Tas tai taip... bet ko gero del to ir girdim labai mazai atsiliepimu apie tokius nutikimus. Daktarai labai retai susilaukia atpildo uz savo klaidas.
labai prasau patarkit ka daryti!!!!
man dar
bunant krutyje buvo aptiktas augliukas. dare biopsija ir veziniu lasteliu nerado, bet kadangi augliukas nemazas 4 cm, tai daktaras nori kuo greiciau ji ispjauti (tipo del tokio augliuko dydzio negali garantuoti kad vezio tikrai nera). norejo operuoti mane dar nescia kai buvau, bet as pabijojau. paskui tik gimus kudikiui issikviete mane susitart del operacijos datos, bet pasakiau kad dar maziuka bent kiek pazindyt noriu. dabar kovo pabaigoj vel turiu apointmenta ir nezinau ka daryt. pasiskaiciau cia jusu patyrimu su anglijos daktarais ir bijau...
kazin ar lietuvoj ne geriau operuotis butu?
gal kuri esat susidurus su daktaru Duek is UCL hospital?
man dar

QUOTE(fistik @ 2007 03 10, 16:12)
labai prasau patarkit ka daryti!!!!
man dar
bunant krutyje buvo aptiktas augliukas. dare biopsija ir veziniu lasteliu nerado, bet kadangi augliukas nemazas 4 cm, tai daktaras nori kuo greiciau ji ispjauti (tipo del tokio augliuko dydzio negali garantuoti kad vezio tikrai nera). norejo operuoti mane dar nescia kai buvau, bet as pabijojau. paskui tik gimus kudikiui issikviete mane susitart del operacijos datos, bet pasakiau kad dar maziuka bent kiek pazindyt noriu. dabar kovo pabaigoj vel turiu apointmenta ir nezinau ka daryt. pasiskaiciau cia jusu patyrimu su anglijos daktarais ir bijau...
kazin ar lietuvoj ne geriau operuotis butu?
gal kuri esat susidurus su daktaru Duek is UCL hospital?
man dar

Pasiskaityt cia:
http://www.supermama...?...33935&st=84
esu aprasius savo situacija

As savo su Anglijos daktarais aceit draugystes nenoriu net prisiminti
Devynis metus su vyru gyvenome vien tik sau, apie vaikus negalvojome. Ir atsitiko taip, kad visai netycia turesime netyciuka. Kuri jau ir turime
Bet tada laukiausi ne sio vaikelio, si manau isgelbejau, kad laiku gryzau i LT. Pirma nestuma iki 4men kankino vieni skausmai, gydytojams sakiau, kad toks skausmas nenormalu, kad noreciau kokiu tyrimu. Visada tik atsakydavo, viskas cia gerai. Aceit truputi turi pamausti. Su negyvu kudikiu pravaiksciojau tris paras. Saltu veidu indu tautybes gydytoja tai pasakiusi paklause, ar isvalyti jau sendien, ar noresite rytoj? O ko dar reikejo laukti???? Niekaip nesupratom. Buvau tokia pikta, juk tiek kartu ejome, sakeme, ziurekit, cia kazkas ne taip. Pikciausia buvo tas, kad jie budami visiski neismaneliai, vaizduoja profus. Mums su vyru buvo pasakyta, kad galime jiems atleisti ir jie mus nukreips pas SUPER kazkoki yzymu profesoriu, kuris mane tirs ir gydys, arba juos paduoti i teisma. Pasirinkome pirma varianta, na galvojam cia pas tos srities gera specelista, istirs ir t.t.t. Pastojau vel po 7men, nuvaziavome pas ta profesoriu. Jis tik sugebejo paklausti, ar jau man geriau po praradimo ir paimti is venos krauja. Jaigu jau cia specelistai taip dirba, tai kazkokiu pasikeitimu ir pagerejimu is paprastu daktareliu ir nesitikejau. Nors ir rizikavau persileisti, bet iskridau i LT. Su vyru nusprendeme, kad reikia rizikuoti, nei paskui ir vel giletis, kad neisbandeme visko kas tik ymanoma. Gryzusi is karto atsiguliau i ligonine, reikejo daryti tyrimus, nes Anglijoja, nors ir sakydama, kad mano cukraus kiekis kraujyja ant ribos, kad jau ir buvias persileidimas, su tyrimais nelabai skubama. Aciu Dievui, siuo metu mes tryse, auginame 7men suneli. Jis gime Lietuvoja. Gryzome atgal i GB ir cia niekas nesikeicia.
kai vaikas tris paras praverke ir papraseme, kad padarytu issamius kraujo ir slapimo tyrimus, tai vaiku gyd mums paaiskino, kad tyrimus daro tik kritiniu atveju. Na, mes ne pesimistai, bet taip sunkiai ir taip isgyvene, susilaukem sio vaikelio ir nenorim juo rizikuoti. O Londono gyd ne tokie specelistai, kad galetu be tyrimu atsakyti, kad vaikui viskas gerai, jam gal bloga nuotaika. 3men vaikas verkia del blogos nuotaikos????????????????? nu atsiprasau, bet pasijauciau tai isgirdusi ne Didziojoja Britanijoja, bet aborigenu genties saloja. Jau maniau, si salis su savo niekam tikusiais gyd ne man ir jau tikrai ne mano vaikui. Jau galvojau isvaziuoti, bet visai netiketai vyras susitiko su nuostabia lietuvia vaiku pediatre Laimute
Dabar visada kreipiames tik pas ja, o ir ramiau, nes zinai, kad visada vaikelis bus tinkamai apziuretas ir svarbiausia , kad taip kaip mes lietuviai ir pripratia. Gal cia tik mums taip atsitiko, gal tik musu kelyja tokiu gyd pasitaike, bet as cia tik labai glaustai aprasiau. Jeigu buciau rasiusi su visomis smulkmenomis, kurias prisiminus saltis supurto, tai gautusi vos ne visa drama. Kurios nenoriu prisiminti......

