Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

labai jau "savas" pasirode. Atrode, kad jau seniai pažįstu... kvapas, prisilietimai.viskas
Atsakyti
Kadangi buvau dar labai jauna,tai iskart isimylejau iki ausu biggrin.gif na meile to aisku negalima vadint,bet labai didele simpatija atsirado labai greitai.Pamacius ji pirma karta,nusprendziau,kad reikia siekti sito vyruko lotuliukas.gif ir pasiekiau 4u.gif tik aisku dabat taip nesielgciau,nes dabar kai atsimenam,tai juokiames abu,kaip as jam sms rasinejau ir majacinau ne nepazinodama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nitta @ 2007 02 07, 18:05)
Būtent. Aš irgi atsidūriau netikėtai ten, kur tuo momentu neturėjau būti. O buvau.  Pati iki šiol negaliu tuo patikėti.  Todėl ir tikiu, kad likimas mane nuvedė būtent ten ir būtent tą valandą. Gal tokios mintys ir iš fantastikos pasaulio, bet aš tuo tikiu  mirksiukas.gif

Ir man taip buvo, atsiduriau netiketai tokioj vietoj,kur neturejau but. Bet as tikiu,kad mane ten atvede likimas. O meiles is pirmo zvilgsnio nebuvo. Patekau i karo akademijos studentu pramoginius sokius.Atsisedau, o pro minia prasibrauna mano dabartinis suzaadetinis,mano kariunas. Istiesa ranka ir pakviecia sokt. Meiles ir pirmo zvilgsnio nebuvo,nebent meile uniformai biggrin.gif Prisisokom ir va, po metu draugystes balandzio gale tuokiames is tos didziules meiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 23, 11:05)
  Prisisokom ir va, po metu draugystes balandzio gale tuokiames is tos didziules meiles  smile.gif

Greitai cia jus susisukot biggrin.gif 4u.gif sveikinu su ateinancia svente ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 03 23, 20:07)
Greitai cia jus susisukot  biggrin.gif 4u.gif sveikinu su ateinancia svente ax.gif  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na, o man tai nėra mano būsimasis ar dabartinis smile.gif bet tiesiog pirmą kartą susitikom prieš 11 metų. Buvo mano gimtadienis, per jį labai susibendravom, bet tiesiog kaip artimos sielos, kaip draugeliai, bet jis man neitin patiko savo veido bruožais. Po gimtadienio gavau sms vieną kitą trečią....kol galiausiai abu įsimylėjom iki ausų...tačiau vėliau nutrūko bendravimas, jo negalėjau pamiršti kokius 4 metus, vis širdis suspurdėdavo pamačius jį per TV ar išgirdus jo vardą. Dabar po 11 metų mes vėl susitikom netikėtai smile.gif jau turi žmoną, vedė labai neseniai. Tačiau susitikus matės kaip žibėjo jo akys, žibėjo mano ir prisiminėm tą paauglišką įsimylėjimą jam buvo 16 m., man 18 m. Bet iki šiol man su juo bendraujant jaučiu tokį ramumą, tokią artimą sielą...jis toks pat gražus, sportiškas, šeimos žmogus sus avo vertybėm su puikiu humoro jausmu. Labai labai gera pagalvojus ir prisiminus jį, labai gera bendrauti su juo. Tik deja, likimas mūsų nesuvedė kaip poros smile.gif bet jis man visą laiką liks toks rožinė meilė-seilė smile.gif Labai pasisekė jo žmonai, labai...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bern @ 2012 08 02, 11:44)
Tik deja, likimas mūsų nesuvedė kaip poros smile.gif bet jis man visą laiką liks toks rožinė meilė-seilė smile.gif Labai pasisekė jo žmonai, labai...smile.gif

O neatrodo, kad pavėlavot ir kad reikėjo truputį pasistengt, kad likimas suvestų? ar taip visai viską ir paliekat likimui?
Amžina meilė ta kuri negalima taigi sveikinu su amžinąja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 08 03, 21:10)
O neatrodo, kad pavėlavot ir kad reikėjo truputį pasistengt, kad likimas suvestų? ar taip visai viską ir paliekat likimui?
Amžina meilė ta kuri negalima taigi sveikinu su amžinąja. mirksiukas.gif

tai tada ir AS turejau tavo vadinama amzina meile..smile.gif vyra kai pirma karta pamaciau tai smestelejo vizija jisai stovi su taure sampano apsirenges kostiuma,naujieju metu svente..akurat viena diena pries naujuosius tais metais susituokem ,dabar jau 6 metai kartu esam:)
Atsakyti
Man jis visiškai nepatiko, nors bendravau lyg su seniai pažįstamu draugu, bet kažkas visiškai netraukė jame. Jei ne jo atkaklumas susitikti dar kartą ir mano pamąstymas dar truputį pabandyti ir pažiūrėti, pirmu pasimatymu viskas ir būtų pasibaigę biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas jausmas jį sutikus buvo toks, kad širdis nusirito į kulnus, nežinojau kur dėti rankas ir kojas lotuliukas.gif Buvome tokioje aplinkoje, kur man turėjo labai labai patikti, bet mačiau tik JĮ, viskas buvo nerealu ir iki šiol yra ax.gif
Atsakyti
Buvo karta.. Studijuojant, einu koridorium ir pamatau auksta susiraukusi vaikina spoksant i mane. Na galvoju naglas snukelis biggrin.gif Spoksau irgi, naglai. O jis kad nusisypsos pacia mieliausia sypsena .. Koks mielas jausmas apeme wub.gif Pagalvojau - jei pasipirstum - sutikciau lotuliukas.gif Aisku nieks nepasipirso nes jis dingo, kiek girdejau atsidure ligoninej ir kazkada dar maciau is toli o pabendrauti neteko. Bet toks jausmas net panasus nera apemes verysad.gif
O dabartinis.. smile.gif Stebejo ilgai kol dryso uzkalbinti, vazinedavom tuo paciu autobusu. Paskui suzinojau kad dvi savaites buvau stebima is galines autobuso sedynes lotuliukas.gif o as jo net nepastebejau doh.gif Tad musu pazintis prasidejo nuo susibarimo, mat as pasiutau , nes ''kas jam leido mane stebeti''. lotuliukas.gif Tada tikrai nieko nepajutau iskyrus nieztincius kumscius. gun_bandana.gif
Atsakyti
mane tai ištiko meilė iš pirmo žvilgsnio. susitikom vienuose kursuose ir tą patį vakarą ėjom į pasimatymą wub.gif
Atsakyti