o va prieziura ligonineje gimdymo metu likau tikrai suzaveta
na ka as galeciau pasakyti apie gydytojus UK?
GP dirba visiski
vaiku klinikose irgi. pati cia pagimdziau savo pirmagimi, tai nelabai zinojau kaip kas su vaikeliu turi buti
tai kai nuslinko pirmieji plaukeliai-pukeliai, pasiklausiau health visitor'es kaip cia dabar bus. tai si manes pasiteiravo ar mano ar MB seimoje nera plinkanciu zmoniu
sako, jeigu yra tai gali buti, kad vaikas paveldejo ir dabar taip ir visa gyvenima liks plikas
verkiau visa kelia iki namu, nes mano uosvis tikrai praplikes. zodziu apie juos geriau patylesiu
100% buvo pasirupinta mani, mano leliukas buvo tarsi karalaitis. nakti budincios seseles vis uzeidavo pasiziureti kaip man sekasi, ar jau atsigavau ir kaip mazius laikosi. taigi negaliu ne vieno blogo zodzio apie tai pasakyti
tikrai saunus kolektyvas ir daktarai
[quote=bucka,2008 02 08, 23:08]
: tai kai nuslinko pirmieji plaukeliai-pukeliai, pasiklausiau health visitor'es kaip cia dabar bus. tai si manes pasiteiravo ar mano ar MB seimoje nera plinkanciu zmoniu
sako, jeigu yra tai gali buti, kad vaikas paveldejo ir dabar taip ir visa gyvenima liks plikas
Dar tokios nesamones nebuvau girdejus
,taip ir gimsta anekdotai
: tai kai nuslinko pirmieji plaukeliai-pukeliai, pasiklausiau health visitor'es kaip cia dabar bus. tai si manes pasiteiravo ar mano ar MB seimoje nera plinkanciu zmoniu
Dar tokios nesamones nebuvau girdejus
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 09, 10:19)
Na, mano GP ne is baisiausiu, bet ir toli grazu ne geruole. Tyrimus pries pastojant be problemu israse...zinau, kad kitos turi reikalautis vos ne. Bet stai nutariau issitirti krutine. Buvo nustatyta mastepatija pries 8 metus. Normaliai viskas buvo, bet suaktyvejo kazko paskutiniu metu...skausminga krutine.
Paprasiau GP, kad siustu Breast cancer screening'ui....tai ji mane apziurejo ir sako, tai palaukim kokius 3 men, paziurekim ar keisis kas
O po to skaitau Metro, kad tie, kurie daro screeninga labai dziaugiasi, kad pavyko daug nustatyti ankstyvu vezio atveju, ir labai labai visas moteris skatina, kad jos kreiptusi. Toks pyktis - ateinu pas GP su gumbuota, skausminga krutine, o ji man PALAUKIM, PASTEBEKIM....
Tai baisu dabar. LT gine aptiko mioma gimdoje. Paskaitinejau, kad jos kartais suaktyveja ir auga nestumo metu del hormonu...neduok, Dieve, man taip nutiktu, tai nesiteiks net apziureti anksciau 12 sav
Siaubas man cia kazkoks
Bucka, kurioje ligonineje gimdei?
Paprasiau GP, kad siustu Breast cancer screening'ui....tai ji mane apziurejo ir sako, tai palaukim kokius 3 men, paziurekim ar keisis kas
O po to skaitau Metro, kad tie, kurie daro screeninga labai dziaugiasi, kad pavyko daug nustatyti ankstyvu vezio atveju, ir labai labai visas moteris skatina, kad jos kreiptusi. Toks pyktis - ateinu pas GP su gumbuota, skausminga krutine, o ji man PALAUKIM, PASTEBEKIM....
Tai baisu dabar. LT gine aptiko mioma gimdoje. Paskaitinejau, kad jos kartais suaktyveja ir auga nestumo metu del hormonu...neduok, Dieve, man taip nutiktu, tai nesiteiks net apziureti anksciau 12 sav
Siaubas man cia kazkoks
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 12, 21:54)
Na, mano GP ne is baisiausiu, bet ir toli grazu ne geruole. Tyrimus pries pastojant be problemu israse...zinau, kad kitos turi reikalautis vos ne. Bet stai nutariau issitirti krutine. Buvo nustatyta mastepatija pries 8 metus. Normaliai viskas buvo, bet suaktyvejo kazko paskutiniu metu...skausminga krutine.
Siaubas man cia kazkoks
Siaubas man cia kazkoks
Man mioma atsirado po nesivystancio nestumo.Blogai cia lauktis vaikelio,jei kazkas negerai.As net bijau pastoti vel,kai prisimenu kokius kosmarus reikejo isgyventi kai buvau
Prieš pora dienų teko kalbėt su viena nėštuke, tai vėl pripasakojo
Ji labai prastai jautėsi, labai pavargus būdavo.. Nuėjo pas GP, padarė jai kraujo tyrimus, sako "viskas
".. Jokių vaistų ar vitaminų. Po savaitės nuvykus į savo šalį pasidarė ten kraujo tyrimus.. Ir ką - hemoglobinas mažiau kaip 80
Nieko sau
del paracetamolio, tai ir man ji siule gimdymo metu. atnese 2 tabletes - tipo isgerk ir pamiegok, nes jau ant koju nesilaikai
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 12, 20:54)
as gimdziau King George ligonineje Goodmayse
QUOTE(bucka @ 2008 02 13, 10:03)
QUOTE(Brooke @ 2008 02 13, 11:27)
jiems cia matai nuostaba kelia naujagimiams maunamos vilnones kojinytes, arba vitaminas D (apie toki is viso gal nera girdeje
QUOTE(bucka @ 2008 02 13, 11:03)
as gimdziau King George ligonineje Goodmayse
beje kur pries gimdyma reikia paciai parasyti gimdymo plana, tai maniau vis vien niekas i ji neatsivelgs ir neskaitys. o pasirodo ne tik kad skaite, bet dar pasitikslindavo ar tikrai as taip noriu ir ta turejau galvoje rasydama
tik va labai jau nustebo perskaite, kad tik gimusiam vaikeliui ant pliku kojyciu uzmauti vilnones kojinytes (su akusere kalbejau apie tai dar pries gimdyma. tai sake nesamone ir kraujotakai neturi itakos)
dar paklause kodel as taip noriu. nebeturejau ka atsakyti. sakau: man religija taip liepia
uztat matyt vienintelis ligonineje gulejo mano vaikinas su vilnonem kojinem 
Apsviesk mane
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 13, 12:35)
na nezinau kiek teisybes, bet sako, kad naujagimiui uzmovus vilnones kojinytes (bet butinai tikros vilnos, neapdirbtas. zodziu, kad butu siukscios) pagereja kraujotaka. kadangi jos truputuka bado padukus, ir taip geriau padeda kraujukui varineti