Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

QUOTE(PinaColada @ 2007 11 14, 14:45)
*****, panos, isgasdinot mane nerealiai doh.gif esu nescia ir ana diena pradejau silpnai karujuot. Nuvarem i St.Peters ligonine ir atrado slapimtakiu uzdegima. israse antibiotikus, tipo nekenksmingus vaikeliui ir liepe laukt apoitmento ultragarsui. nesakykit, kad susimoviau...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tikrai nemanau,kad susimovei.Man paciai buvo israse 7 dienu kursa,nes gerkle "truputi apsirgo" mirksiukas.gif Bet pasirodo reikia juos gerti,nes mano drauges drauge,nescia budama negere israsytu antibiotiku,tai baigesi tuo,kad liga susimete i tuo metu esancia silpniausia vieta(i gimda) tad vaikutis jos neisgyveno.Kai man taip pasake,tai geriau kaip didele,pries tai pasidomejau ar tikrai tie vaistai silpni,tinkami nescioms gerti.Ir saziningai isgeriau visas 7 dienas,nes jei viso kurso neisgeri,virusas "deformuojasi"(turbut supratai,ka turiu omenyje).Tikiuosi,kad greitai pasveiksit ir viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2007 11 14, 15:34)
Tikrai nemanau,kad susimovei.Man paciai buvo israse 7 dienu kursa,nes gerkle "truputi apsirgo" mirksiukas.gif Bet pasirodo reikia juos gerti,nes mano drauges drauge,nescia budama negere israsytu antibiotiku,tai baigesi tuo,kad liga susimete i tuo metu esancia silpniausia vieta(i gimda) tad vaikutis jos neisgyveno.Kai man taip pasake,tai geriau kaip didele,pries tai pasidomejau ar tikrai tie vaistai silpni,tinkami nescioms gerti.Ir saziningai isgeriau visas 7 dienas,nes jei viso kurso neisgeri,virusas "deformuojasi"(turbut supratai,ka turiu omenyje).Tikiuosi,kad greitai pasveiksit ir viskas bus ok thumbup.gif

Labai dekui, kad paguodei, nes nuotaika tikrai buvo apniukusi. Kartais maniskis net pyksta, kad prisiskaitau ir paskui save grauziu... Aciu tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2007 11 12, 21:18)
Jei galeciau tai bent puse  gun_bandana.gif pralaukiau greitosios 3 su puse valandos raiciausi is skausmo o kai nuveze tai net ultragarso nepadare tik rentgena nors sakiau kad turiu problemu su cistom tai sako ne ne cia ne cistos sako tu neprakakoji pas tave tipo pilni viduriai sakau vakar kakojau o siandien valgiau uztai pilvas pilnas sakau daryk ultragarsa ir pamatysi kas man yra tai grieztai pasake ne ir ka dave man tu liuosuojanciu ir paleido namo as nieko nelaukus uzsisakiau bilietus i lietuva po 2 dienu jau gryzus nulekiau pas savo daktare tai jai akys ant kaktos issprogo tai extra operacija nes didziule cista buvo iki siol ji stebisi kaip ji neplyso o tada jau but buve minuciu reikalas.Kita karta vel pajutau stiprius skausmus ir nuvariau i ligonine tai zinoma vel jokio ultragarso nedare tai pasaake tau cia apendicitas dave paracetamolio ir sako gryzk po 2 savaiciu tada isoperuosim tai zinokit net juokinga pasidare gerai kad vaistu is lietuvos turjau o tai jei rimtai apendicitas tai per tas 2 savaites ir numirsi va tokie anglijos daktarai tiesa cia londono west middlesex ligonine o dabar esu nescia tai nezinau kaip man cia gimdyti reikes  g.gif  nestuke.gif  verysad.gif

Labai keista g.gif Nes bent jau vienas ekipažas ar tai lengvasis auto, ar tai motociklininkas VISADA atvyksta maximum per pusvalandį, jei neskubu 4u.gif O jei skubu, ir pasakai, kad skauda, greitoji prie durų stovi, kol dar telefonu kalbi.
Juk yra budintys greitosios automobiliai gatvėse, neįsivaizduoju tokios situacijos, kad galėjo važiuoti tris valandas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 11 14, 16:37)
Labai dekui, kad paguodei, nes nuotaika tikrai buvo apniukusi. Kartais maniskis net pyksta, kad prisiskaitau ir paskui save grauziu... Aciu tau wink.gif

