Zinau, kad 'liaudis' taip pataria.. bet as vilnoniu kojiniu ant nuogo kuno neauciau .. o jei vaikas turi AD/egzema.. vilna jo odelei brrr butu

QUOTE(fistik @ 2008 02 18, 11:44)
nu man irgi ta ale miksturele nelabai i tema pasirode. o mes dar ir alergiski, laukiam atsakymo dabar is alergijos klinikos, kam. GP viska paaiskinau, bet vistiek va koki patarima tik dave ir namo isleido
medaus iki metuku negalima, ne del alergiju, o del to, kad jame yra bakteriju, kuriu gali vaikucio organizmas netoleruoti. po metuku laiko su medumi jau turetu susidoroti visu vaikuciu pilvukai. aisku alergija, kas kita. bet mums tai nei apelsinai, nei medus alergijos nekelia. tik nuo anakardzio riesuto buvom emergency... ir isvis nesuprantu, kodel neisrasoma vaistuku kol liga neisivaziavo, o laukiama, kol kosedamas apsivemti prades. tada liepe sugryzt 

Oj, komedija

Reik meluot tiems GP
Sakyt, kad apsivemia
Nes kitaip...
As kai smegenu sutrenkima turejau, nors ir juodi ratilai po akim ir kartu burnoj - sako, ateik, kai nepabusi
Ir cia net ne GP, o Accident & Emergency..

Sakyt, kad apsivemia

As kai smegenu sutrenkima turejau, nors ir juodi ratilai po akim ir kartu burnoj - sako, ateik, kai nepabusi

QUOTE(Daddygirl @ 2008 02 18, 13:07)

nu sakes

QUOTE(fistik @ 2008 02 18, 17:38)
zinai, nuo kosulio vaistu galima nusipirkti be jokiu receptu. bet dazniausiai geriau kosulio neslopinti, tegu issikosti. svarbiausia, kad nenueitu iki plauciu, kad nebutu karkalu. tai tiesiog kai nueini pas gp, tegu butinai gerai paklauso krutine. o siaip ir as manau, kad daug gerimu ir medus, kuris gali aisku ir alergizuoti, bet istikruju turi antibakteriniu savybiu.
bet nuejus su vaiku i A&E tai tikrai turetu rimtai apziureti. suaugusius cia gydo pro pirstus, kol tikrai kas nors labai rimta atsitinka, bet vaiku prieziura manau yra siek tiek geresne. aisku priklauso ir 'ant' kokio gydytojo pakliusi. bet tiesiog nenusileisk, ka darysi, tenka kovoti.
[quote=Daddygirl,2008 02 18, 14:07]
Reik meluot tiems GP
Sakyt, kad apsivemia
Nes kitaip...
Gali sakyti jiem ka nori,mes i ligonine nuvaziavom,kai nebeturejom kur detis,vaikas kosedavo iki apsivemimo ir kosulys vis stiprejo ir stiprejo,tai liepe gerti daugiau arbatu,o nuo kosulio nieko nedave
kazkokia nesamone
Reik meluot tiems GP

Sakyt, kad apsivemia

Gali sakyti jiem ka nori,mes i ligonine nuvaziavom,kai nebeturejom kur detis,vaikas kosedavo iki apsivemimo ir kosulys vis stiprejo ir stiprejo,tai liepe gerti daugiau arbatu,o nuo kosulio nieko nedave

sveikutes
na as ne Londone,bet siaurineje airijoje.Bet kiek paskaiciau tai situacija panasi.
Teko man su tais sundaktariais oi kiek kartu susidurti
.Jie isvis nulis emociju i zmogaus sveikata,ir ne tik musu svetimtauciu,bet ir vietiniu.
Arba jie rimtai nieko nesupranta.NA parasyiu viena pvz su manim (o kiek buvo neskaldumu su vaikais tai jau nekalbu) na man skaudejo galva,tiksliau plyste plyso.Nosis bego ir temperatura pasokdavo iki 40.Man paciai viskas primine sinusita.Tai as nuejau pas GP ir pasakiau kas man darosi ir kas manau man yra.Tai ta ir sako taip tau sinusitas.Nei apziurejo,nieko.Israse antibijotiku (aciu dievui ne aspirino) ir dave nedarbinguma.Isejau - nesupratau nuo kada pati sau ligas nustatineju.Pasijauciau "baisi daktare".Tai cia tik vienas atvejis o kiek ju buve?????Baisi cia medicina ir tiek.ir su naujagimiais ir su vaikais ir su suaugusies.Per daug matyt daktarai uzdirba,tai ir nesiskaito su zmogumi.
Galiu tik palinketi nesusidurti su daktarais cionais!!!!!!!Aukti visiems labai sveikiems!!!!!!
na as ne Londone,bet siaurineje airijoje.Bet kiek paskaiciau tai situacija panasi.

