buvo vasaros pabaiga, jis buvo labai ideges ir toks atletiskas
   na o realybeje pasirode labai nedrasus ir kuklus
 ir is gero gyvenimo su manim pilvuka uzsiaugino

Bet kas keisciausia sita meile po pirmojo pokalbio ir dingo
 Bet kas keisciausia sita meile po pirmojo pokalbio ir dingo   pasirode tada man jis pasikeles , savimeila
 pasirode tada man jis pasikeles , savimeila   bet vis delto meile po metu nugalejo ir stai mes 3,5 metu jau esame laiminga pora
 bet vis delto meile po metu nugalejo ir stai mes 3,5 metu jau esame laiminga pora   

apskritai musu susipazinimas buvo labai juokingas, tikrai apie ji rimtai negalvojau, nes man jis pasirode keistai juokingas vaikinas
 apskritai musu susipazinimas buvo labai juokingas, tikrai apie ji rimtai negalvojau, nes man jis pasirode keistai juokingas vaikinas   bet kazkokiu ypatingu budu ispese is manes mano telefono nr. , nors jo niekada pirma karta matomiems vaikinams neduodavau. tik veliau viskas klostesi taip, kad pradejau galvoti, kad nejaugi tikrai radau savo zmogu. visas suvokimas atejo su laiku, gimstanciais jausmais.
 bet kazkokiu ypatingu budu ispese is manes mano telefono nr. , nors jo niekada pirma karta matomiems vaikinams neduodavau. tik veliau viskas klostesi taip, kad pradejau galvoti, kad nejaugi tikrai radau savo zmogu. visas suvokimas atejo su laiku, gimstanciais jausmais.

Buvau pasislykstejus net juo
  Buvau pasislykstejus net juo   Kita diena kviete mane prie juros, bet griestai atsisakiau, negalejau net pagalvot kazko tolimesnio... Bet... susuko laikui begant galva
  Kita diena kviete mane prie juros, bet griestai atsisakiau, negalejau net pagalvot kazko tolimesnio... Bet... susuko laikui begant galva   ir ilgai neprireike laukti, po poros savaiciu ir isreiske jausmus savuosius, draugauti pasiule.. taip ir prasidejo musu dienos
  ir ilgai neprireike laukti, po poros savaiciu ir isreiske jausmus savuosius, draugauti pasiule.. taip ir prasidejo musu dienos   juokinga dabar atsiminti pirma diena, kai ji isvydau
  juokinga dabar atsiminti pirma diena, kai ji isvydau   

jau toks ne mano skonio pasirode ir panasiai.. Bet kai susitikome antra karta (per negaliu ejau i ta pasimatyma, bet ejau
  jau toks ne mano skonio pasirode ir panasiai.. Bet kai susitikome antra karta (per negaliu ejau i ta pasimatyma, bet ejau   ) kazkokia nenumaldoma trauka pajauciau, lyg magnetu trauktu.. Ir mes jau kartu 3metai
  ) kazkokia nenumaldoma trauka pajauciau, lyg magnetu trauktu.. Ir mes jau kartu 3metai   Ir pilvuka uzsiaugino
  Ir pilvuka uzsiaugino