nei per pirma pasimatyma nei per antra negalvojau, kad jis tas kurio ieskau, o dabar neisivaizduoju saves be joooo

AS PAJUTAU, KAD TAI JIS. IR NET NEZINIA KO ISSIGANDAU IR BEGAU NUO JO, BET JIS PAVIJO IR DABAR MES PAZYSTAMI 8 METUS IS JU BEVEIK 2 VEDE.

Net nepagalvojau, kad tai gali buti jis

nemaniau, kad gyvenime gali nutikti tokiu dalyku kaip nutiko man...buvau nusivylusi meile..isvaziavau laimes ieskoti i uzsieni...suipazinau su uzsienieciu, jis man rode labai daug demesio...rodos pamilome vienas kita...jis man pasipirso...ilgai svarsciau ka daryti ir sutikau...gryzau i Lietuva viena nes jis negavo vizos vykti kartu apie sia zinia pranesti tevams...ir netiketai susipazinau su savo svajoniu vyru ir dar lietuviu..
uzteko vieno susitikimo, jog suprasciau, kad butent jis man skirtas..iskart po susitikimo paskambinau i uzsieni mano suzadetiniui ir pasakiau kad viskas baigta...kad nebegrysiu pas ji...jis buvo soke, o as be galo buvau laiminga nors net nezinojau ar kas nors iseis su katik sutiktu nepazystamuoju lietuviu...bet nesuklydau...po 2 metu draugystes isvykome atostogu i Italija ir ten mano lietuvaitis pasipirso man ant juros kranto saulei leidziantis...
tai nuostabiausia akimirka mano gyvenime...dabar mes laimingai vede

Jauciau
is kart ta supratau ir neklydau

tikrai nebuvo jokio jausmo tik galvojau atsikabink greiciau man namo reikia... jis sustojo kai ejau is drauges nes buvau su savo vaikinu susipykus, prazliumbiau jai ant peties visa nakti, o eidama namo dar busimaji nukabinau

Esu galvojusi apie žmogų, kad tai JIS, o dabar į tą pusę pažiūrėti nenoriu
) Tiesiog, manau, kad esu romantikė, todėl dabar vyrus vertinu kur kas atsargiau 
Į dabartinį savo draugą žiūriu paprasčiau - norėčiau, kad tai būtų jis, jau buvo nemažai momentų, kai pažiūrėjau į jį paprastose situacijose (pvz. beplaunantį indus) ir pajutau, kad galėčiau šitą žmogų mylėti visą savo gyvenimą
Bet ar taip bus, parodys tik laikas ir gyvenimas

Į dabartinį savo draugą žiūriu paprasčiau - norėčiau, kad tai būtų jis, jau buvo nemažai momentų, kai pažiūrėjau į jį paprastose situacijose (pvz. beplaunantį indus) ir pajutau, kad galėčiau šitą žmogų mylėti visą savo gyvenimą

QUOTE(Playground Love @ 2009 05 14, 13:17)
Manau panašūs žodžiai gali būti sakomi pragyvenus virš 30 metų

QUOTE(Golden Rose @ 2009 05 18, 17:54)
Kad ir po 10... jau pamiršus, kaip ten buvo iš tikrųjų