Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

Cia reik suprast, kad tas scanas bus daromas kiekviena karta doh.gif reik bandyt ieskotis kazko kito. Aisku, visi taip pinigus daro, bet jau gal ne taip akiplesiskai. Paima tepineli, pasideda po mirkroskopu ir sako: aha... dar matau to ir to, reik dar gydytis...
nu va paziuresiu ka LT man pasakys smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytės 4u.gif Būčiau labai laiminga,jei atsilieptų Neringą B.,ji ir vyras iš Alytaus,jos tėvai ir jaunesnė sesė gyvena (gyveno?) Statybininkų g-vėj.Jau kokie 9 metai kaip Neringa su vyru ir tada mažu sūneliu išvyko į Londoną,po kiek laiko ten jiems gimė dukrytė.Tiek ir težinau.Mes kartu mokėmės VPM,prad.klasių mok.
Esu iš Elektrėnų,Rasa.Ačiū už bet kokią pagalbą lithuania.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos mamytes, siandien is savo GP gavau laiskeli,kad mano vaikas nepaskiepintas Hib+Men C vakcina. niu kiek lietuvoj ziurejau tai turim visus skiepus reikalingus,o dabar ir pasimeciau.nuo ko cia tie skiepai?gal kas susidurete?nes dabar ziuriu skiepu pasa,bet ten tokiu net nera.tai nezina ar cia vesti skiepinti ar ka daryti?
butu malonu jei kas galetu atsakyti. aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, tikiuosi nesupyksit, kad cia pasireiksiu, na, as dar kolkas LT, bet jau uz keliu savaiciu isvykstu su suneliu (2 metuku) i Anglija pas broli, ir bandysiu cia kurtis. Nes LT neimanoma... Paskaiciau truputi apie daktarus, siurpoka, reikes vaistuku cia prisipirkt. Bet jus galvojat, kad LT geriau? Na, svetur uzdirbant, ir nepalygint su LT uzdarbiu, galima grizus tikrai gera aptarnavima, konsultacijas, gydyma gaut. Rasau is patirties - jei gerai sumoki, tai visi daktarai kaip silkiniai. Bet pasakysiu tiek, kad dabar daktarai yra reklamu aukos (firmos papirkineja daktarus, kad ju vaistus rasytu, kuriuos jie reklamuoja, uz tai jiems yra mokama), tai jie ir pila atsideje, o galima israsyt tokios pacios sudeties tik 4 kart pigesniu. Mano sunelis iki metuku daznai sirgdavo, vis su gerklyte turedavom bedu. Tai daktarei duok (jei duodi iskart geresnis aptarnavimas, ir greiciau priima), ir dar priraso visokiu sirupeliu brangiausiu, kurie net nepadedavo. Kokiu puse metu niekaip negalejom issikapstyt is kosulio, ko tik nevartojom. Tai karta gavom vaiku masazistes telefona, issikvietem, labai jau mazai ji paeme uz kelis seansus, kas keista buvo, bet mano maziui ji be galo patiko, ir visokius pratimus mielai su ja dare. As viska stebedavau, tai ji tiek informacijos pateike, labai sauni moteris, tiek suzinojau, kad daktarai su savo reklaminiais receptais, kaip as sakau... kuo toliau. Mazius po keliu seansu tokiu issikapste, ir iki siol, tfu, tfu sveikutis. O daktare niekuo nepadejo. Na, mes ne Vilniuj, ne Kaune, ne is didziuju miestu (ten gal kitaip, nors abejoju), bet pas mus geru daktaru tikrai truksta (labai daug isvaziavo i uzsieni), bet visur tik "duok". As kai kazkiek "pamokedavau", iskart aptarnavimas super! Bet is kur tuos pinigus uzdirbt LT? Taip ir taupai - daktaram(juodai dienai). O yra tikrai daug zmoniu, kurie neisgali "susimoket", tai patikekit, esi paskutinis, kuris nerupi niekam, ir tik ziuri kaip tavim atsikratyt kuo greiciau, kad galetu kita, geresni klienta priimt..... Dievuleliau kiek pavyzdziu maciau, kad net sirdis asarom apsipila, kaip gaila tu zmoniu, bet juk visiem nepadesi... Atsiprasau, kad isikisau su savo nuomone, nezinau kas manes laukia Anglijoj, tik tikimes kuo maziau sirgt. Sekmes visom mamytem jei teks susidurt su daktarais.
