Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

QUOTE(bucka @ 2008 02 13, 14:02)
na nezinau kiek teisybes, bet sako, kad naujagimiui uzmovus vilnones kojinytes (bet butinai tikros vilnos, neapdirbtas. zodziu, kad butu siukscios) pagereja kraujotaka. kadangi jos truputuka bado padukus, ir taip geriau padeda kraujukui varineti  mirksiukas.gif bet uztenka palaikyti kokia savaitele ar pora  mirksiukas.gif na, kadangi as tikiu visokiais gydymais zolelem ir kitokiom liaudiskom priemonem, tai uzdejau savo mazyliui tas kojinytes. na jau blogiau nuo to tai tikrai nebus!  thumbup.gif

Tikrai nebus blogiau.Atkreipkit demesi,kai rodo perTV neisnesiotu naujagimiu skyriu,cia as aisku apie Lietuva kalbu,tai mazyliai visi guli su vilnonem kojinytem. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 02 13, 13:02)
na nezinau kiek teisybes, bet sako, kad naujagimiui uzmovus vilnones kojinytes (bet butinai tikros vilnos, neapdirbtas. zodziu, kad butu siukscios) pagereja kraujotaka. kadangi jos truputuka bado padukus, ir taip geriau padeda kraujukui varineti  mirksiukas.gif bet uztenka palaikyti kokia savaitele ar pora  mirksiukas.gif na, kadangi as tikiu visokiais gydymais zolelem ir kitokiom liaudiskom priemonem, tai uzdejau savo mazyliui tas kojinytes. na jau blogiau nuo to tai tikrai nebus!  thumbup.gif

Aisku. Aciu. Bet man tai ziauriai vilna nepatinka, mano oda jautri, tai taip butu gaila leliukui deti tokias siurkscias kojnytes unsure.gif Bet jei gerina kraujo apytaka g.gif
Atsakyti
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 13, 17:02)
Aisku. Aciu. Bet man tai ziauriai vilna nepatinka, mano oda jautri, tai taip butu gaila leliukui deti tokias siurkscias kojnytes  unsure.gif  Bet jei gerina kraujo apytaka  g.gif

drinks_cheers.gif Man tas pats doh.gif jei kas uzdetu tikros vilnos kojines,tai visas paslaptis pasakyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 02 13, 19:28)
drinks_cheers.gif Man tas pats doh.gif jei kas uzdetu tikros vilnos kojines,tai visas paslaptis pasakyciau doh.gif

lotuliukas.gif as tai uzsikasyciau negyvai lotuliukas.gif uztat ir savo maziaus pagailejau ir ilgai nelaikiau su kojinytem, gal tik kokia savaitele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 02 13, 19:28)

thumbup.gif thumbup.gif prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,bucka,gal tu man pagelbesi schmoll.gif paminejai,kad tiki gydymu liaudiskomis priemonemis ir va turim problemele-mazylis koseja labai stipriai ir kosulys jau is plauciu,o temperaturos neturim tai net nezinau vaistu nesinori duoti.Uzdejau spiritini kompresa,bet jau nebepadeda.Ka daaaryyyt.
Atsakyti
mums panasiai buvo, tai GP patare sumaisyt apelsino sulciu su medum ir duot kaip mikstura po sauksteli. bet pabandem kelias dienas ir mum tik blogejo. tai nupirkau tixylix vaistinej ir po savaites buvom sveiki. beje, GP israsyti vaistuku nesiteike, nes neturejom temperaturos ir kosedami neapsivemdavom blink.gif doh.gif
dar svarbu daug gerti ir namuose dregme palaikyti, kad lengviau kosetu
sveikit
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2008 02 18, 00:05)
mums panasiai buvo, tai GP patare sumaisyt apelsino sulciu su medum ir duot kaip mikstura po sauksteli. bet pabandem kelias dienas ir mum tik blogejo. tai nupirkau tixylix vaistinej ir po savaites buvom sveiki. beje, GP israsyti vaistuku nesiteike, nes neturejom temperaturos ir kosedami neapsivemdavom blink.gif doh.gif
dar svarbu daug gerti ir namuose dregme palaikyti, kad lengviau kosetu
sveikit

kaip idomu:apelsinu sultys ir medus g.gif,kad medus ,tai suprantu,bet prie ko cia tos apelsinu sultys,tai gal ,kad vitamino c turi g.gif bet,taigi iki 2metu isvis nerekomenduojama medaus duoti,pvz gali vaikutis buti alergiskas g.gif
Atsakyti
O nuo dviejų metų, ką, nustos būt alergiškas g.gif? Čia, manau, tokiu atveju, kai jau žinoma, kad vaikas nealergiškas medui/apelsinams, arba kai iki šiol nepastebėta jokia alergija (niekam). Logiškai mąstant, alergizuojančių produktų (t.y. kone visų maisto produktų) išvis valgyt negalima. Juk, jei kartais būtum kam alergiškas, nesvarbu kelių metų suvalgysi, vistiek nieko gero nebus unsure.gif Čia ne į temą, bet neseniai kažkokiam žurnale skaičiau apie merginą, kuri alergiška daugybei dalykų ir organizmo reakcijos į juos labai žiaurios, pvz. sąmonės ji gali netekti jau vien užuodus alergizuojančio produkto kvapą blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 18 vasario 2008 - 11:22
QUOTE(Brooke @ 2008 02 18, 10:12)
O nuo dviejų metų, ką, nustos būt alergiškas g.gif? Čia, manau, tokiu atveju, kai jau žinoma, kad vaikas nealergiškas medui/apelsinams, arba kai iki šiol nepastebėta jokia alergija (niekam). Logiškai mąstant, alergizuojančių produktų (t.y. kone visų maisto produktų) išvis valgyt negalima. Juk, jei kartais būtum kam alergiškas, nesvarbu kelių metų suvalgysi, vistiek nieko gero nebus unsure.gif Čia ne į temą, bet neseniai kažkokiam žurnale skaičiau apie merginą, kuri alergiška daugybei dalykų ir organizmo reakcijos į juos labai žiaurios, pvz. sąmonės ji gali netekti jau vien užuodus alergizuojančio produkto kvapą blink.gif

Nenustos,tiesiog iki tokio amziaus nerekomenduojama duoti medaus ax.gif as kazkokiam laikrasty skaiciau,jo cia,londone vienas vaikas mokykloje pavaisino drauga lazdyno riezutu ir po 5min jis mire.Ispradziu nesuprato nuo ko,tik veliau pasirode,jis tam riesutui buvo alergiskas doh.gif tevai iki tol nebuvo jam dave doh.gif va kaip jau buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(oskaras @ 2008 02 17, 23:13)
Sveikos,bucka,gal tu man pagelbesi schmoll.gif paminejai,kad tiki gydymu liaudiskomis priemonemis ir va turim problemele-mazylis koseja labai stipriai ir kosulys jau is plauciu,o temperaturos neturim tai net nezinau vaistu nesinori duoti.Uzdejau spiritini kompresa,bet jau nebepadeda.Ka daaaryyyt.

as tikrai nesu medike, bet man atrodo,kad jeigu labai stipriai koseja ir tokiu sausu kosuliu, tai gali buti bronchitas. nes mano maziui jau buvo panasiai, tai mes zolelem jau nebesigydem schmoll.gif bijojau uzleisti liga, tada butu dar baisiau. gerem mes tokius vaistukus spec. vaikuciams vadinasi Broomheksiin (po ketvirtadali tabletkes). bet net nezinau ka jums patarti g.gif kazkaip neramu... gal pabandyk ramuneliu, liepziedziu ir avieciu arbateles. labai is tikruju gerai avieciu lazdu arbata, bet abejoju ar ju cia kur gausi.

o apelsinu sultys su medum, tai is viso nesamone fool.gif suauge zmones geria karsta alu su medumi. va cia tai isbandytas vaistas thumbup.gif gerkle atleidzia per viena vakara thumbup.gif
Atsakyti
nu man irgi ta ale miksturele nelabai i tema pasirode. o mes dar ir alergiski, laukiam atsakymo dabar is alergijos klinikos, kam. GP viska paaiskinau, bet vistiek va koki patarima tik dave ir namo isleido doh.gif medaus iki metuku negalima, ne del alergiju, o del to, kad jame yra bakteriju, kuriu gali vaikucio organizmas netoleruoti. po metuku laiko su medumi jau turetu susidoroti visu vaikuciu pilvukai. aisku alergija, kas kita. bet mums tai nei apelsinai, nei medus alergijos nekelia. tik nuo anakardzio riesuto buvom emergency... ir isvis nesuprantu, kodel neisrasoma vaistuku kol liga neisivaziavo, o laukiama, kol kosedamas apsivemti prades. tada liepe sugryzt doh.gif
Atsakyti