Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Sutikus jį, irgi net nepagalvojau, kad jis gali būti man skirtuoju doh.gif . Dabar jau 16 metų kartu wub.gif .
Atsakyti
na o as savo busimaji pamaciau per tuometinio vaikino gimtadieni...jis pakviete mane sokti..ir ikyrusis pradejo buciuoti mane..o ka as pagalvojau koks izulus ir daugiau prie jo nesiartinau...negalejau tuo metu pagalvoti kad su juo kazkada gyvensiu blush2.gif na kaip sakoma nespjauk i sulini is kurio reiks gerti doh.gif o dabar gyvenu ir suprantu kad tai nuostabiausias mano sutiktas zmogus:super
Atsakyti
o as vos sutikus ji zinojau, kad busim kartu, bet nesitikejau, kad tapsiu jo zmona doh.gif mamai visad sakydavau dar kol nedraugavom: vistiek pakvies i pasimatyma man". taip ir buvo po poros savaiciu wub.gif o jis per pirma pasimatyma pasake "busi mano zmona", tik nusijuokiau.. pasirodo jau 11 menuo eina kaip mano statusas "JO zmona" biggrin.gif
Atsakyti
Kai su sipazinau su savo vyru net nebuvo tokios minties, kad kada nors tapsiu jo zmona. Jis buvo man tik draugas, su kuriuo puikiai leisdavome laika ax.gif Ne mano skonio vaikinukas rolleyes.gif Bet kai viena karta netycia suejom,tai ir esam kartu jau 5 metus thumbup.gif Neisivaizduoju savo gyvenimo be Jo wub.gif
Atsakyti
Kaip dabar prisimenu ta jausma ax.gif
As buvau pirmo kurso studente, ejau su drauge i Taupa, ka tik prasidejo mokslo metai.Tada priesais mus ejo vaikinukas, as drugei sakau, - jisai is musu barako, as ji maciau.Jisai man nei patiko, nei ka, taip tik matytas.Nuejome i taupa, o pasirodo ir jisai tenai zingsniavo.Jisai ima duona, Rugelis, as mintyse, ***** mano megstamiausia duona.JI man buvo brangoka kaip studentei... blush2.gif
Ne duonoje buvo esme, bet ta minute prisiminiau mamos pasakytus zodzius,- sako nezinai kur sutiksi savo meile, gatveje, barake, parduotuveje, universitete...Ir pagalvojau, kazin kur as?Tada kai jisai ime ta suona.
Tai tiek as ji tada ir maciau.
Ir viena diena ateinu, pas savo grupiokes ir jisai sedi, tai buvo po metu.Pradejom daugauti, dar po puse.Bet as Taupa prisiminiau tiktai, kaip mes pradejome draugauti, kaip as jam papasakojau, jisai man sake ta pati, nors mes vienas kitam nepatikome,na nebuvo meiles is pirmo zvilgsnio.Tai reiskia, kazkas buvo.....
Dabar jau sesi metai drauge mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Kai pirma karta sutikau Jį..
Pagalvovau visai mielas, protingas.. Bet noriu dar but laisva smile.gif buvau is po skaudaus issiskyrimo..
Atsakyti
oi gera tema cia.as savo busima vyra sutikau laikrastyje lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau vaziuojant i pirma pasimatyma paklausiau ar jis neplikas,nes man toki labai nepatinka.ir ka jus manot...,plikut plikutelis blush2.gif i sutarta vieta atejau,bet nesirodziau kaip sakant ziurejau pro kampa,kad jeigu ka spruksiu blush2.gif biggrin.gif blush2.gif bet nespejau pasprukti ir po triju dienu nuo pazinties pasiule gyventi kartu,taip ir gyvenam tuoj vestuves svesim tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 06 05, 10:55)
oi gera tema cia.as savo busima vyra sutikau laikrastyje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jau vaziuojant i pirma pasimatyma paklausiau ar jis neplikas,nes man toki labai nepatinka.ir ka jus manot...,plikut plikutelis blush2.gif i sutarta vieta atejau,bet nesirodziau kaip sakant ziurejau pro kampa,kad jeigu ka spruksiu blush2.gif  biggrin.gif  blush2.gif bet nespejau pasprukti ir po triju dienu nuo pazinties pasiule gyventi kartu,taip ir gyvenam tuoj vestuves svesim tongue.gif  biggrin.gif

Saunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdelyte @ 2007 06 03, 13:40)
Kai su sipazinau su savo vyru net nebuvo tokios minties, kad kada nors tapsiu jo zmona. Jis buvo man tik draugas, su kuriuo puikiai leisdavome laika  ax.gif Ne mano skonio vaikinukas rolleyes.gif Bet kai viena karta netycia suejom,tai ir esam kartu jau 5 metus  thumbup.gif  Neisivaizduoju savo gyvenimo be Jo  wub.gif

Kaip faina... thumbup.gif
Atsakyti
Kai pirma karta ji pamaciau, jis atsigules taise saldytuva darbe biggrin.gif Pasirode toks mielas, atviras, malonus, bet apie jokias meiles net minties nebuvo. Isimylejau tik po keliu menesiu. O jis dabar vis megsta prisiminti, kad dar pirma diena pagalvojo - sita mergina bus mano zmona blink.gif Mes dar nevede, bet manau sutikusi ta vieninteli wub.gif
Atsakyti
kai sutikau savo isrinktaji abu buvome laaaabai girti, as svenciau "vakara be vyru", todel labiausiai norejau, kad joks vyriskos lyties atstovas prie musu mergiskos kompanijos nelistu:) pamenu, kad labai susinervinau kai priejo...pasirode jau toks durnas, toks mazvaikis, toks ne mano skonio:) net nedaviau savo telefono numerio..ir nezinau kodel sutikau susitikti, kai vis delto suzinojes numeri pakviete...dbr galvoju, kad gal visgi nuojauta sake, kad cia kazkas bus rimto heart.gif ...dziaugiuosi kad ji sutikau, nes labai labai myliu
Atsakyti
Kai susitikome per Valentino dieną, jausmas buvo toks, kad aš jį pažįstu šimtą metų ir jis toks artimas, toks savas blush2.gif wub.gif
Atsakyti