labai jau "savas" pasirode. Atrode, kad jau seniai pažįstu... kvapas, prisilietimai.viskas
Kadangi buvau dar labai jauna,tai iskart isimylejau iki ausu
na meile to aisku negalima vadint,bet labai didele simpatija atsirado labai greitai.Pamacius ji pirma karta,nusprendziau,kad reikia siekti sito vyruko
ir pasiekiau
tik aisku dabat taip nesielgciau,nes dabar kai atsimenam,tai juokiames abu,kaip as jam sms rasinejau ir majacinau ne nepazinodama

QUOTE(nitta @ 2007 02 07, 18:05)
Būtent. Aš irgi atsidūriau netikėtai ten, kur tuo momentu neturėjau būti. O buvau. Pati iki šiol negaliu tuo patikėti. Todėl ir tikiu, kad likimas mane nuvedė būtent ten ir būtent tą valandą. Gal tokios mintys ir iš fantastikos pasaulio, bet aš tuo tikiu 

Ir man taip buvo, atsiduriau netiketai tokioj vietoj,kur neturejau but. Bet as tikiu,kad mane ten atvede likimas. O meiles is pirmo zvilgsnio nebuvo. Patekau i karo akademijos studentu pramoginius sokius.Atsisedau, o pro minia prasibrauna mano dabartinis suzaadetinis,mano kariunas. Istiesa ranka ir pakviecia sokt. Meiles ir pirmo zvilgsnio nebuvo,nebent meile uniformai

QUOTE(Remigute @ 2010 03 23, 11:05)
Prisisokom ir va, po metu draugystes balandzio gale tuokiames is tos didziules meiles 

Greitai cia jus susisukot

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 03 23, 20:07)
Aciu

Na, o man tai nėra mano būsimasis ar dabartinis
bet tiesiog pirmą kartą susitikom prieš 11 metų. Buvo mano gimtadienis, per jį labai susibendravom, bet tiesiog kaip artimos sielos, kaip draugeliai, bet jis man neitin patiko savo veido bruožais. Po gimtadienio gavau sms vieną kitą trečią....kol galiausiai abu įsimylėjom iki ausų...tačiau vėliau nutrūko bendravimas, jo negalėjau pamiršti kokius 4 metus, vis širdis suspurdėdavo pamačius jį per TV ar išgirdus jo vardą. Dabar po 11 metų mes vėl susitikom netikėtai
jau turi žmoną, vedė labai neseniai. Tačiau susitikus matės kaip žibėjo jo akys, žibėjo mano ir prisiminėm tą paauglišką įsimylėjimą jam buvo 16 m., man 18 m. Bet iki šiol man su juo bendraujant jaučiu tokį ramumą, tokią artimą sielą...jis toks pat gražus, sportiškas, šeimos žmogus sus avo vertybėm su puikiu humoro jausmu. Labai labai gera pagalvojus ir prisiminus jį, labai gera bendrauti su juo. Tik deja, likimas mūsų nesuvedė kaip poros
bet jis man visą laiką liks toks rožinė meilė-seilė
Labai pasisekė jo žmonai, labai...

QUOTE(Bern @ 2012 08 02, 11:44)
Tik deja, likimas mūsų nesuvedė kaip poros
bet jis man visą laiką liks toks rožinė meilė-seilė
Labai pasisekė jo žmonai, labai...

O neatrodo, kad pavėlavot ir kad reikėjo truputį pasistengt, kad likimas suvestų? ar taip visai viską ir paliekat likimui?
Amžina meilė ta kuri negalima taigi sveikinu su amžinąja.

QUOTE(Kliamka @ 2012 08 03, 21:10)
O neatrodo, kad pavėlavot ir kad reikėjo truputį pasistengt, kad likimas suvestų? ar taip visai viską ir paliekat likimui?

tai tada ir AS turejau tavo vadinama amzina meile..

Man jis visiškai nepatiko, nors bendravau lyg su seniai pažįstamu draugu, bet kažkas visiškai netraukė jame. Jei ne jo atkaklumas susitikti dar kartą ir mano pamąstymas dar truputį pabandyti ir pažiūrėti, pirmu pasimatymu viskas ir būtų pasibaigę

Pirmas jausmas jį sutikus buvo toks, kad širdis nusirito į kulnus, nežinojau kur dėti rankas ir kojas
Buvome tokioje aplinkoje, kur man turėjo labai labai patikti, bet mačiau tik JĮ, viskas buvo nerealu ir iki šiol yra

Buvo karta.. Studijuojant, einu koridorium ir pamatau auksta susiraukusi vaikina spoksant i mane. Na galvoju naglas snukelis
Spoksau irgi, naglai. O jis kad nusisypsos pacia mieliausia sypsena .. Koks mielas jausmas apeme
Pagalvojau - jei pasipirstum - sutikciau
Aisku nieks nepasipirso nes jis dingo, kiek girdejau atsidure ligoninej ir kazkada dar maciau is toli o pabendrauti neteko. Bet toks jausmas net panasus nera apemes
O dabartinis..
Stebejo ilgai kol dryso uzkalbinti, vazinedavom tuo paciu autobusu. Paskui suzinojau kad dvi savaites buvau stebima is galines autobuso sedynes
o as jo net nepastebejau
Tad musu pazintis prasidejo nuo susibarimo, mat as pasiutau , nes ''kas jam leido mane stebeti''.
Tada tikrai nieko nepajutau iskyrus nieztincius kumscius.

O dabartinis..

mane tai ištiko meilė iš pirmo žvilgsnio. susitikom vienuose kursuose ir tą patį vakarą ėjom į pasimatymą