Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

Zinau, kad 'liaudis' taip pataria.. bet as vilnoniu kojiniu ant nuogo kuno neauciau .. o jei vaikas turi AD/egzema.. vilna jo odelei brrr butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2008 02 18, 11:44)
nu man irgi ta ale miksturele nelabai i tema pasirode. o mes dar ir alergiski, laukiam atsakymo dabar is alergijos klinikos, kam. GP viska paaiskinau, bet vistiek va koki patarima tik dave ir namo isleido doh.gif medaus iki metuku negalima, ne del alergiju, o del to, kad jame yra bakteriju, kuriu gali vaikucio organizmas netoleruoti. po metuku laiko su medumi jau turetu susidoroti visu vaikuciu pilvukai. aisku alergija, kas kita. bet mums tai nei apelsinai, nei medus alergijos nekelia. tik nuo anakardzio riesuto buvom emergency... ir isvis nesuprantu, kodel neisrasoma vaistuku kol liga neisivaziavo, o laukiama, kol kosedamas apsivemti prades. tada liepe sugryzt doh.gif

Oj, komedija doh.gif Gerai, kad mano dukra net nuo verkimo apsivemt sugeba rolleyes.gif Žiauriai juokauju čia rolleyes.gif
Atsakyti
Reik meluot tiems GP irnesakyk.gif
Sakyt, kad apsivemia rolleyes.gif Nes kitaip...
As kai smegenu sutrenkima turejau, nors ir juodi ratilai po akim ir kartu burnoj - sako, ateik, kai nepabusi blink.gif Ir cia net ne GP, o Accident & Emergency..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 18 vasario 2008 - 15:11
QUOTE(Daddygirl @ 2008 02 18, 13:07)
...sako, ateik, kai nepabusi  blink.gif Ir cia net ne GP, o Accident & Emergency..

lotuliukas.gif tai tada gal jau tiesiai i morga.. ir pati tai jau kazin ar ateitum lotuliukas.gif
nu sakes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2008 02 18, 17:38)

zinai, nuo kosulio vaistu galima nusipirkti be jokiu receptu. bet dazniausiai geriau kosulio neslopinti, tegu issikosti. svarbiausia, kad nenueitu iki plauciu, kad nebutu karkalu. tai tiesiog kai nueini pas gp, tegu butinai gerai paklauso krutine. o siaip ir as manau, kad daug gerimu ir medus, kuris gali aisku ir alergizuoti, bet istikruju turi antibakteriniu savybiu.
bet nuejus su vaiku i A&E tai tikrai turetu rimtai apziureti. suaugusius cia gydo pro pirstus, kol tikrai kas nors labai rimta atsitinka, bet vaiku prieziura manau yra siek tiek geresne. aisku priklauso ir 'ant' kokio gydytojo pakliusi. bet tiesiog nenusileisk, ka darysi, tenka kovoti.
Atsakyti
[quote=Daddygirl,2008 02 18, 14:07]
Reik meluot tiems GP irnesakyk.gif
Sakyt, kad apsivemia rolleyes.gif Nes kitaip...

Gali sakyti jiem ka nori,mes i ligonine nuvaziavom,kai nebeturejom kur detis,vaikas kosedavo iki apsivemimo ir kosulys vis stiprejo ir stiprejo,tai liepe gerti daugiau arbatu,o nuo kosulio nieko nedave schmoll.gif kazkokia nesamone schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes

na as ne Londone,bet siaurineje airijoje.Bet kiek paskaiciau tai situacija panasi. doh.gif Teko man su tais sundaktariais oi kiek kartu susidurti doh.gif .Jie isvis nulis emociju i zmogaus sveikata,ir ne tik musu svetimtauciu,bet ir vietiniu. schmoll.gif Arba jie rimtai nieko nesupranta.NA parasyiu viena pvz su manim (o kiek buvo neskaldumu su vaikais tai jau nekalbu) na man skaudejo galva,tiksliau plyste plyso.Nosis bego ir temperatura pasokdavo iki 40.Man paciai viskas primine sinusita.Tai as nuejau pas GP ir pasakiau kas man darosi ir kas manau man yra.Tai ta ir sako taip tau sinusitas.Nei apziurejo,nieko.Israse antibijotiku (aciu dievui ne aspirino) ir dave nedarbinguma.Isejau - nesupratau nuo kada pati sau ligas nustatineju.Pasijauciau "baisi daktare".Tai cia tik vienas atvejis o kiek ju buve?????Baisi cia medicina ir tiek.ir su naujagimiais ir su vaikais ir su suaugusies.Per daug matyt daktarai uzdirba,tai ir nesiskaito su zmogumi.