Atsakyti
QUOTE(guce @ 2007 08 30, 14:15)
4u.gif sveikos mamytes, siandien is savo GP gavau laiskeli,kad mano vaikas nepaskiepintas Hib+Men C vakcina. niu kiek lietuvoj ziurejau tai turim visus skiepus reikalingus,o dabar ir pasimeciau.nuo ko cia tie skiepai?gal kas susidurete?nes dabar ziuriu skiepu pasa,bet ten tokiu net nera.tai nezina ar cia vesti skiepinti ar ka daryti?

ka reiskia tas HIB-MEN C nezinau bet ar negali buti meningitas, nes mum taip buvo: kai atsiveziau suneli 2metuku i UK tai turejom visus reikiamus skiepus is lietuvos tik truko meningito nes lietuvoje tokio skiepo nera tai paskiepijo cia.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
noriu pasidalinti savo patirtimi del Londono daktaru. Tiksliau apie ginekologines problemas. Pries atvaziuodama i Londona turejau ju, atvaziavus irgi teko susidurt su pienlige. Suzinojau apie St. Thomas hospital esancia The Lydia clinic. Jokiu siuntimu is GP nereikia. Tai vadinamoji walk-in klinika. Nueini su savo problema, jie tau ta pacia diena padaro tyrimus, paima tepinelius ir ta pacia diena pasako ar tau kas negerai. Dar ir vaistu duoda. Jei del rimtesniu ligu, tai gal ir reikia palaukti del atsakymo. o jei tokia pienlige daznai kartojasi, jau po triju kartu jei nustato tokia, siuncia i kazkokia specialia klinika ir daro jau rimtesnius tyrimus ir supratau kad rimtesniais vaistais gydo. As buvau pora kartu, tai skustis neturiu del ko. O siaip rimtesniu ligu neturejau tai negaliu nieko sakyti. Beje, toj pacioj ligoninej yra ir vyru skyrius. Tikiuosi mano informacija kam nors pravers...
Atsakyti
Galiu ir as pasidalinti informacija, kad buvau tokioje pacioje klinikoje St.Peters liginineje. Pralaukiau apie 4 valandas, bet paskui labai maloniai personalas elgesi. Pas mane irgi problemos su trush'u, tai dare slapimo ir tepinelio tyrimus, dave 4 rusiu tepalu. Man dave uz dyka vaistukus, bet gal del to, kad laukiuosi. Iskart uzrase sekanciam kartui ir jau tiek ilgai laukt nereiks. Aisku galima pasiskambint ir uzsibukint is anksto, tai nereiks taip ilgai laukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PinaColada: 07 lapkričio 2007 - 02:07
QUOTE(guce @ 2007 08 30, 14:15)

Sveikute HIB yra nuo ZIV o MEN C nuo miningito mirksiukas.gif nes pati kai vedziau skiepyti klausiau pas GP.BEto lietuvoje nuo MEN C neskiepyje nes uz tai reikia moketi pinigelius(60 lt) o cia uz dyka ir yra privaloma.Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes,nesmerkiu nei londono,nei lt gydytoju,taciau labiau esu patenkinta londono,mano mazyliui lt kruva ligu randa,o cia sveikas vaikas,vyrui darbe atsitiko nelaime,tai issaugojo visa pirsta,o lt pasake butu nupjove visa ir viskas...
Atsakyti
Jei galeciau tai bent puse gun_bandana.gif pralaukiau greitosios 3 su puse valandos raiciausi is skausmo o kai nuveze tai net ultragarso nepadare tik rentgena nors sakiau kad turiu problemu su cistom tai sako ne ne cia ne cistos sako tu neprakakoji pas tave tipo pilni viduriai sakau vakar kakojau o siandien valgiau uztai pilvas pilnas sakau daryk ultragarsa ir pamatysi kas man yra tai grieztai pasake ne ir ka dave man tu liuosuojanciu ir paleido namo as nieko nelaukus uzsisakiau bilietus i lietuva po 2 dienu jau gryzus nulekiau pas savo daktare tai jai akys ant kaktos issprogo tai extra operacija nes didziule cista buvo iki siol ji stebisi kaip ji neplyso o tada jau but buve minuciu reikalas.Kita karta vel pajutau stiprius skausmus ir nuvariau i ligonine tai zinoma vel jokio ultragarso nedare tai pasaake tau cia apendicitas dave paracetamolio ir sako gryzk po 2 savaiciu tada isoperuosim tai zinokit net juokinga pasidare gerai kad vaistu is lietuvos turjau o tai jei rimtai apendicitas tai per tas 2 savaites ir numirsi va tokie anglijos daktarai tiesa cia londono west middlesex ligonine o dabar esu nescia tai nezinau kaip man cia gimdyti reikes g.gif nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2007 11 12, 20:18)
