTISKA, 1-2 MIN. MAXIMUM....ISKART VISKA SUVELIA, NUIMA...JAI KOL KAS NEPATINKA
kaip jus priziurite mergytems plaukucius,kas kiek laiko plaunate?daznas plovimas kaip suprantu ir isitikinau labai pazeidzia ir susilpnina plaukucius..ka daryti jei 2m vaikui atsirado pleiskaneliu nuo sampuno? jau ji ismetem ir nusipirkom visiskai ekologiska,bet kaip pleiskanytes naikinti?

QUOTE(Kaciusss @ 2010 04 27, 10:44)
kaip jus priziurite mergytems plaukucius,kas kiek laiko plaunate?daznas plovimas kaip suprantu ir isitikinau labai pazeidzia ir susilpnina plaukucius..ka daryti jei 2m vaikui atsirado pleiskaneliu nuo sampuno? jau ji ismetem ir nusipirkom visiskai ekologiska,bet kaip pleiskanytes naikinti?

Skalauti gerai ir dar karta skalauti, atitinkamas pH atitinkamam amziui vaiko turi buti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 04 27, 09:54)
Mano mazylei nuo 6 men. risam kasytes.labai megsta sukuosenas.Nuima nuo seses galvos lankeli,issirisa savo kasytes,uzsideda ant savo galvytes lankeli kaip karuna,ir kraipo galvyte sakydama ai,ai,ai 

OHO ir jau turit ka risti, maniske 1m 2men ir suristi nera ka. Tik paskutiniais men pradejo greiciau augti. Juokiausi kazkada: sakau ziurek kokia grifka ( 2 plaukai ant kaktos uzkrite)

Kadangi musu dukrytes plaukuciai ne per stipriausi, tai iki 2 metuku su puse nieko nerisdavom. Mazoji taip pat nerode jokio noro. Dabar dukrytei 2 metukai ir 10 menesiuku. Risame uodegeles ir dziaugiames, kad iki to laiko musu vaikas galejo pasidziaugti laukinukes laisve

QUOTE(Kaciusss @ 2010 04 27, 22:44)

Aš plaunu į savaitę kartą, kartais net rečiau, jei serga

Dažniausiai rišu taip plaukučius

QUOTE(Soni @ 2010 04 29, 08:21)
Aš plaunu į savaitę kartą, kartais net rečiau, jei serga
bet jos plaukučiai visai nesiriebaluoja
plaunu paprastu vaikišku šampūnu
stengiuosi surišti visada, nes truputį plaukai veliasi, nors jai labai patinka palaidais
plaukučiai va kokio ilgio, dabar mano dukrytei 2,6 m.

oj,kokie grazus plaukuciai

mum 1,5 metu bet negalim pasigirti kasomis

o galvyte plaunam 1-2 kart i savaite, vaikisku sampunu

Maniskei 1m.3men.garbanota kaip baronelis
veliasi gale plaukuciai,kasytes risu jau seniai,bet tik uzciuopia ir iskart issirisa
Nuo gimimo tris kartus trumpinau grifkute,nes pastoviai lenda i akytes.

[/quote]
mano dukrytei 2,2men o plaukuciai dar trumpuciai