As ruosiausi vestuvems su vienu krepsininku, na as jo nemylejau (kaip dabar supratau), bet ruosiausi teketi sakyciau is gailescio, nes nezinojau kaip jam pasakyt ne (tada galvojau kam ta meile, jei zmogus geras).. Buvau istikima, i kitus net neziurejau.. Bet kazko truko, jauciausi vienisa, juk jis buvo uzsiemes savo treniruotem, varzybom ir t.t...gyvenau pazadais..
Viena vasara su drauge leidom vakara prie juros.. Tada sutikau Ji.. Kazkas nerealaus.. Kelios valandos pokalbio, ramuma, svelnus jo veidas.. Bet veju mintis salin.. As juk susizadejus!
Ta vakara as nuejau savo keliu, jis savo.. Bet sirdy neramu.. Dieve kaip jis mane patrauke! Kaip as jo noriu! Kas man daros? Einu namo ir bega asaros.. po 3 valandu JIS paskambino, mes susitikom dar karta.. As nenoriu jo palikti.. noriu but kartu amzinai.. Grizau namo i Kauna.. Vienintele mintis Jis.. Diena prasideda ir baigiasi asaromis.. ka daryt? reikia mesti ji is galvos.. tai tik romanas.. as susizadejus..
Deja.. Susitikom 3 karta.. Amziams.. Savo suzadetini palikau ir daugiau jo nemaciau.. Ir iki siol gyvenu su juo kaip sapne.. Niekad gyvenime nebuvau tokia laiminga kaip esu su juo.. Esame lyg vienas..
QUOTE(lassie172 @ 2007 05 13, 20:29)
As ruosiausi vestuvems su vienu krepsininku, na as jo nemylejau (kaip dabar Niekad gyvenime nebuvau tokia laiminga kaip esu su juo.. Esame lyg vienas..
Pavydu...

QUOTE(rosvile @ 2007 04 20, 22:19)
mano pirma mintis pamacius savo busimaji buvo " o dieve koks lopas" ir dar mentas,niekada gyvenime,o stai jis ir tapo mano vyru.
neveltui yra posakis ( nepjauk i vandeni,nes paciai ji teks gerti)
neveltui yra posakis ( nepjauk i vandeni,nes paciai ji teks gerti)

mano puske panasiai apie savo vyra pasakojo

Na as neistekejus dar, bet jau tsakant praktiskai gyvenu pas branguji... Ir jauciuos db taip, kaip niekad nesijauciau, tai galvoju, kad tai JIS

As pirmakart ji sutikus, pagalvojau "Jis ka, bl, darbo neturi, kad turi laiko man trugdyt?

Veliau pamaciau, kad liuks zmogus, kad tokio gero zmogaus visada salia norejau, tad pajamiau ji greit, kol nieks nejame

QUOTE(So Lucky @ 2007 02 04, 03:56)
ir man pirma karta pamacius mano branguji sirdute nesuvirpejo, bet demesi atkreipiau, krito i aki, nes toks stilingas, rimtas, vyriskas pasirode

Uztat po keliu savaiciu sirdute pasake, kad negalima man jo paleisti ir mum kartu reikai buti, kad reikia rizikuoti: bus, kas bus.

Uztat po keliu savaiciu sirdute pasake, kad negalima man jo paleisti ir mum kartu reikai buti, kad reikia rizikuoti: bus, kas bus.
ir man taip pat buvo

Nieko panasaus nebuvo
netgi negalejau isivaizduot musu kartu
O jam, sake, zeme is po koju isslydo
PS. Cia truputi ne i tema
ugninemere, o tavo liniuotej jaunikis kam nesa jaunaja atiduoti?
O gal ten tetis nesa dukra zentui
Ziuriu ziuriu ir nesuprantu..... O gal man jau akis reik pasitikrint
Nepyk tik, as ne piktai
tiesiog idomu pasidare kaip cia suprasti

PS. Cia truputi ne i tema

ugninemere, o tavo liniuotej jaunikis kam nesa jaunaja atiduoti?