Tikrai nenorejau taves gasdinti.Dabar labai blogai del to jauciuosi.Nesupyk,as tik parasiau savo situacija.Sugerk tuos antibijotikus ir viskas bus gerai.As negeriau,nes abejojau,o be to kitas gydytojas liepe griestai ju negerti.Parlekiau po to kosmaro i Lietuva,ta pacia diena puoliau pas ginekologa.Ir pirma karta gyvenime isejau be jokio recepto vaistams.Dar paklausiau ar tikrai taip jau viskas gerai,man atsake,kad tureciau dziaugtis jog esu sveika.O jeigu butu buves koks tai uzdegimas,jis juk nebutu pats savaime dinges.
Saugok save ir savo pilvuka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzyte @ 2007 11 06, 18:46)
Sveikos mamytes,
noriu pasidalinti savo patirtimi del Londono daktaru. Tiksliau apie ginekologines problemas. Pries atvaziuodama i Londona turejau ju, atvaziavus irgi teko susidurt su pienlige. Suzinojau apie St. Thomas hospital esancia The Lydia clinic. Jokiu siuntimu is GP nereikia. Tai vadinamoji walk-in klinika. Nueini su savo problema, jie tau ta pacia diena padaro tyrimus, paima tepinelius ir ta pacia diena pasako ar tau kas negerai. Dar ir vaistu duoda. Jei del rimtesniu ligu, tai gal ir reikia palaukti del atsakymo. o jei tokia pienlige daznai kartojasi, jau po triju kartu jei nustato tokia, siuncia i kazkokia specialia klinika ir daro jau rimtesnius tyrimus ir supratau kad rimtesniais vaistais gydo. As buvau pora kartu, tai skustis neturiu del ko. O siaip rimtesniu ligu neturejau tai negaliu nieko sakyti. Beje, toj pacioj ligoninej yra ir vyru skyrius. Tikiuosi mano informacija kam nors pravers...

kurioj vietoj si ligonine?aciu labai uz informacija 4u.gif ar galima ten is bet kokio rajono eiti?
Atsakyti
na nenoriu jusu merginos gasdinti,bet teko skaityti viename laikrastelyje lietuvaiciu pasisakymus apie gimdyma anglijoj.Na vienai merginai nubego vandenys ir ji nuleke i ligonine,o ten ja apziurejo ir sako,dar negimdysi,vaziuok namo ir gryzk uz 48 val.mergina vos spejo gryzti namo ir pradejo gimdyti...teko jai gimdyti namuose.... : ax.gif man po tokiu istoriju silpna darosi....
Atsakyti
aš tai kiek pasiskaitau, tiek neigiami atsiliepimai vyrauja apie gimdymą Anglijoje. Ir taip neramu dėl to. Vien dėl šios priežasties nesinori ten gyvent, jau nekalbant apię pačią medicinos kokybę. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2007 11 16, 12:17)
na nenoriu jusu merginos gasdinti,bet teko skaityti viename laikrastelyje lietuvaiciu pasisakymus apie gimdyma anglijoj.Na vienai merginai nubego vandenys ir ji nuleke i ligonine,o ten ja apziurejo ir sako,dar negimdysi,vaziuok namo ir gryzk uz 48 val.mergina vos spejo gryzti namo ir pradejo gimdyti...teko jai gimdyti namuose.... : ax.gif man po tokiu istoriju silpna darosi....

Kartais reikia akis padraskyti,tada kitaip ziuri.Mano viena pazystama irgi i ligonine gimdyti nuvare,o jei sako,nera vietu,atvaziuok po 4 valandu tada bus.Toks vaizdas,kad palaukti sitam reikale galima doh.gif Bet ji nepasimete,ir isireikalavo,kad ja paiimtu,po 1 val.pagimde. doh.gif
Siaip aparaturos jie turi tikrai geros,bet pacioj sistemoj bardakas.Jie patys ta zino,bet nieko nedaro verysad.gif
Atsakyti
Nezinau, moterys/merginos, ar jus gyvenate toje pacioje salyje kaip ir as, nes taip baisu man tikrai dar nebuvo lotuliukas.gif Teko ir greitaja dukrai kviesti, ir ligonineje buti, ir ligonius lankyti, t.t. ir teko sutikti tik viena visiskai ziopla ir bjauru gydytoja. g.gif

blink.gif Tuo tarpu Lietuvoje po gimdymo mane apsauke akusere, prisirukiusi anasteziologe visa dvokianti mano kudiki ziurejo, gydytoja nedave lovytes (siaip sau nedave, ir ateme ta kuri buvo), t.t. Cia viskas vyko pavyzdiniuose Kauno gimdymo namuose ir uz tai buvo nemazai sumoketa. blink.gif

blink.gif Dar teko su visokiomis vistomis vaiku poliklinikoje bendrauti, kurios pasvere vaika zino, kad vaikui reikia antibiotiku... T.t. blink.gif