QUOTE(kristedzuke @ 2007 03 12, 17:38)
Tai butinai
Jos telefono numeris 07799404716 Dar jeigu noresit turim nr ir vaikuciu masazistes, tik pasitikrinsiu, ar dar toks pat

O ji tik konsultuoja, ar gali parasyt siuntimus ir tyrimams. As zinau lietuve gydytoja Danguole, bet ji tik konsultuoja ir israso receptus vaistams...

QUOTE(Pupuke @ 2007 03 11, 07:56)
aciu
pasiskaiciau as ten tavo istorija ir kitu likimo draugiu.. ir nusprendziau nerizikuot ilgiau laukiant ir operuotis. tik vis dar nejauku po anglu daktaru peiliu gultis

o kokioj ligoninej tave operavo? ar vietini nuskausminima gavai ar pilna narkoze? man tai, kai nescia operuot norejo, tai tik nuskausmint zadejo, bet kiek pasiskaiciau tokiais atvejais paprastai narkoze duoda... tik labai jau as jos bijau, ypac cia uk

QUOTE(fistik @ 2007 03 12, 22:51)
aciu
pasiskaiciau as ten tavo istorija ir kitu likimo draugiu.. ir nusprendziau nerizikuot ilgiau laukiant ir operuotis. tik vis dar nejauku po anglu daktaru peiliu gultis
o kokioj ligoninej tave operavo? ar vietini nuskausminima gavai ar pilna narkoze? man tai, kai nescia operuot norejo, tai tik nuskausmint zadejo, bet kiek pasiskaiciau tokiais atvejais paprastai narkoze duoda... tik labai jau as jos bijau, ypac cia uk

Mane operavo West Middlesex University Hospital. Pries operacija ta diena apziurejo paeiliui du babajai daktarai, kurie kaip patys sake ir turejo operuot. Bet kai nuveze i operacine, nei vieno is ju nemaciau (bent jau kol uzmigau

QUOTE(kristedzuke @ 2007 03 13, 10:36)
Ji kolkas atvaziuoja tik i namus, bet greitu metu atidarys savo klinika
O gyd Danguole taip pat pediatre???

Kiek supratau, tai taip...