Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Tikrai nebuvo meilė iš pirmo žvilsnio, daug metų praėjo kol pamilau ir įžvelgiau kažką ypatingo wub.gif
Atsakyti
ejau i akla pasimatyma.. vaikinukas pasirode nevisai mano skonio.. bet is mandagumo nepabegau.. poto suzavejo pats bendravimas.. tiesa pirma kart buvo taip kad vos pamacius zmogu beproto noriu ji pabuciuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif musu pirmas pasimatymas truko sesias valandas nieko neveikimo lotuliukas.gif tai nezinau ar cia buvo tas zenklas.. o MB pasakojo kad pamatas pagalvojo kad as ne to nosiai biggrin.gif biggrin.gif bet stai jau dveji metai kartu wub.gif
Atsakyti
negaliu sakyt kad kazkoks stebuklas ivyko ar dar kazkas,bet kai pabendravom,nors ir labai trumpai pajauciau kad jis "mano zmogus" kazkas tokio savo ir pazystamo jame buvo....o dabar jau ir vestuves nebe uz kalnu wub.gif klausiau ir jo kaip jis jautesi,sake kad atrode jog esam pazystami visa gyvenima biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad tas žmogus, kuris yra tau skirtas, supranti iš karto smile.gif mano pažintis su saviškiu labai mistiška smile.gif MB mama dirbo su mano mociute poliklinikoje. Mano močiutė labai visiems gyresi, kad turės anūkę. MB motina turbūt net neįsivaizdavo, kad ši panele bus jos marti smile.gif Būdama mokinė karta lankiausi pas savo brangiojo motina, aišku, net nenutuokiau, kad mes susitiksime po 4 metų, tik kitomis aplinkybėmis smile.gif ir kuomet aš susipažinau su saviškiu, jis man pasirodė toks mielas vaikinas smile.gif taigi kaip susitikom, taip ir nebeiišsiskyrėm smile.gif ir dabar jau laukiam nuostabiausios šventės gyvenime... wub.gif wub.gif ach greičiau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(belladonna @ 2007 02 03, 22:53)
sveikutes 4u.gif
gal tai kvailai nuskambes, bet ziuredama romantini filma isgirdau : "kai sutikau savo busima vyra pajutau stebukla apemusi mane vos palietus jo  ranka....pajutau kad tai mano vienintelis, kad su juo praleisiu likusi savo gyenima ir pasensim kartu..."
vaikysteje  man mociute pasakojo kad tox pat jausmas kauri cia aprasiau buvo kaip sutiko ssavo  3- iaji vyra...
man susipazystant su savo vyru taip nenutiko, bent jau man ,o vyro neklausiau apie tai...
idomu ar kuriai nors taip nutiko?  g.gif

kai as prma karta pamaciau savo vyra man jis labai nepatiko...
o dabar esu laiminga -iene. smile.gif
Atsakyti
smile.gif Kai susipažinome, tikrai nesukėlė kažkokių ypatingų nuojautų ar minčių , mane jausmai užvaldė laikui bėgant...
Atsakyti
Na, i pirma kaip ir akla pasimatyma (buvau macius tik pora foto) ejau po susirasinejimo internetu ax.gif

bet visa laika kol vaikciojom zoo sode masciau "kur as ji maciau" arba "i ka jis panasus". nors po siai dienai nesugalvoju biggrin.gif