Kaip sakoma, gerai visur kur musu nera. Bet mano atveju - viskas gaunasi priesingai. Gal man paprasciausiai Lietuvoje labai nepasiseke... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2007 11 19, 14:46)
Nezinau, moterys/merginos, ar jus gyvenate toje pacioje salyje kaip ir as, nes taip baisu man tikrai dar nebuvo  lotuliukas.gif  Teko ir greitaja dukrai kviesti, ir ligonineje buti, ir ligonius lankyti, t.t.  ir teko sutikti tik viena visiskai ziopla ir bjauru gydytoja.  g.gif

blink.gif Tuo tarpu Lietuvoje po gimdymo mane apsauke akusere, prisirukiusi anasteziologe visa dvokianti mano kudiki ziurejo, gydytoja nedave lovytes (siaip sau nedave, ir ateme ta kuri buvo), t.t. Cia viskas vyko pavyzdiniuose Kauno gimdymo namuose ir uz tai buvo nemazai sumoketa.  blink.gif

blink.gif Dar teko su visokiomis vistomis vaiku poliklinikoje bendrauti, kurios pasvere vaika zino, kad vaikui reikia antibiotiku... T.t.  blink.gif

Kaip sakoma, gerai visur kur musu nera. Bet mano atveju - viskas gaunasi priesingai. Gal man paprasciausiai Lietuvoje labai nepasiseke...  mirksiukas.gif

pritariu thumbup.gif gyvenu cia 9ti metai ir galiu apie gydytojus pasakyt tik GERA!!!!!
Atsakyti
na teko neseniai paciai patirti ta "geruma" GP.kai suzinojau kad laukiuosi nuejau pas gydytoja tada sako kad dar anksti kazka ziureti todel palauksime iki 12 sav.ir darysim scana.tada paklause ar gimdysiu musu raj ligoninej,sakau sorry,bet isikraustau.ji paklause kur,pasakiau.tada sako kada,nezinau sakau dar popierius tik tvarkom...ji sako zinok tau reikes persiregistruot,sakau no problem...ir iseinu.ateina 11sav,galvoju gal uzsiregistruot kitai sav...paskambinu ,o ten jau tipo as vos neisregistruota,mano gyd atostogos (kaip visa laika) o pas kitus patekt galima nebent uz 2 sav.susinervinau pasiemiau liet laikrasti susiradau liet klinikas nr uzsiregistravau ir va gruodzio 1- aja vaziuojam scanuotis.tas malonumas kainuoja 110 svaru.pyktis ima kai moki mokescius valstybei , o ji taiu spyga taukuota ,vistiek turi privaciai lysti. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2007 11 19, 16:46)
Nezinau, moterys/merginos, ar jus gyvenate toje pacioje salyje kaip ir as, nes taip baisu man tikrai dar nebuvo  lotuliukas.gif  Teko ir greitaja dukrai kviesti, ir ligonineje buti, ir ligonius lankyti, t.t.  ir teko sutikti tik viena visiskai ziopla ir bjauru gydytoja.  g.gif

blink.gif Tuo tarpu Lietuvoje po gimdymo mane apsauke akusere, prisirukiusi anasteziologe visa dvokianti mano kudiki ziurejo, gydytoja nedave lovytes (siaip sau nedave, ir ateme ta kuri buvo), t.t. Cia viskas vyko pavyzdiniuose Kauno gimdymo namuose ir uz tai buvo nemazai sumoketa.  blink.gif

blink.gif Dar teko su visokiomis vistomis vaiku poliklinikoje bendrauti, kurios pasvere vaika zino, kad vaikui reikia antibiotiku... T.t.  blink.gif

Kaip sakoma, gerai visur kur musu nera. Bet mano atveju - viskas gaunasi priesingai. Gal man paprasciausiai Lietuvoje labai nepasiseke...  mirksiukas.gif

gal tau Anglijoj tiesiog sekasi. mirksiukas.gif Bet aš čia forume daug neigiamų atsiliepimų perskaitau. verysad.gif
Atsakyti