Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

nei per pirma pasimatyma nei per antra negalvojau, kad jis tas kurio ieskau, o dabar neisivaizduoju saves be joooo 4u.gif
Atsakyti
nežianau, ar dabartinis yra ir mano būsimas, nors visai norėčiau blush2.gif bet sutikus jį, ilgai maniau, kad galim būti tik draugais. bet jis šito niekad nesužinos ax.gif
Atsakyti
AS PAJUTAU, KAD TAI JIS. IR NET NEZINIA KO ISSIGANDAU IR BEGAU NUO JO, BET JIS PAVIJO IR DABAR MES PAZYSTAMI 8 METUS IS JU BEVEIK 2 VEDE. smile.gif
Atsakyti
ir as ir karto supratau, kad noreciau, kad butent JIS butu mano vyras, tas salia kurio pabusciau.... wub.gif
Atsakyti
Net nepagalvojau, kad tai gali buti jis lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne mintis nebuvo kilus tokia lotuliukas.gif
Taciau dabar noriu uzmigti ir nubusti salia jo wub.gif
Atsakyti
nemaniau, kad gyvenime gali nutikti tokiu dalyku kaip nutiko man...buvau nusivylusi meile..isvaziavau laimes ieskoti i uzsieni...suipazinau su uzsienieciu, jis man rode labai daug demesio...rodos pamilome vienas kita...jis man pasipirso...ilgai svarsciau ka daryti ir sutikau...gryzau i Lietuva viena nes jis negavo vizos vykti kartu apie sia zinia pranesti tevams...ir netiketai susipazinau su savo svajoniu vyru ir dar lietuviu.. thumbup.gif uzteko vieno susitikimo, jog suprasciau, kad butent jis man skirtas..iskart po susitikimo paskambinau i uzsieni mano suzadetiniui ir pasakiau kad viskas baigta...kad nebegrysiu pas ji...jis buvo soke, o as be galo buvau laiminga nors net nezinojau ar kas nors iseis su katik sutiktu nepazystamuoju lietuviu...bet nesuklydau...po 2 metu draugystes isvykome atostogu i Italija ir ten mano lietuvaitis pasipirso man ant juros kranto saulei leidziantis... clap.gif tai nuostabiausia akimirka mano gyvenime...dabar mes laimingai vede ax.gif
Atsakyti
Jauciau wub.gif is kart ta supratau ir neklydau wub.gif
Atsakyti
tikrai nebuvo jokio jausmo tik galvojau atsikabink greiciau man namo reikia... jis sustojo kai ejau is drauges nes buvau su savo vaikinu susipykus, prazliumbiau jai ant peties visa nakti, o eidama namo dar busimaji nukabinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Esu galvojusi apie žmogų, kad tai JIS, o dabar į tą pusę pažiūrėti nenoriu smile.gif) Tiesiog, manau, kad esu romantikė, todėl dabar vyrus vertinu kur kas atsargiau smile.gif
Į dabartinį savo draugą žiūriu paprasčiau - norėčiau, kad tai būtų jis, jau buvo nemažai momentų, kai pažiūrėjau į jį paprastose situacijose (pvz. beplaunantį indus) ir pajutau, kad galėčiau šitą žmogų mylėti visą savo gyvenimą wub.gif wub.gif Bet ar taip bus, parodys tik laikas ir gyvenimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Playground Love @ 2009 05 14, 13:17)
Jauciau  wub.gif  is kart ta supratau ir neklydau  wub.gif

Manau panašūs žodžiai gali būti sakomi pragyvenus virš 30 metų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Golden Rose @ 2009 05 18, 17:54)
Manau panašūs žodžiai gali būti sakomi pragyvenus virš 30 metų  bigsmile.gif

Kad ir po 10... jau pamiršus, kaip ten buvo iš tikrųjų laugh.gif
Atsakyti