Jokio ypatingo jausmo. Pirmas penkias minutes galvojau, kad jo akys žvairos, nes mačiau veidą kelias sekundes. Stengiausi išviso nežiūrėti. Bet vėliau žiauriai patiko kaip jis vairuoja. Atrodė paprastas ir tylus, bet vien dėl to vairavimo buvo verta eit į antrą pasimatymą. Jaučiau, kad viskas, kas geriausia, slypi giliau. Neapsirikau
O jausmas atsirado daug veliau - kai pradėjau suprasti ir matyti daugiau, nei vien savo norus ir savo užgaidas. Kas keisčiausia nuo jo neįmanoma nieko nuslėpti - jis velniškai pastabus ir atidus smulkmenoms. Ir mane pažįsta geriau nei aš pati save. Dabar tai tikrai yra jausmas kad jis yra tikrai tas žmogus, su kuriuo norėtųsi praleisti visą gyvenimą.

Pirmą kartą pamačiau savo būsimąjį, kai jis atėjo mokytis į 6 univero kursą, prasimokėme 1m. ir jokiu, išskyrus dalykinius santykius pas mus nebuvo, nes nežvelgiau į jį, kaip vaikiną. Bet susiklostė taip, kad sekančią dieną po išleistuvių pradėjom draugauti, o po sav., jei būtų pasiūlęs, būčiau ir ištekėjusi už jo (tas įvyko vėliau
)
Na pirmą kartą pamačius nepajutau, kad tai man skirtas, bet kai tik pradėjom bendrauti artimiau, praktiškai pirmą dieną nusprendžiau, kad tai JIS (būsimas mano vyras).

Na pirmą kartą pamačius nepajutau, kad tai man skirtas, bet kai tik pradėjom bendrauti artimiau, praktiškai pirmą dieną nusprendžiau, kad tai JIS (būsimas mano vyras).

gal pačią pirmą minutę , pamačius MB nepagalvojau, kad tai mano būsimas vyras, bet kai po pažinties , kitą dieną grįžau pas mamą- iš karto jai pasakiau- sutikau savo būsimą vyrą.. Iki šiol mes linksmai tai prisimenam

Mes labai idomiai susipazinom su saviskiu, vaiksciojau su drauge ir jos vyru, ir tolumoje pamaciau ziauriai grazu vaikina
na atrode jis paprastai, bet man lb patiko nes toks buvo pasportaves ir nai nai nai
jis pasisveikino su drauges vyru ir nuejo toliau, o man taip istrigo jis, jo akys tokios gilios, kzka sakancios
ai galvoju ejo praejo, nepamatysiu turbut daugiau ;] ant kt dienos drauge tapati pasakoja, va vyras susipazino su tokiu Laisviu, atvaryk susipazinsi tau patiks, sakau aiij nei man reik nei ka, nu ji vis kalbino kalbino, nu galvoju tiekto, paziuresiu kas ten per fruktas, atvarau, o gi ziuriu, ten JIS
iki siol nzn ar drauge specialiai taip padare ar ne, bet mes iki siol kartu 3 metai ir turesim leliuka
o kad jis bus mano vyras supratau tapacia diena,kai isiaiskinom kad musu gimtadieniai tapat men ir diena skirias tik metai, kad irodyt jis parode pasa, ir pamcius jo pavarde, pagalvojau - o, ir mano tokia bus

Jau ir čia tu

QUOTE(Uuoga @ 2009 06 17, 13:15)
Mes labai idomiai susipazinom su saviskiu, vaiksciojau su drauge ir jos vyru, ir tolumoje pamaciau ziauriai grazu vaikina
na atrode jis paprastai, bet man lb patiko nes toks buvo pasportaves ir nai nai nai
jis pasisveikino su drauges vyru ir nuejo toliau, o man taip istrigo jis, jo akys tokios gilios, kzka sakancios
ai galvoju ejo praejo, nepamatysiu turbut daugiau ;] ant kt dienos drauge tapati pasakoja, va vyras susipazino su tokiu Laisviu, atvaryk susipazinsi tau patiks, sakau aiij nei man reik nei ka, nu ji vis kalbino kalbino, nu galvoju tiekto, paziuresiu kas ten per fruktas, atvarau, o gi ziuriu, ten JIS
iki siol nzn ar drauge specialiai taip padare ar ne, bet mes iki siol kartu 3 metai ir turesim leliuka
o kad jis bus mano vyras supratau tapacia diena,kai isiaiskinom kad musu gimtadieniai tapat men ir diena skirias tik metai, kad irodyt jis parode pasa, ir pamcius jo pavarde, pagalvojau - o, ir mano tokia bus 

Kaip pasakoj

QUOTE(angela2004 @ 2009 06 17, 15:39)
aha

ir dabar kai esam kartu, kai zmogu pazysti gerai, ir atsimeni kaip susipazinom, taip faina pasidaro, kad viskas taip gavosi

gali palyginti kaip keitesi bendravimas, is pradziu tie pasimtymai, pasivaiksciojimai, kai tik pradedi pazint zmogu, poto didesnis atvirumas, pasitikejimas, o poto is zvilgsnio gali suprast mintis

Kaip ant sparnu skraidziau, taip gera buvo, kad sypsojaus visa menesi

kai pamaciau ji laidotuvese,pagalvojau "noriu su juo susipazinti" bet po pirmo pasimatymo kartojau kad to kvailio daugiau gyvenime matyti nenoriu...