Nors ir to vaikino nebėra mano gyvenime,bet ..

Nesu romantikė idealistė ,esu tvirto charakterio žmogus,bet ir manęs tas jausmas neaplenke

Tada dar buvau labai jaunutė ,mokiaus 7 ar 8 klasėj,nelabai dar tada rūpėjo man berniukai,bet ..

Mokykloj per pertrauką man draugės pasakė ,kad vienas vyresnis vaikinas į mane labai spokso.Atsisukau ir kai jį pamačiau ,širdelėj kažkas suvirpėjo,nesakau,kad įsimylėjau,bet kažkuo jis mane patraukė ,nors nebuvo tas,dėl kurio alpo visos merginos .Tą akimirką pagalvojau,kad jis man skirtas,skamba juokingai,bet būtent tokia mintis į galvą šovė

Matydavau jį kasdien,tyčia su draugėmis po kelis kartus per dieną pro jį vaikščiodavau,kad tik pastebėtų

Bet taip gavos,kad susiradau kitą vaikiną ir anas vaikinas po truputį pradėjo dingti iš mano minčių

Po poros metų taip netyčia gavos ,kad susipažinau su juo .Jis buvo lygiai toks pat,kaip jį isivaizdavau

Jau po pirmo pažinties vakaro atrodė,kad pažįstu jį visą gyvenimą ,nors praktiškai išvis jo nepažinojau

Tuo metu turėjau kitą vaikiną,bet vis tiek nuo pat pirmos akimirkos jaučiaus ,kad atradau antrą savo sielos pusę :)Jis irgi

Taip prasidėjo naktinėjimai prie Skype

Atradom tiek daug bendro,nors kartu ir buvom labai skirtingi ,mūsų gražią draugystę lydėjo tiek nerealių sutapimų,pvz . vieną kartą taip bekalbant jis nei iš šio nei iš to paprašė,kad nesijuokčiau ,ir pasakė ,kad viena daina kažkodėl jam labai primena mane,paprašiau,kad atsiųstų,ir likau apšąlus - šita daina man visada asocijavosi su juo

Jis visada atspėdavo ,ką aš galvoju,aš atspėdavau jo mintis

Skamba juokingai,bet tikrai atrodė ,kad mus sieja telepatinis ryšys,nes dažnai net nereikėdavo kalbėt,nes žodžių nereikėjo

Nepažinodama jo jau žinojau,kad jis TAS ,susipažinus galvojau tą patį,ir net dabar,kai jau nemačiau 3 metus savo nuomonės nepakeičiau

Mano ilgos istorijos moralas toks,kad nereikia būti skeptikėmis iš anskto ir teigti ,kad realiam gyvenime nebūna tokių jausmų tik pamačius žmogų - gyvenimas pilnas stebuklų