Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Pamavaciau ir iskart isimylejau wub.gif nors ta vakara buvau be lesiu ir be akiniu, bet akis pamate ji istoliausiai labai dziaugiuos, kad ta vakara jis paprase mano telefono numerio, nors pries tai niekada nei vienam klubiniui bernui neduodavau savo numerio. Nors niekada netikejau meile is pirmo zvilgsnio, bet ji pasirodo yra wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi... Kadangi musu meiles istorija prasidejo skype, tai tiesiog man patiko bendrauti su juo. Kazkaip tai savaime gavosi, kad jis liko vienintelis mano skype'o draugas. Po 3 menesiu mes susitikome. Is pat pradziu tai tik jaudulys buvo, plepejom kazkoki brieda... ax.gif bet po keliu valandu mums sedint,kazkaip musu peciai susiliete, tai toki lyg zaiba pajutau ir tokia mintis cinktelejo, kad su siuo zmogum man labai gera ir saugu... wub.gif Ir mes jau planuojam vestuves.... ehh... angel.gif angel.gif
Atsakyti
Kai as pirma karta pamaciau savo vyra (tada dar busima), tai paprasciausiai nieko nepagalvojau g.gif na susipazinau kaip su savo draugu geriausiu draugu ir tiek ax.gif O vat tas pirmas jausmas atejo veliau wub.gif
Atsakyti
kad įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio negalečiau patvirtinti, bet toks jausmas, kad tuo žmogum galima pasitikėti atėjo per pirmas keleta bendravimo minučių javascript:add_smilie(":wub:")
wub.gif:wub:
ir neapsirikau...
Atsakyti
Kadangi mes bendravom gal pusmetį per mirc'a, tai maždaug įsivaizdavau koks jis yra ax.gif Man išties buvo smagu su juo bendrauti. O kai susitikom, sėdim kavinėj o aš ir galvoju, va tokio žmogeliuko man ir reikia wub.gif Nors turbūt jeigu būčiau pirmą kartą tada susitikę, kažin kaip ten būtų, nes jis visai ne mano princo ant žirgo tipo blush2.gif Bet kam tie princai reikalingi, nepraktiški jie buityje lotuliukas.gif
Atsakyti
paprastai pamatau, pradedu galvoti kas čia toks ir ko jam reikia, pradedu gailėtis kodėl numerį daviau, kaip čia išsisukti nuo pasimatymo ir tt. bet dažniausiai tai ir baigiasi kažkuo. biggrin.gif suvysto, tsakant.tai čia meilė iš kelinto žvilgsnio gaunas?
Atsakyti
Sutikusi tikrai zinojau, kad tai JIS, o kai reikejo teketi uz JO, buvo akimirka, kai ir suabejojau. lotuliukas.gif

Kai JI sutinki, jau po keliu akimirku bendravimo, atrodo jog pazysti ji visa amzinybe (bent jau man taip buvo ir tik su juo), lengva bendrauti, tiesiog jauti ji, jo nuotaikas, na zodziu, tai reikia pajusti, nemoku aprasyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva.ji: 03 gegužės 2007 - 10:52
Man tai taip gan juokingai gavosi...
Kai pirmą kartą pamačiau savo draugą (dar ne vyrą), man jis net nepatiko, o priešingai, pasirodė toks... schmoll.gif Mano draugei jis buvo kritęs į akį, tai vis galvodavau, ką jinai jame mato smile.gif
O kai po kelių metelių sutikau jį, tai net neina paaiškint, koks jausmas buvo smile.gif Nuo to vakaro ir nebeatsitraukėm vienas nuo kito smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva.ji @ 2007 05 03, 11:49)
Sutikusi tikrai zinojau, kad tai JIS, o kai reikejo teketi uz JO, buvo akimirka, kai ir suabejojau.  lotuliukas.gif

Kai JI sutinki, jau po keliu akimirku bendravimo, atrodo jog pazysti ji visa amzinybe (bent jau man taip buvo ir tik su juo), lengva bendrauti, tiesiog jauti ji, jo nuotaikas, na zodziu, tai reikia pajusti, nemoku aprasyti.  smile.gif

zinau ta busena, kai nuo pirmu minuciu bendrauji kai su senu pazystamu....tik deje, tas man pazystmas netaps mano vyru, nors ..niekad negali zinoti, vis dar palaikom tysi:)
Atsakyti
QUOTE(Giedrut @ 2007 05 03, 21:18)
zinau ta busena, kai nuo pirmu minuciu bendrauji kai su senu pazystamu....tik deje, tas man pazystmas netaps mano vyru, nors ..niekad negali zinoti, vis dar palaikom tysi:)

Tai jei tik is tavo puses jaumai, zinoma, kad turbut nelabai galite tapti vyru ir zmona, bet, gyvenime visko pasitaiko. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mh. jausmas. nznau. juokingas ir truputi ishsishokeles jis man buvo biggrin.gif .. bet kazkaip, karta papietavus, ikrito man akin ax.gif
Atsakyti
Susipazinom, pakalbejom ir nuejom svais keliais, po savaites vel susitikom, jis pakviete i bara, sutikau. Nebuvo meiles is pirmo zvilgsnio, bet tiesiog prilipom viens prei kito. Tokia ramybe kai mes kartu...
Dabar jau dauiau nei metai kartu ir jau greitai musu vestuves 4u.gif
Atsakyti