Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

na ka as galeciau pasakyti apie gydytojus UK? g.gif GP dirba visiski fool.gif vaiku klinikose irgi. pati cia pagimdziau savo pirmagimi, tai nelabai zinojau kaip kas su vaikeliu turi buti blush2.gif tai kai nuslinko pirmieji plaukeliai-pukeliai, pasiklausiau health visitor'es kaip cia dabar bus. tai si manes pasiteiravo ar mano ar MB seimoje nera plinkanciu zmoniu doh.gif sako, jeigu yra tai gali buti, kad vaikas paveldejo ir dabar taip ir visa gyvenima liks plikas mega_shok.gif verkiau visa kelia iki namu, nes mano uosvis tikrai praplikes. zodziu apie juos geriau patylesiu doh.gif

o va prieziura ligonineje gimdymo metu likau tikrai suzaveta thumbup.gif 100% buvo pasirupinta mani, mano leliukas buvo tarsi karalaitis. nakti budincios seseles vis uzeidavo pasiziureti kaip man sekasi, ar jau atsigavau ir kaip mazius laikosi. taigi negaliu ne vieno blogo zodzio apie tai pasakyti thumbup.gif tikrai saunus kolektyvas ir daktarai 4u.gif
Atsakyti
[quote=bucka,2008 02 08, 23:08]
: tai kai nuslinko pirmieji plaukeliai-pukeliai, pasiklausiau health visitor'es kaip cia dabar bus. tai si manes pasiteiravo ar mano ar MB seimoje nera plinkanciu zmoniu doh.gif sako, jeigu yra tai gali buti, kad vaikas paveldejo ir dabar taip ir visa gyvenima liks plikas mega_shok.gif

Dar tokios nesamones nebuvau girdejus biggrin.gif ,taip ir gimsta anekdotai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 09, 10:19)
Dar tokios nesamones nebuvau girdejus biggrin.gif ,taip ir gimsta anekdotai thumbup.gif

lotuliukas.gif na taip.. tai gerai, kad daktarai anekdotus daro is tokiu nereiksmingu dalyku, bet jei prades tokias nesamones sapalioti, kai zmones rimtai serga... doh.gif zodziu tikrai baisu doh.gif
Atsakyti
Na, mano GP ne is baisiausiu, bet ir toli grazu ne geruole. Tyrimus pries pastojant be problemu israse...zinau, kad kitos turi reikalautis vos ne. Bet stai nutariau issitirti krutine. Buvo nustatyta mastepatija pries 8 metus. Normaliai viskas buvo, bet suaktyvejo kazko paskutiniu metu...skausminga krutine.
Paprasiau GP, kad siustu Breast cancer screening'ui....tai ji mane apziurejo ir sako, tai palaukim kokius 3 men, paziurekim ar keisis kas blink.gif
O po to skaitau Metro, kad tie, kurie daro screeninga labai dziaugiasi, kad pavyko daug nustatyti ankstyvu vezio atveju, ir labai labai visas moteris skatina, kad jos kreiptusi. Toks pyktis - ateinu pas GP su gumbuota, skausminga krutine, o ji man PALAUKIM, PASTEBEKIM....
Tai baisu dabar. LT gine aptiko mioma gimdoje. Paskaitinejau, kad jos kartais suaktyveja ir auga nestumo metu del hormonu...neduok, Dieve, man taip nutiktu, tai nesiteiks net apziureti anksciau 12 sav schmoll.gif
Siaubas man cia kazkoks

Bucka, kurioje ligonineje gimdei?
Atsakyti
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 12, 21:54)
Na, mano GP ne is baisiausiu, bet ir toli grazu ne geruole. Tyrimus pries pastojant be problemu israse...zinau, kad kitos turi reikalautis vos ne. Bet stai nutariau issitirti krutine. Buvo nustatyta mastepatija pries 8 metus. Normaliai viskas buvo, bet suaktyvejo kazko paskutiniu metu...skausminga krutine.
Paprasiau GP, kad siustu Breast cancer screening'ui....tai ji mane apziurejo ir sako, tai palaukim kokius 3 men, paziurekim ar keisis kas  blink.gif
O po to skaitau Metro, kad tie, kurie daro screeninga labai dziaugiasi, kad pavyko daug nustatyti ankstyvu vezio atveju, ir labai labai visas moteris skatina, kad jos kreiptusi. Toks pyktis - ateinu pas GP su gumbuota, skausminga krutine, o ji man  PALAUKIM, PASTEBEKIM....
Tai baisu dabar. LT gine aptiko mioma gimdoje. Paskaitinejau, kad jos kartais suaktyveja ir auga nestumo metu del hormonu...neduok, Dieve, man taip nutiktu, tai nesiteiks net apziureti anksciau 12 sav  schmoll.gif
Siaubas man cia kazkoks