Galiu tik palinketi nesusidurti su daktarais cionais!!!!!!!Aukti visiems labai sveikiems!!!!!!
Atsakyti
As kuo toliau tuo labiau nusiviliu medicina cia verysad.gif Vis netikejau, kai kiti pasakojo, galvojau 'perdeda'..
Bet dabar kiek tenka susidurti, kiekviena istorija viena uz kita liudnesne.
Tai kad ne tik suaugusiuju jie neziuri.. Ir vaikams turi buti labai blogai, kad juos sudomintu.
Sutinku, kad verta uzsispyrusiai kovoti - taip sio to pasieki..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 02 18, 14:07)
As kai smegenu sutrenkima turejau, nors ir juodi ratilai po akim ir kartu burnoj - sako, ateik, kai nepabusi  blink.gif Ir cia net ne GP, o Accident & Emergency..

lotuliukas.gif cia tai geras lotuliukas.gif doh.gif ir kaip jie ta isivaizduoja? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 02 19, 00:06)
lotuliukas.gif cia tai geras  lotuliukas.gif  doh.gif ir kaip jie ta isivaizduoja?  doh.gif

Teisingumo delei reikia pasakyti, kad manes paklause, ar ne viena gyvenu ax.gif

As manau, kam pasakodavau, galvodavo, kad meluoju. Ypac Lietuvoj. Nu bet as net liudininka - vyra turiu biggrin.gif
Pralaukem 7 ar 8 valandas, laukiau, nes tikrai prastai buvo: sampano butelis is didelio aukscio trinktelejo i galva (tikraja zodzio 'trenke' prasme mirksiukas.gif ) temperatura net po keliu dienu, krecia saltis, ratilai po akim, kartu burnoj, sukas galva ir t.t. Vis tik galva, o ne kokia ranka, truputi baisoka buvo.
Zodziu, issklause mano istorija, pamatavo temperatura, atprintino lapa is interneto su smegenu sutrenkimo pozymiais ir klausia: ar viena gyveni. Sakau su vyru. Sako: labai gerai, eik namo, kai nebeatsibusi arba kai 'start acting not like yourself (tipo isprotesi biggrin.gif ) - ateik.

Vyras vis negalejo patiketi, kad del to informacinio lapo visa diena pralaukem lotuliukas.gif

Kai pradejau lauktis man panasios istorijos kartojos ir kartojos, nes pradejau dazniau pas medikus lankytis. Manau ne man vienai su jais taip 'nesiseka', nes juk nesu isskirtine, angliskai irgi kalbu laisvai.

Gimdant mane vos ne laukiamajame laike iki kol atsidare 10cm, vis sakydami: tu dar negimdai... O kai jau reikia stumti, sako: eik i kita auksta, i delivery.. Tai kad as jau ne tik nepaejau, bet ir nepastovejau unsure.gif

Gimdymas, matyt, irgi nelabai sterilus buvo, nes savaite pabuvus namie grizau su greitaja ir su 42 temperatura atgal i ligonine doh.gif Tada pristate laseliniu su antibiotikais, itardami infekcijas.. Taip ir neistyre, kas man buvo! doh.gif Po keliu dienu, kai nukrito temperatura, paleido biggrin.gif O man vis skaudejo, tai nuvykau atgal, o jie man ir sako: eik i A & E, tu mums nebepriklausai blink.gif
Pas juos gimdziau, jie mane gyde ir nepagyde, bet eme ir nusiplove - tipo turiu eit i A & E kaip po kokio nelaimingo atsitikimo gatveje biggrin.gif

Nu, cia tik keli pvz ax.gif Medikai manes nesiliauja linksminti ir toliau.. Tiesa sakant, as ju nekaltinu. Cia ne medikai, o sistema durna. Jiems liepta taupyti biudzeta, jie ta ir daro. Kvaila man tai, kad pinigai metomi, kur nereikia. Vien man kiek visokiu antibiotiku ir pan israse (nemokamai), kuriu man nereikejo ir kuriu as nepanaudojau.. Taigi visiems taip ir israsineja, visokias lyties pakeitimo operacijas is NHS biudzeto daro.. ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 19 vasario 2008 - 13:04
o dievuliau na ir ziauru!!!!Uzjauciu Daddygirl!!!!

na o del gimdymu,pati turiu du vaikucius ir jau nemazi jie.Bet taip nutiko kad teko dalyvauti gimdyme draugiu net du kart.Galiu pasakyti tik tiek geriau pati viena namie pagimdysiu,nei pas juos ligonineje. schmoll.gif
O siaip jai rimtai tai jei sumastyciau 3cia,tai grisciau i Lietuva gimdyti.Pakraupus nuo prieziuros ir nuo viso kito. doh.gif doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif sutinku su visu nuomonemis, nes as taip pat esu nusivylusi ir pasibjaurejusi UK medicina schmoll.gif gimdziau cia ir nenoriu prisiminti schmoll.gif kaip Piople sake jau geriau vienai namie gimdyti thumbup.gif
Atsakyti