Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

QUOTE(belladonna @ 2007 02 03, 19:53)
sveikutes 4u.gif
gal tai kvailai nuskambes, bet ziuredama romantini filma isgirdau : "kai sutikau savo busima vyra pajutau stebukla apemusi mane vos palietus jo  ranka....pajutau kad tai mano vienintelis, kad su juo praleisiu likusi savo gyenima ir pasensim kartu..."
vaikysteje  man mociute pasakojo kad tox pat jausmas kauri cia aprasiau buvo kaip sutiko ssavo  3- iaji vyra...
man susipazystant su savo vyru taip nenutiko, bent jau man ,o vyro neklausiau apie tai...
idomu ar kuriai nors taip nutiko?  g.gif

toli grazu ne biggrin.gif du metus as net i jo puse paziuret negalejau, butu jis man tuo metu palietes ranka ar dar ka nors, tai buciau ziebus geraj kad kibirksciot akyse pradetu rolleyes.gif stebuklas yra tai, kad mes dabar kartu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mzheartless: 18 gegužės 2009 - 21:24
Kai sutikau savo busimaji,ne uz ka nebuciau pagalvojus kas jis mano vienintelis,nors sirdis kaskart spurdedavo ji pamacius biggrin.gif
Atsakyti
Vos pamaciusi supratau, kad busim kartu, nors jis ta suprato po 3 metu tongue.gif ir pasirodo, buvau teisi, po 2 menesiu musu vestuves ax.gif
Atsakyti
Ne, tikrai nejaučiau jokio ypatingo jausmo biggrin.gif
Atsakyti
nieko nejauciau,simpatija kaip ir pries tai buvusiems ex biggrin.gif
bet laikui begant vis emiau galvot-noreciau tokio vyro biggrin.gif
ir bum -po 4 men-vestuves biggrin.gif
Atsakyti
kadangi su savo busimuoju susipazinau per sms ir taip ilgai bendravom, tai buvau susidariusi vienoki ispudi ir kai pagaliau susitikom... truputi nusivyliau, bet kazkokia trauka stume mane prie jo ir kazkas manyje kuzdejo: JIS TAVO... smile.gif
Atsakyti
Man manasis is pradziu net nepatiko ir ziauriai erzindavo jo demesys doh.gif bet jo atkaklumas nugalejo, su laiku net nenoredama pamaciau daug bruozu, kurie man patiko, kazkaip tapom net labais gerais draugais, na ir veliau jau atsirado gilesni jausmai. Taip mane, tikraja to zodzio prasme, prisijaukino rolleyes.gif
Bet vat pries gerus metus patyriau toki jausma, apie kuri tik skaiciau ir girdejau anksciau, bet niekada nebuvau pajautus. Pamaciau viena zmogu ir kojos per kelius sulinko, nu jau toks jausmas bejegiskumo, kad tiesiog issilydziau blush2.gif Labai fainas jausmas buvo wub.gif buciau tada ir nuklydus nuo saviskio, bet kazkaip susitvardziau ir prigrasiau save, kad su vedusiu nera prasmes prasidet, tad taip ir baiges tas svaigimas mano cool.gif
Atsakyti
pamačiau ir galvoju: jazaw, kas čia dabar per iškasena?? blink.gif mastau.gif
Atsakyti
Gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad kada nors būsime kartu. Aš jam buvau 'pasikėlus žiurkė', jis man - totalus avigalvis.
Gyvenimas moka papokštaut, nes dabar be to 'avigalvio' nebegaliu gyvent biggrin.gif
Atsakyti
"kai sutikau savo busima vyra pajutau stebukla apemusi mane vos palietus jo ranka....pajutau kad tai mano vienintelis, kad su juo praleisiu likusi savo gyenima ir pasensim kartu..."

negaliu sakyti, kad viskas buvo būtent taip, bet jo žaliose akyse paskendau iškart... ir nors tebuvom tą pirmąjį kartą vos 5 min kartu, visiškai užteko, kad sekančią dieną vėl susitiktume.
galėčiau nusakyti taip - niekada negalvojau, jog angelai skraido taip žemai...
maniškis angelas sargas nusileido taip staiga ir netikėtai, bet (tikiuosi) visam laikui....
ir kiekveną dieną pamilstu šį žmogų vis labiau ir labiau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
simpatija pajutau, bet stebuklo kazkokio nesulaukiau..., ir sirdis iki siol nesake, kad cia tas vienintelis biggrin.gif
Atsakyti
Mums ir pirma kart susitikus ir antra mano nuojauta nieko nesake, netgi nesnabzdejo. Is vis sunku pasakyt kada tie jausmai atsirado ir kaip santykiai issirutuliojo, lyg ne man tai buvo doh.gif cool.gif
Atsakyti