Jei galeciau tai bent puse  gun_bandana.gif pralaukiau greitosios 3 su puse valandos raiciausi is skausmo o kai nuveze tai net ultragarso nepadare tik rentgena nors sakiau kad turiu problemu su cistom tai sako ne ne cia ne cistos sako tu neprakakoji pas tave tipo pilni viduriai sakau vakar kakojau o siandien valgiau uztai pilvas pilnas sakau daryk ultragarsa ir pamatysi kas man yra tai grieztai pasake ne ir ka dave man tu liuosuojanciu ir paleido namo as nieko nelaukus uzsisakiau bilietus i lietuva po 2 dienu jau gryzus nulekiau pas savo daktare tai jai akys ant kaktos issprogo tai extra operacija nes didziule cista buvo iki siol ji stebisi kaip ji neplyso o tada jau but buve minuciu reikalas.Kita karta vel pajutau stiprius skausmus ir nuvariau i ligonine tai zinoma vel jokio ultragarso nedare tai pasaake tau cia apendicitas dave paracetamolio ir sako gryzk po 2 savaiciu tada isoperuosim tai zinokit net juokinga pasidare gerai kad vaistu is lietuvos turjau o tai jei rimtai apendicitas tai per tas 2 savaites ir numirsi va tokie anglijos daktarai tiesa cia londono west middlesex ligonine o dabar esu nescia tai nezinau kaip man cia gimdyti reikes  g.gif  nestuke.gif  verysad.gif

Kaip as tave suprantu console.gif is ju ultragars ispesti,tai tas pats kaip pas karaliene papulti doh.gif Nusivylus as irgi Londono daktarais.Kai man nestumo testas parode,kad laukiuosi,o pilvo skausmai buvo siaubingi,as sunerimau,nes galvojau,kad pastojimas nevietoj ir nuvariau i ligonine.Po 3 valandu laukimo gydytojas apciupinejas pasake,kad viskas gerai.Padare slapimo tyrima ir nustate,kad pas mane didelis liaukocitu skaicius,vadinasi rodo pusles uzdegima, israse antibijotiku ir paracitamolio.As aisku antibijotiku negeriau,nesu tundra ir zinau kas buna kai persali pusle.Prasiau ultra garso,bet jis nemate reikalo ji israsyti.Po keliu dienu skausmas nesiliauja ir vel as varau i ligonine.Pasitaiko normalesnis gydytojas,liepia negerti antibijotiku ir uzraso rytojui ultragarsui.Ten jau normaliai,pasiziuri,nestumas 5 savaites,liepia ateiti tiesiai ultra garso pas juos i kabineta po 2 sav..Leidzia gerti paracitamoli nuo skausmo.Po dvieju savaiciu,as vel ten,matau savo mazylio plakancia sirdele,viskas gerai.Dar po 2 sav.Atsiranda pas mane rudu iskyru,vos pamacius nakti varau i ligonine.Prasau ultra garso,man neduoda.sakau as kraujuoju,kazkas negerai,noriu isitikinti ar viskas tvarkoj.Man isaiskina,kad vaikas pasisuko uz tai ir kraujuoju.9savaiciu vaikas pasisuko,kaip jums toks paaiskinimas?Dar po savaites pradedu kraujuoti normaliai.Vel i ligonine.Isirekiam ultra garsa.Ultra garsas parodo,kad vaikas jau 3 savaites kaip nustojas vystytis.Zodziu amen.Duoda pasirinkti,ar pati issikraujuosiu,ar darysiu isvalyma.As pasirinkau isvalyma.Uzrase mane siai procedurai po savaites.Isivaizduokit kaip turejau jaustis visa savaite zinodama,kad lauktas kudiki pas tave pilve negyvas blink.gif Padare isvalyma,viskas tuom ir baigesi.Bendriau ne,po kazkiek tai laiko,kai mano nestumas,turejo buti 19 sav.man paskambina is ligonines ir iskolioja,kodel as neateinu pasdaryti ultragarso tam,kad jie pamatytu,jog mano vaikas vystosi normaliai.Kaip jums patinka?
As asmeniskai labai esu nusivylus.Dziaugiuosi,kad kiti papuola pas gerus daktarus.Bet jei sekanti karta pastosiu,eisiu i mokamas istaigas.Kad ir brangu,bet nors zinai kas ir kaip.
Atsakyti
*****, panos, isgasdinot mane nerealiai doh.gif esu nescia ir ana diena pradejau silpnai karujuot. Nuvarem i St.Peters ligonine ir atrado slapimtakiu uzdegima. israse antibiotikus, tipo nekenksmingus vaikeliui ir liepe laukt apoitmento ultragarsui. nesakykit, kad susimoviau... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti