na o realybeje pasirode labai nedrasus ir kuklus
i temos klausima galiu pasakyti visiskai tvirtai kad taip ,butent taip ir jauciausi ..... bet mes isiskyrem 
Papildyta:
ne tavo vienos turi pilvuka
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 03 26, 20:42)
o as pamacius saviski pamaniau, kad jis tikras playboy ir merginas keicia kas savaite
buvo vasaros pabaiga, jis buvo labai ideges ir toks atletiskas
ir is gero gyvenimo su manim pilvuka uzsiaugino 
ne tavo vienos turi pilvuka
Man tai nebuvo taip,kad ta pacia akimirka zinociau,kad jis tas vienintelis
bet kazkoks neiprastas musu pirmas pasimatymas buvo,toks keistas jausmas vis sekiojo,kad viskas vyksta visai ne taip,kaip anksciau
O jis man jau per pirma pasimatyma sake,kad busiu jo
O jis man jau per pirma pasimatyma sake,kad busiu jo
as saviski jau senai pazinojau, chebros draugas buvo. ir tik po keliu metu kritom i aki
Pirmame kurse sutikau savaji berniuka. Kai tik pamaciau ji, apeme keistas jausmas sirdyje, lyg meile is pirmo zvilgsnio
Bet kas keisciausia sita meile po pirmojo pokalbio ir dingo
pasirode tada man jis pasikeles , savimeila
bet vis delto meile po metu nugalejo ir stai mes 3,5 metu jau esame laiminga pora
As kai pamaciau savo pirma vyra, tai kazka nerealaus pajauciau.Is tikruju.
Kai pirma karta pamaciau savo antra vyra, pirma mintis buvo:"vaje, tik jau neuzsisvajok , kad jis tau lemtas".Manau irgi kazkaip tai nujauciau.
Turiu gera 6 jausma...
Kai pirma karta pamaciau savo antra vyra, pirma mintis buvo:"vaje, tik jau neuzsisvajok , kad jis tau lemtas".Manau irgi kazkaip tai nujauciau.
Turiu gera 6 jausma...
tikrai nepajauciau, kad tai tas man skirtasis
apskritai musu susipazinimas buvo labai juokingas, tikrai apie ji rimtai negalvojau, nes man jis pasirode keistai juokingas vaikinas
bet kazkokiu ypatingu budu ispese is manes mano telefono nr. , nors jo niekada pirma karta matomiems vaikinams neduodavau. tik veliau viskas klostesi taip, kad pradejau galvoti, kad nejaugi tikrai radau savo zmogu. visas suvokimas atejo su laiku, gimstanciais jausmais.
ne mano skonio pasirode
Na o mano istorija tai keista tokia truputi... Sutikau savaji pirma karta isskridus i Anglija uzdarbiauti. Net negalvojau apie jokias meiles, dar ir Lietuvoj sioki toki drauga palikau su asarom... Kai atvykau, visi pirso viena vaikina, sake negeria, neruko, idealus, dirba daug, galvoja apie ateiti, statos nama.. nu zodziu princas ant balto zirgo. Taciau kai ta vakara ji pamaciau, nei trupucio nesudomino, nusigere iki zemes graibymo ir dar apsiveme
Buvau pasislykstejus net juo
Kita diena kviete mane prie juros, bet griestai atsisakiau, negalejau net pagalvot kazko tolimesnio... Bet... susuko laikui begant galva
ir ilgai neprireike laukti, po poros savaiciu ir isreiske jausmus savuosius, draugauti pasiule.. taip ir prasidejo musu dienos
juokinga dabar atsiminti pirma diena, kai ji isvydau
Kai ejau i pirma pasimatyma su savo antraja puse pagalvojau, "O Dieve, kaip greiciau dingt is pasimatymo"
jau toks ne mano skonio pasirode ir panasiai.. Bet kai susitikome antra karta (per negaliu ejau i ta pasimatyma, bet ejau
) kazkokia nenumaldoma trauka pajauciau, lyg magnetu trauktu.. Ir mes jau kartu 3metai
Ir pilvuka uzsiaugino
o as ejau i akla pasimatyma, neduok dieve, slapia beveik sedejau nuo itampos