Na, as per pirma pasimatyma sedejau kavineje ir plempiau vandeni, kad truputi atsisaldyciau... Nes mane taip trauke fiziskai prie mano vaikino, kad tokio jausmo dar gyvenime nebuvau patyrusi. Beje, negalvokite, kad as kokia nimfomane.
Ir visa kita ejo sklandziai, nors as is tu moteriskiu, kurioms pirmieji pasimatymai buna katastrofa. Bet tas nerealus fizinis potraukis buvo tiesiog nepaaiskinamas. Beje, maniskis po kurio laiko irgi prisipazino, kad pirma karta jaute dar toki stipru fizini potrauki...

o as kai pirma karta pamaciau savo vyra, tai jis man labai patiko kaip vaikinas, bet nieko negalejau padaryti, tik is pasalies paziureti i ji... kol viena diena nepakviete mane i pasimatyma... och kaip apsidziaugiau as ta karta, nes visa laika galvojau, kad jis turi mergina ar moteri.... skriete nuskridau as kita diena i pasimatyma su juo... patikau ir as jam ir jis man ir va, nuo to laiko mes kiekviena diena kartu

as su saviskiu susitikau kaip ir aklame pasimatyme. visa vakara praleidau gan smagiai, bet siaip pirmas ispudis buvo priesiskas jam,nes toks labai jau savim pasitikintis pasirode..bet kai parveze namo ir atsisveikinant pabuciavo, va tada kazka ir uzdege viduje,kaip veliau suzinojau ir jis kazka pajaute.. gryzus namo negalejau ilgai atsigauti nuo to bucinio ir keisto jausmo kad tai jis, tai tas zmogus..mano zmogus..dar iki siol abu skraidom padebesiais,na bet pas mus vis dar pradzia..tikiuos,kad taip bus ilgam..nes pirma karta prie vyro jauciuosi tokia saugi ir savimi pasitikinti,pirma karta nebijau nieko..

sveikinu, as irgi vis dar

Musu pazintis prasidejo gan keistai. Ir priesingais jausmais nei iprasta. Pries kokius 4 metus uzsukau i viena irc pokalbiu kanala, kurio ikurejas buvo JIS. Paprase nuotraukos. Nusiunciau. Isgirdau: '' Maciau ir grazesniu''. Aisku buvau nepratus nieko panasaus girdet, todel baisiai pasisiausiau, kazka leptelejau atgal ir ta ivyki pamirsau. Po kiek laiko pas viena pazistama vyko baliukas. Pasirodo JIS buvo to pazistamo pazistamas( na zinot kaip buna) ir kaip tycia turejo but pristatytas nicku. Kandi fraze i jo darza uz ''senas skriaudas''
. Tokia pati man atgal ''uz siaip''. Baliuko rezultatas: susiburkave jis ir mano drauge, o man pripirstas jo draugas.
Pradejom visur trintis keturiese. Su jo draugu vaidindami pora( nors is tiesu tas zmogus man buvo ne motais, bet kodel nepapramogaut), o su juo vis nepamirsdami apsikeisti kokia ''mielesne'' replika. Ir kas baisiausia, kad po kiek laiko supratau, jog tas arogantiskas siknius mane traukia! O ir jo vis labiau uzstringantys ties manim zvilgsniai, vis daznesni paerzinimai buvo laidomi ne siaip sau. Buvo Naujakas, Isgertas brendis ir sampas padare savo, todel po dar vieno jo dviprasmisko zvilgsnio, sulaukiau kol pasiliks vienas ir isreziau, kad daugiau nebegaliu pakest tu cirku, kad tas jo draugas man visai nerupi ir, o Jis pats vis labiau ir labiau mane traukia
Ir ka as isgirdau?! '' Traukiu? na malonu, malonu''. Jauciausi, kaip aplieta saltu vandeniu. Ir reikejo gi man prasiziot? Nieko daugiau nesakius isdumiau namo. Kita diena niekaip negalejau issiropsti is lovos, vis grauziau save uz vakar ir zadejau tapti abstinente, kol mano mintis pertrauke telefono skambutis:
- Labas.
- Labas.
- Tai sakai traukiu?
- Tai dabar megausies kas karta tai girdedamas, ar kaip?
- Jei abu jauciam ta pati, tai kodel gi nepasimegavus.
Ir stai megaujames jau daugiau nei 3-ejus metus. Du is ju kartu gyvenam. Ir manau, kad jis yra tas man skirtasis, sugebejes ispirti i uzpakali, o ne buti apsiseilejusiu suniuku, kuris tik sugeba mykti: '' kokia tu utiutiu''. Su pastaraisiais istempdavau daugiausiai 3 menesius.

- Labas.
- Labas.
- Tai sakai traukiu?
- Tai dabar megausies kas karta tai girdedamas, ar kaip?
- Jei abu jauciam ta pati, tai kodel gi nepasimegavus.
Ir stai megaujames jau daugiau nei 3-ejus metus. Du is ju kartu gyvenam. Ir manau, kad jis yra tas man skirtasis, sugebejes ispirti i uzpakali, o ne buti apsiseilejusiu suniuku, kuris tik sugeba mykti: '' kokia tu utiutiu''. Su pastaraisiais istempdavau daugiausiai 3 menesius.

pirmoji mintis: dieve, koks grazus ir vyriskas
NORIU, NORIU, NORIU

kadangi man gerbeju netruko - manasis turejo buti buvo "sekanti auka"
paflirtuoti menesiuka ir palikti.
Kai pamaciau ji - mane suzavejo jo grazi isvaizda ir ypac - vidinis pasaulis. Tai va, manasis sugebejo mane suvystyti greiciau nei pati susivokiau. Na net 4 menesius jis mane atakavo, ir laimejo. Mes kartu 10,5 metu, is ju - 8 santuokoje

Kai pamaciau ji - mane suzavejo jo grazi isvaizda ir ypac - vidinis pasaulis. Tai va, manasis sugebejo mane suvystyti greiciau nei pati susivokiau. Na net 4 menesius jis mane atakavo, ir laimejo. Mes kartu 10,5 metu, is ju - 8 santuokoje

Kai pirmą kartą sutikau savo vyrą, man Jis labai patiko, bet nieko panašaus nesitikėjau ... Buvau nukentėjusi nuo meilės tuo metu ...
na, nors internete vaikino tikrai neieškojau, tiesiog viename forume pastebėjau vieno vaikino pasisakymus, kurie mane labai sudomino, nuolat sekiau jo anketą, naujus parašymus forume, pasirodė toks protingas, išsiskiriantis iš minios žmogus. kadangi priklausome vienai organizacijai, kartą, per renginį, pati prie jo priėjau susipažinti. ilgai nebendravom, bet jausmas buvo kažkoks keistas. nesu linkusi pirma bėgti pažindintis, o gatvėj pamačius menkai pažįstamą žmogų, bandau apsimesti, kad jo nepastebėjau. su mano BF buvo kitaip... pokalbiai susitikus ėjosi ganėtinai sklandžiai, dar su neivienu žmogum nebuvau radus šitiek panašumų, o tai mane labai traukė (beje, tada abu turėjom kitus žmones, kuriuos mylėjom), o rimtesni santykiai prasidėjo labai netikėtai, kartą išvažiavus į vieną išvyką vėlgi su ta pačia organizacija. pamačius, kad vyksta ir jis, supratau, kad tai ne šiaip sau sutapimas... tuomet abu jau senokai buvom "laisvi", o dabar jau antri metukai kaip labai puikiai sutariam ir mylim vienas kitą