Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

o as pamacius saviski pamaniau, kad jis tikras playboy ir merginas keicia kas savaite blush2.gif buvo vasaros pabaiga, jis buvo labai ideges ir toks atletiskas wub.gif
na o realybeje pasirode labai nedrasus ir kuklus thumbup.gif ir is gero gyvenimo su manim pilvuka uzsiaugino doh.gif
Atsakyti
i temos klausima galiu pasakyti visiskai tvirtai kad taip ,butent taip ir jauciausi ..... bet mes isiskyrem smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 03 26, 20:42)
o as pamacius saviski pamaniau, kad jis tikras playboy ir merginas keicia kas savaite blush2.gif  buvo vasaros pabaiga, jis buvo labai ideges ir toks atletiskas  wub.gif 
na o realybeje pasirode labai nedrasus ir kuklus thumbup.gif  ir is gero gyvenimo su manim pilvuka uzsiaugino  doh.gif

ne tavo vienos turi pilvuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai nebuvo taip,kad ta pacia akimirka zinociau,kad jis tas vienintelis smile.gif bet kazkoks neiprastas musu pirmas pasimatymas buvo,toks keistas jausmas vis sekiojo,kad viskas vyksta visai ne taip,kaip anksciau smile.gif
O jis man jau per pirma pasimatyma sake,kad busiu jo smile.gif
Atsakyti
as saviski jau senai pazinojau, chebros draugas buvo. ir tik po keliu metu kritom i aki
Atsakyti
Oi ne, as kaip tik sakiau,kad vat tokio vyro nenoreciau blush2.gif O va kaip gyvenimas viska sudelioja - dabar jau keli metai kartu ir galvoju,kad jis yra kaip tik toks,kokio man reikia thumbup.gif
Atsakyti
Pirmame kurse sutikau savaji berniuka. Kai tik pamaciau ji, apeme keistas jausmas sirdyje, lyg meile is pirmo zvilgsnio 4u.gif Bet kas keisciausia sita meile po pirmojo pokalbio ir dingo lotuliukas.gif pasirode tada man jis pasikeles , savimeila biggrin.gif bet vis delto meile po metu nugalejo ir stai mes 3,5 metu jau esame laiminga pora wub.gif
Atsakyti
As kai pamaciau savo pirma vyra, tai kazka nerealaus pajauciau.Is tikruju.
Kai pirma karta pamaciau savo antra vyra, pirma mintis buvo:"vaje, tik jau neuzsisvajok , kad jis tau lemtas".Manau irgi kazkaip tai nujauciau.
Turiu gera 6 jausma... biggrin.gif
Atsakyti
tikrai nepajauciau, kad tai tas man skirtasis biggrin.gif apskritai musu susipazinimas buvo labai juokingas, tikrai apie ji rimtai negalvojau, nes man jis pasirode keistai juokingas vaikinas lotuliukas.gif bet kazkokiu ypatingu budu ispese is manes mano telefono nr. , nors jo niekada pirma karta matomiems vaikinams neduodavau. tik veliau viskas klostesi taip, kad pradejau galvoti, kad nejaugi tikrai radau savo zmogu. visas suvokimas atejo su laiku, gimstanciais jausmais.
Atsakyti
ne mano skonio pasirode biggrin.gif
Atsakyti
Na o mano istorija tai keista tokia truputi... Sutikau savaji pirma karta isskridus i Anglija uzdarbiauti. Net negalvojau apie jokias meiles, dar ir Lietuvoj sioki toki drauga palikau su asarom... Kai atvykau, visi pirso viena vaikina, sake negeria, neruko, idealus, dirba daug, galvoja apie ateiti, statos nama.. nu zodziu princas ant balto zirgo. Taciau kai ta vakara ji pamaciau, nei trupucio nesudomino, nusigere iki zemes graibymo ir dar apsiveme doh.gif doh.gif doh.gif Buvau pasislykstejus net juo blush2.gif Kita diena kviete mane prie juros, bet griestai atsisakiau, negalejau net pagalvot kazko tolimesnio... Bet... susuko laikui begant galva wub.gif ir ilgai neprireike laukti, po poros savaiciu ir isreiske jausmus savuosius, draugauti pasiule.. taip ir prasidejo musu dienos thumbup.gif juokinga dabar atsiminti pirma diena, kai ji isvydau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digniuke: 09 balandžio 2009 - 20:46
Kai ejau i pirma pasimatyma su savo antraja puse pagalvojau, "O Dieve, kaip greiciau dingt is pasimatymo" lotuliukas.gif jau toks ne mano skonio pasirode ir panasiai.. Bet kai susitikome antra karta (per negaliu ejau i ta pasimatyma, bet ejau biggrin.gif ) kazkokia nenumaldoma trauka pajauciau, lyg magnetu trauktu.. Ir mes jau kartu 3metai ax.gif Ir pilvuka uzsiaugino lotuliukas.gif
Atsakyti
o as ejau i akla pasimatyma, neduok dieve, slapia beveik sedejau nuo itampos biggrin.gif
Atsakyti