ir tai-padraugavom,issiskyrem,buvom susirade kitas puses...o po kiek laiko vel susitikom-ir jau 9m kartu
 ir tai-padraugavom,issiskyrem,buvom susirade kitas puses...o po kiek laiko vel susitikom-ir jau 9m kartu  

vidinis balsas gal, gal nuojauta
  vidinis balsas gal, gal nuojauta 
 pirmaisiais susitkimais jauciausi prie jo kaip darzelnuke (vos ne kaip filme) : istart zodziu negaliu, visa raudona, kojos linksta, sirdis taip tabaluojasi , kad man budavo paranoja, kad visi aplink tai jaucia
  pirmaisiais susitkimais jauciausi prie jo kaip darzelnuke (vos ne kaip filme) : istart zodziu negaliu, visa raudona, kojos linksta, sirdis taip tabaluojasi , kad man budavo paranoja, kad visi aplink tai jaucia  tiesiog negaledavau arti jo buti.stengdavaus isvengti, nes galvojau : "kas cia per velnias?"
  tiesiog negaledavau arti jo buti.stengdavaus isvengti, nes galvojau : "kas cia per velnias?"   
   (turiu omeny, ta busena su drugeliais pilve ir koju tirpimu)
 (turiu omeny, ta busena su drugeliais pilve ir koju tirpimu) 

aš tuomet dar taip stebėjausi, šypsosi plačiai, toks visas baltai apsirengęs, kaip angeliukas
  aš tuomet dar taip stebėjausi, šypsosi plačiai, toks visas baltai apsirengęs, kaip angeliukas  ir toks keistas jausmas apėmė, šiluma iš vidaus užplūdo (nors tuo metu ilgai draugavau su kitu žmogumi, o jis buvo tvirtai nusprendęs, kad jokių ilgalaikių draugysčių šiuo metu jam nereikia
  ir toks keistas jausmas apėmė, šiluma iš vidaus užplūdo (nors tuo metu ilgai draugavau su kitu žmogumi, o jis buvo tvirtai nusprendęs, kad jokių ilgalaikių draugysčių šiuo metu jam nereikia  )
  )

bet esam kažkiek laiko patikrinti, o ir tas kažkoks jausmas buvo.. susitikus po išsiskyrimo.. vis dar manau, kad tai - kažkoks ženklas
 bet esam kažkiek laiko patikrinti, o ir tas kažkoks jausmas buvo.. susitikus po išsiskyrimo.. vis dar manau, kad tai - kažkoks ženklas   

Buvo draugo draugas, tai sutarem pasimatyma tam tikru laiku tam tikroj vietoj
 Buvo draugo draugas, tai sutarem pasimatyma tam tikru laiku tam tikroj vietoj  Laukiu laukiu... Temsta, sala, neiskinciau skambinu" Kur tave velniai nesioja, as gyvenime nieko nelaukiu ir bla bla bla"
 Laukiu laukiu... Temsta, sala, neiskinciau skambinu" Kur tave velniai nesioja, as gyvenime nieko nelaukiu ir bla bla bla"   (ispaikinta buvau), sako, kad taremes po valandos
 (ispaikinta buvau), sako, kad taremes po valandos   (per mano issiblaskyma, nes nieko neisimenu iki galo)
 (per mano issiblaskyma, nes nieko neisimenu iki galo)   sakau, nieko nzn, kad cia butum. Sako, ok uz pusvalandzio. Nu ateina uz pusvalandzio, o as ten visokias mimikas metau. Sake, siaubas, kad atrodziau kai kokia "ziurka", ta prasme viskuo nepatenkinta ir priekabi
 sakau, nieko nzn, kad cia butum. Sako, ok uz pusvalandzio. Nu ateina uz pusvalandzio, o as ten visokias mimikas metau. Sake, siaubas, kad atrodziau kai kokia "ziurka", ta prasme viskuo nepatenkinta ir priekabi  jis man gelyte, iteike, kuria uz keliu metru sugebejau ant zemes numest ir nepajaust
 jis man gelyte, iteike, kuria uz keliu metru sugebejau ant zemes numest ir nepajaust   Nu nuejom y picerija, kazkaip dar niekad nebuvo man taip legnva juokauti ir apie rimtus dalykus su zmogum kalbeti, taciau kazkaip niekuo per daug nepatrauke, tik galejau ivardinti kaip dzentelmeniska ir ydomu. Veliau, kai prie namu isleido, as isskuodziau is masinos, ziuriu tas ateina is paskos, galvoju, nu blyn ko jis cia nori
 Nu nuejom y picerija, kazkaip dar niekad nebuvo man taip legnva juokauti ir apie rimtus dalykus su zmogum kalbeti, taciau kazkaip niekuo per daug nepatrauke, tik galejau ivardinti kaip dzentelmeniska ir ydomu. Veliau, kai prie namu isleido, as isskuodziau is masinos, ziuriu tas ateina is paskos, galvoju, nu blyn ko jis cia nori   Tai y zanduka pabuciavo ir pasake saldziu, o paskui su laiku atejo ir visokios meiles
 Tai y zanduka pabuciavo ir pasake saldziu, o paskui su laiku atejo ir visokios meiles   

Bet taip pakrypo likimo linija, kad esame kartu ir dėkoju Dievui, kad suradau tokią brangenybę, kuris visai ne babnikas, o nuostabus gražus, jaunas, protingas žmogus.
 Bet taip pakrypo likimo linija, kad esame kartu ir dėkoju Dievui, kad suradau tokią brangenybę, kuris visai ne babnikas, o nuostabus gražus, jaunas, protingas žmogus.