QUOTE(egidija22 @ 2007 02 21, 13:19)
Nesuprantu kaip jus galite Londono gydytojais skustis! Mano mama - su insultu - parsiunte Kaune is ligonines namo. Kaip supratau, nes prie saves neturejo ka duoti daktarams. Ar tai ne kosmaras?

visokiu gydytoju yra tiek UK, tiek LT. labai gaila kad cia pasisakiusiuju patirtis nekokia, bet ar LT nera gydytoju, kurie pridaro nesamoniu, neteisingai diagnozuoja, ar tiesiog ligoniai jiems nerupi? ar nebuna taip, kad greitoji vaziuoja penkias valandas, ar iskvietus gydytoja serganciam vaikui, ji pasirodo po 10 valandu (straipsnis buvo LRYTE, kovo 2d, berods) Jei susiduriate su rytinio Londono ligoninemis bei gydytojais, tai nereiskia, kad visa UK medicina tokia - rytu Londonas yra vienas is
most deprived areas ne tik UK, bet ir Europoje.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 02 21, 15:43)
Del pinigu davimo- tai jiems tai nepriimtina,jie neima,bet ir nieko nedaro

Ir ne viena karta as su tuo susiduriau.
Kaip kazkuri mama forume sake - kuo daugiau duosi, tuo daugiau "ligu" ras ir vaistu israsys. Čia kaip kam ko is gydytojo reikia, kad kuo rimtesne liga rastu ir butu ka gydyti, ar realaus poziurio, kad sloga - ne liga...
QUOTE(londa @ 2007 03 08, 23:42)
As tai nesuprantu kaip tie anglai cia gyvena gal sakau kai jie normalios medicinos nemate tai jiems ir nemoksos babajai gerai, nors dauguma pasiturinciuju gydosi privaciai tas irgi daug ka pasako....
Idomu, kas yra ta normali medicina?

O cia aprasytu istoriju, kai per daktaru ziopluma prarandama kudikio gyvybe, Lietuvoje - pilna, cia nera kazkos isimtinis atvejis, pasitaikantis tik UK.
Ne visi babajai nemoksos, tarp ju yra ir labai protingu, geru daktaru, o tp advokatu, mokslininku etc.
"Nemoksos "babajai" daznai dirba rytu Londone, apie kuri savo nuomone jau rasiau auksciau.
Dauguma pasiturinciu gyvena geresniuose rajonuose, nei rytu Londonas, todel lankosi pas geresnius gydytojus ir geresnese ligoninese, ne visada privaciose.
Ir dar - su UK medicina esu susidurus nemazai, pasitaike visko, bet - pagimdziau tris vaikus trijose skirtingose UK ligoninese, ir visada ispudziai liko kuo geriausi, pakeiciau tris GP klinikas, ir visada atrandu gydytoja, kuriuo pasitikiu, ir nemanau, kad cia man tiesiog pasiseke. O kai vienoje ligonineje rimtai sirges mano vaikas buvo nepriziuretas, kitoje ligonineje ji gyde tobulai, be galo geras ir savo darba ismanantis chirurgas, rupestingos seseles, net ir vaistininkes, kai po to reikejo didelio kiekio maisto papildu, pacios suorganizavo ju atvezima i namus, kad man nebutu per sunku juos nestis - nemokamai, be kysio. UK medicina nera tobula, bet reikia i situacija pazvelgti truputi realiau, o ne pilti pamazgas ant visos sistemos vien todel, kad kazkokia gydytoja nepasiule kraujo tyrimu sloga serganciam vaikui.