Man mioma atsirado po nesivystancio nestumo.Blogai cia lauktis vaikelio,jei kazkas negerai.As net bijau pastoti vel,kai prisimenu kokius kosmarus reikejo isgyventi kai buvau nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
Prieš pora dienų teko kalbėt su viena nėštuke, tai vėl pripasakojo doh.gif Ji labai prastai jautėsi, labai pavargus būdavo.. Nuėjo pas GP, padarė jai kraujo tyrimus, sako "viskas thumbup.gif".. Jokių vaistų ar vitaminų. Po savaitės nuvykus į savo šalį pasidarė ten kraujo tyrimus.. Ir ką - hemoglobinas mažiau kaip 80 blink.gif Nieko sau thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
del paracetamolio, tai ir man ji siule gimdymo metu. atnese 2 tabletes - tipo isgerk ir pamiegok, nes jau ant koju nesilaikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 12, 20:54)

as gimdziau King George ligonineje Goodmayse thumbup.gif beje kur pries gimdyma reikia paciai parasyti gimdymo plana, tai maniau vis vien niekas i ji neatsivelgs ir neskaitys. o pasirodo ne tik kad skaite, bet dar pasitikslindavo ar tikrai as taip noriu ir ta turejau galvoje rasydama mirksiukas.gif tik va labai jau nustebo perskaite, kad tik gimusiam vaikeliui ant pliku kojyciu uzmauti vilnones kojinytes (su akusere kalbejau apie tai dar pries gimdyma. tai sake nesamone ir kraujotakai neturi itakos) doh.gif dar paklause kodel as taip noriu. nebeturejau ka atsakyti. sakau: man religija taip liepia lotuliukas.gif lotuliukas.gif uztat matyt vienintelis ligonineje gulejo mano vaikinas su vilnonem kojinem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 02 13, 10:03)
nebeturejau ka atsakyti. sakau: man religija taip liepia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Net užspringau besijuokdama lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 13 vasario 2008 - 12:27
QUOTE(Brooke @ 2008 02 13, 11:27)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif Net užspringau besijuokdama lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

doh.gif man ir paciai juokas ima prisiminus lotuliukas.gif bet juk reikejo kazkaip issisukti is padeties mirksiukas.gif

jiems cia matai nuostaba kelia naujagimiams maunamos vilnones kojinytes, arba vitaminas D (apie toki is viso gal nera girdeje doh.gif )... zodziu ir toliau sekmingai stebinu health visitores lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 02 13, 11:03)
as gimdziau King George ligonineje Goodmayse  thumbup.gif beje kur pries gimdyma reikia paciai parasyti gimdymo plana, tai maniau vis vien niekas i ji neatsivelgs ir neskaitys. o pasirodo ne tik kad skaite, bet dar pasitikslindavo ar tikrai as taip noriu ir ta turejau galvoje rasydama  mirksiukas.gif tik va labai jau nustebo perskaite, kad tik gimusiam vaikeliui ant pliku kojyciu uzmauti vilnones kojinytes (su akusere kalbejau apie tai dar pries gimdyma. tai sake nesamone ir kraujotakai neturi itakos) doh.gif dar paklause kodel as taip noriu. nebeturejau ka atsakyti. sakau: man religija taip liepia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  uztat matyt vienintelis ligonineje gulejo mano vaikinas su vilnonem kojinem  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif prajuokinai...religija tikrai geras pasiteisinimas

Apsviesk mane blush2.gif , kodel reikia vilnoniu kojinyciu leliukui?

Atsakyti
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 13, 12:35)
Apsviesk mane  blush2.gif , kodel reikia vilnoniu kojinyciu leliukui?

na nezinau kiek teisybes, bet sako, kad naujagimiui uzmovus vilnones kojinytes (bet butinai tikros vilnos, neapdirbtas. zodziu, kad butu siukscios) pagereja kraujotaka. kadangi jos truputuka bado padukus, ir taip geriau padeda kraujukui varineti mirksiukas.gif bet uztenka palaikyti kokia savaitele ar pora mirksiukas.gif na, kadangi as tikiu visokiais gydymais zolelem ir kitokiom liaudiskom priemonem, tai uzdejau savo mazyliui tas kojinytes. na jau blogiau nuo to tai tikrai nebus! thumbup.gif
Atsakyti