Galiu tik palinketi nesusidurti su daktarais cionais!!!!!!!Aukti visiems labai sveikiems!!!!!!
As kuo toliau tuo labiau nusiviliu medicina cia
Vis netikejau, kai kiti pasakojo, galvojau 'perdeda'..
Bet dabar kiek tenka susidurti, kiekviena istorija viena uz kita liudnesne.
Tai kad ne tik suaugusiuju jie neziuri.. Ir vaikams turi buti labai blogai, kad juos sudomintu.
Sutinku, kad verta uzsispyrusiai kovoti - taip sio to pasieki..

Bet dabar kiek tenka susidurti, kiekviena istorija viena uz kita liudnesne.
Tai kad ne tik suaugusiuju jie neziuri.. Ir vaikams turi buti labai blogai, kad juos sudomintu.
Sutinku, kad verta uzsispyrusiai kovoti - taip sio to pasieki..
QUOTE(Daddygirl @ 2008 02 18, 14:07)
Ir cia net ne GP, o Accident & Emergency..

QUOTE(bucka @ 2008 02 19, 00:06)
Teisingumo delei reikia pasakyti, kad manes paklause, ar ne viena gyvenu

As manau, kam pasakodavau, galvodavo, kad meluoju. Ypac Lietuvoj. Nu bet as net liudininka - vyra turiu

Pralaukem 7 ar 8 valandas, laukiau, nes tikrai prastai buvo: sampano butelis is didelio aukscio trinktelejo i galva (tikraja zodzio 'trenke' prasme

Zodziu, issklause mano istorija, pamatavo temperatura, atprintino lapa is interneto su smegenu sutrenkimo pozymiais ir klausia: ar viena gyveni. Sakau su vyru. Sako: labai gerai, eik namo, kai nebeatsibusi arba kai 'start acting not like yourself (tipo isprotesi

Vyras vis negalejo patiketi, kad del to informacinio lapo visa diena pralaukem

Kai pradejau lauktis man panasios istorijos kartojos ir kartojos, nes pradejau dazniau pas medikus lankytis. Manau ne man vienai su jais taip 'nesiseka', nes juk nesu isskirtine, angliskai irgi kalbu laisvai.
Gimdant mane vos ne laukiamajame laike iki kol atsidare 10cm, vis sakydami: tu dar negimdai... O kai jau reikia stumti, sako: eik i kita auksta, i delivery.. Tai kad as jau ne tik nepaejau, bet ir nepastovejau

Gimdymas, matyt, irgi nelabai sterilus buvo, nes savaite pabuvus namie grizau su greitaja ir su 42 temperatura atgal i ligonine

Pas juos gimdziau, jie mane gyde ir nepagyde, bet eme ir nusiplove - tipo turiu eit i A & E kaip po kokio nelaimingo atsitikimo gatveje

Nu, cia tik keli pvz

o dievuliau na ir ziauru!!!!Uzjauciu Daddygirl!!!!
na o del gimdymu,pati turiu du vaikucius ir jau nemazi jie.Bet taip nutiko kad teko dalyvauti gimdyme draugiu net du kart.Galiu pasakyti tik tiek geriau pati viena namie pagimdysiu,nei pas juos ligonineje.
O siaip jai rimtai tai jei sumastyciau 3cia,tai grisciau i Lietuva gimdyti.Pakraupus nuo prieziuros ir nuo viso kito.
na o del gimdymu,pati turiu du vaikucius ir jau nemazi jie.Bet taip nutiko kad teko dalyvauti gimdyme draugiu net du kart.Galiu pasakyti tik tiek geriau pati viena namie pagimdysiu,nei pas juos ligonineje.

O siaip jai rimtai tai jei sumastyciau 3cia,tai grisciau i Lietuva gimdyti.Pakraupus nuo prieziuros ir nuo viso kito.