Atsakyti
Tai buvo labai keistas jausmas...Mes pirma karta pamatem vienas kita pro kavines stikla: as sedejau lauke, o jis viduj...tiesiog jis man pasirode pazistamas, kai veliau isaiskinome as jam irgi ax.gif Jis priejo prie mano staliuko...taip mes ir susipazinom...Net dabar atrodo kad mes buvom pazistami iki musu pirmo susitikimo, kas zino, gal praeitam gyvenime? wub.gif
Atsakyti
Savo būsimą vyrą pamačiau nuotraukoje fotoatelje, ten jis buvo su labai gražia moterim, pamerge. dar sustojau pažiūrėjau ir pagalvojau koks gražus , ir šeip labai graži pora.//po kelių dienų ėjau pro namą vienoj gatvėj kur jis gyveno su tėvais...ir būtent pažiūrėjau į jo balkoną, nes visam name panašūs langai, o jų tokie mediniai rudi buvo ir dar mamai sakiau, kad fainai atrodo balkonas....bet dar nė nenutuokiau kas manes laukia...po visko praėjo du metai. vieną dieną stipriai įskaudinta vaikinuko tiesiog užsirašiau numeriuką išgirdusi per radiją kelyje, ir parašiau žinutę, kad taip, ir t.t, esu tokia ir tokia..ir pan. jis man paskambino ir apskyrė pasimatymą jau kitą dieną. atėjom pamatėm vienas kitą ir kai pradėjom šnekučiuotis taip praėjo visa diena, net nepamenu kokias 5 valandas kalbėjomės...na ir nuo tos dienos mes nesiskyrėm...vėliau draugavom, gyvenom kartu ir susituokėm. KAi atsivedė jis mane į namus, buvo irgi šokas, nes pamačiau akd balkonas tas pats kur prieš 2 metus aptarinėjau su mama...jis pasirodo ten ir gyveno..
kai pamačiau nuotrauką pas jį albume tokią kur mačiau atelje, pasirodo ten jo brolio vestuvės buvo vos nenugriuvau..toks keistas sutapimas, kaddar jo nepažinodama mačiau nuotraukoje...

na manau likimas mus suvedė..

na o jausmai, pradžioj pasirodė jaunas nors tik du metus vyresnis už mane, apie išvaizdą mažai galvojau, akys jo buvo nuostabios...tik tiek mačiau, na o vakare jaučiau jo lūpas, trumpą bet šiltą bučinį, dėl kurio negalėjau be jo gyventi....
dabar auginam sūnelį, esam laiminga šeima...jau 6 metai wub.gif
Atsakyti
mano tel. nr. būsimam vyrui davė bendras pažystamas. Iš pradžių apsimetė, kad ne ten pataikė, vėliau perskambino, atseit labai balsas patiko, pakvietė į kiną. Ilgai "laužiausi", bet kambariokė įkalbėjo. Buvom kine, valgėm šerbetą (negaliu pakęsti). Nieko ypatingo neįvyko, kasdien susitikdavom, kažkur varydavom ir t.t. Jokių staigių įsimylėjimų.
Atsakyti
QUOTE(belladonna @ 2007 02 03, 22:53)
sveikutes 4u.gif
gal tai kvailai nuskambes, bet ziuredama romantini filma isgirdau : "kai sutikau savo busima vyra pajutau stebukla apemusi mane vos palietus jo  ranka....pajutau kad tai mano vienintelis, kad su juo praleisiu likusi savo gyenima ir pasensim kartu..."
vaikysteje  man mociute pasakojo kad tox pat jausmas kauri cia aprasiau buvo kaip sutiko ssavo  3- iaji vyra...
man susipazystant su savo vyru taip nenutiko, bent jau man ,o vyro neklausiau apie tai...
idomu ar kuriai nors taip nutiko?  g.gif

Na, mes dar nesituokiam, bet žinau, kad tai bus blush2.gif Abu jaučiamės taip pat, dažnai pasikalbam smile.gif Tiesa, ne pirmą kartą pamačius, pasijutau taip ypatingai rolleyes.gif Bet dabar... man atrodo, kad iki jo aš nežinojau, kas yra tikra meilė, džiaugsmas, laimė, gyvenimas... wub.gif Dabar džiaugiuosi kiekviena akimirka, man kelia šypseną viskas, nes žinau, kad turiu jį šalia heart.gif Iki jo turėjau rimtų santykių, irgi mylėjau...Bet tų jausmų nepalyginsi schmoll.gif Šiuo metu tikrai esu tikra - tai mano žmogus wub.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, tai pirmas įspūdis buvo, kad šis vaikinas ne mano nosiai, nes toks rimtas, patrauklus vaikinas negali būti vienas doh.gif Šventėme Naujuosius Metus. Jis buvo vienas iš svečių, kurių aš nepažinojau. Tik po kiek laiko paaiškėjo, kad jis be antros pusės. Beje, jam apie mane buvo analogiškas įspūdis, nes dėl kėdžių trūkumo prie židinio aš sėdėjau savo pusbroliui ant kelių, kurį jis palaikė mano vaikinu. Bet kadangi abu kritome vienas kitam į akį, tai tuos reikalus mes greitai išsiaiškinome bigsmile.gif Bet vis tik iš pirmo žvilgsnio aš jį jau buvau "nurašius" biggrin.gif
Atsakyti