Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

kai pirma syk ji pamaciau-patiko,bet net negalvojau-kad jis bus mano vyras biggrin.gif ir tai-padraugavom,issiskyrem,buvom susirade kitas puses...o po kiek laiko vel susitikom-ir jau 9m kartu wub.gif
Atsakyti
Su paskutiniu vaikinu buvo.. Kai jį pamačiau jis buvo tarp dar kokių dešimties vaikinų. Širdutė tik suspurdėjo,noirs nebuvo jis didelis gražuolis ar pan,tiesiog kai akyS susitiko kažkodėl jis man pasirodė toks ypatingas. Tą dieną net nesusipažinom,bet atsigulus vakare jau laukiau kad rytoj jį pamatysiu blush2.gif
Atsakyti
oho !!!koks grazutis..pagalvojau mintyse lotuliukas.gif bet jokiu minciu tada apie tai, jog cia tas vienintelis nebuvo ...
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 02 04, 20:30)
is kart pamacius supratau, kad jis kazkoks kitoks

vat ir pan panasiai mirksiukas.gif vidinis balsas gal, gal nuojauta blink.gif
beje tongue.gif pirmaisiais susitkimais jauciausi prie jo kaip darzelnuke (vos ne kaip filme) : istart zodziu negaliu, visa raudona, kojos linksta, sirdis taip tabaluojasi , kad man budavo paranoja, kad visi aplink tai jaucia doh.gif tiesiog negaledavau arti jo buti.stengdavaus isvengti, nes galvojau : "kas cia per velnias?" verysad.gif doh.gif (turiu omeny, ta busena su drugeliais pilve ir koju tirpimu)
bet nniekur nepabegau hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 31 spalio 2008 - 14:45
mano didzioji meile irgi sake mane pamates suprato kad esu ypatinga ir vienintele... gaila kad jis suklydo... schmoll.gif
Atsakyti
O man buvo taip: žiūrėjom vienas į kitą neatitraukdamo akių biggrin.gif aš tuomet dar taip stebėjausi, šypsosi plačiai, toks visas baltai apsirengęs, kaip angeliukas biggrin.gif ir toks keistas jausmas apėmė, šiluma iš vidaus užplūdo (nors tuo metu ilgai draugavau su kitu žmogumi, o jis buvo tvirtai nusprendęs, kad jokių ilgalaikių draugysčių šiuo metu jam nereikia lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2008 10 28, 17:46)
kai pirma syk ji pamaciau-patiko,bet net negalvojau-kad jis bus mano vyras biggrin.gif ir tai-padraugavom,issiskyrem,buvom susirade kitas puses...o po kiek laiko vel susitikom-ir jau 9m kartu wub.gif

nu va, panašiai kaip pas mane, tik jis dar nėra mano vyras ir mes neesam tiek ilgai kartu biggrin.gif bet esam kažkiek laiko patikrinti, o ir tas kažkoks jausmas buvo.. susitikus po išsiskyrimo.. vis dar manau, kad tai - kažkoks ženklas blush2.gif wub.gif
Atsakyti
as nemegstu grazuoliuku, tad kai pamaciau savaji (dabar jau ex- prabuvom beveik 6metus kartu) pirma mintis 'Fui, toks grazus, kad net slykstu' :-D
Atsakyti
O pas amne kazkaip ydomiai... ax.gif Buvo draugo draugas, tai sutarem pasimatyma tam tikru laiku tam tikroj vietoj biggrin.gif Laukiu laukiu... Temsta, sala, neiskinciau skambinu" Kur tave velniai nesioja, as gyvenime nieko nelaukiu ir bla bla bla" biggrin.gif (ispaikinta buvau), sako, kad taremes po valandos blink.gif (per mano issiblaskyma, nes nieko neisimenu iki galo) doh.gif sakau, nieko nzn, kad cia butum. Sako, ok uz pusvalandzio. Nu ateina uz pusvalandzio, o as ten visokias mimikas metau. Sake, siaubas, kad atrodziau kai kokia "ziurka", ta prasme viskuo nepatenkinta ir priekabi lotuliukas.gif jis man gelyte, iteike, kuria uz keliu metru sugebejau ant zemes numest ir nepajaust blink.gif Nu nuejom y picerija, kazkaip dar niekad nebuvo man taip legnva juokauti ir apie rimtus dalykus su zmogum kalbeti, taciau kazkaip niekuo per daug nepatrauke, tik galejau ivardinti kaip dzentelmeniska ir ydomu. Veliau, kai prie namu isleido, as isskuodziau is masinos, ziuriu tas ateina is paskos, galvoju, nu blyn ko jis cia nori lotuliukas.gif Tai y zanduka pabuciavo ir pasake saldziu, o paskui su laiku atejo ir visokios meiles wub.gif
Atsakyti
kai pamaciau, man jis nepatiko. Bet iskart supratau, kad bus mano vyras. Koordinatem nepasikeitem, bet atsitiktinai susitikom troleibuse.... Po 2 savaiciu nunesem pareiskimus. 10 metu buvom labai laimingi, po 13 metu issiskyrem, neatlaike MB gyvenimo vidurio krizes. Tai tokia tai mano istorija
Atsakyti
Anaiptol galvojau, kad su šituo tai jau tikrai neprasidėčiau, nes jaunas, gražus, protingas- reiškia "babnikas" biggrin.gif Bet taip pakrypo likimo linija, kad esame kartu ir dėkoju Dievui, kad suradau tokią brangenybę, kuris visai ne babnikas, o nuostabus gražus, jaunas, protingas žmogus. wub.gif
Atsakyti
O čia kokių radau vyrukams pamokų smile.gif http://video.lyga.lt...is/6d0680afb831
ką manot apie tai? smile.gif
Atsakyti