Ziuriu ziuriu ir nesuprantu..... O gal man jau akis reik pasitikrint

Nepyk tik, as ne piktai

Jo, aš irgi, kai susitikom, net nepagalvojau, kad galėtume draugauti. Dabar jis mano antroji pusė....

Pirmą kartą susitikus, tikrai jokios minties apie ateitį ir pan. nebuvo. Bet šiek tiek pabendravus, nors dar ir nieko tarp mūsų nebuvo, niekada neapleido nuojauta, kad tai JIS
Ji ir dabar neapleidžia

Kai sutikau savo dabartini pirma karta, galvojau bus tik draugas, nes pasirode na, toks, labai eilinis ir neisskirtinis. O dabar jau pats mieliausias, graziausias ir nuostabiausias. Nekeisciau i joki kita pasaulyje. Planuojame apsigyventi kartu

QUOTE(lassie172 @ 2007 05 13, 21:29)
As ruosiausi vestuvems su vienu krepsininku, na as jo nemylejau (kaip dabar supratau), bet ruosiausi teketi sakyciau is gailescio, nes nezinojau kaip jam pasakyt ne (tada galvojau kam ta meile, jei zmogus geras).. Buvau istikima, i kitus net neziurejau.. Bet kazko truko, jauciausi vienisa, juk jis buvo uzsiemes savo treniruotem, varzybom ir t.t...gyvenau pazadais..
Viena vasara su drauge leidom vakara prie juros.. Tada sutikau Ji.. Kazkas nerealaus.. Kelios valandos pokalbio, ramuma, svelnus jo veidas.. Bet veju mintis salin.. As juk susizadejus!
Ta vakara as nuejau savo keliu, jis savo.. Bet sirdy neramu.. Dieve kaip jis mane patrauke! Kaip as jo noriu! Kas man daros? Einu namo ir bega asaros.. po 3 valandu JIS paskambino, mes susitikom dar karta.. As nenoriu jo palikti.. noriu but kartu amzinai.. Grizau namo i Kauna.. Vienintele mintis Jis.. Diena prasideda ir baigiasi asaromis.. ka daryt? reikia mesti ji is galvos.. tai tik romanas.. as susizadejus..
Deja.. Susitikom 3 karta.. Amziams.. Savo suzadetini palikau ir daugiau jo nemaciau.. Ir iki siol gyvenu su juo kaip sapne.. Niekad gyvenime nebuvau tokia laiminga kaip esu su juo.. Esame lyg vienas..

labai gražiai parašei

perskaičiau ir pagalvojau, kad labai jau panašiai ir man buvo, tik aš nebuvau susižadėjusi dar,
bet reikalai jau krypo ton pusėn......
o tuomet sutikau jį......

kiek pamenu pirma mano mintis buvo:
koks gražus vyras...aš jo noriu...
šiandien mes jau 15 metų kartu

sėkmės jums
Aš tai kai sutikau savo vyrą jis man net nepatiko, o po kurio laiko pradėjau jį įsimylėti

Na man tai kaip tycia - visi tie, i kuriuos pasiziurejus seile nutisdavo ir apie kuriuos iskart imdavau svajoti, tai anie manes net nepastebedavo
O manasis man, kai pirma karta ji pamaciau, atsimenu, visai patiko
Pagalvojau, kad grazus ir siaip toks kietas
Veliau nusprendziau, kad kazkoks jis kvailas
, o po dvieju metu staiga vel isgrazejo ir eme atrodyt kietas
Na ka, dabar ir vel visai nebe kietas... tik grazus dar vis

QUOTE(dotiokyte @ 2007 05 19, 21:51)
Jo, aš irgi, kai susitikom, net nepagalvojau, kad galėtume draugauti. Dabar jis mano antroji pusė.... 

ir man taip pat buvo