Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

Smike uzuojauta del dantuko, as viena karta kandau riesuta (su kiautu, nu kur mano protas buvo - atostogos garantuotai biggrin.gif ) tai irgi buvau nuskelus.

Pusryciai: avizine kose su saukstu obuolienes, obuolys
Pietus: du lietiniai su varske ir obuoliene, persiku sulciu stikline, obuoliukas ir keletas m&m
Pavakariai: kiausiniene is dveiju kiausiniu ir pieno su 50 g kumpio ir uztarkuota truputeli surio, rugines duonos rieke, pekino salotos su alyvogiu aliejumi ir baziliku
Vakariene: jogurto indelis, ir du dideli dideli sugyventines kepti sausainiai su sokolado gabaliukais(nu negalima atsisakyt biggrin.gif )

Dar karta priminsiu, akd mano pavakariai velyvi, o vakariene irgi, tad as jau ipratau pavakarius lb stiprius pavalgyt ir vakarienei kazka lengvai smile.gif
Atsakyti
Sekmadienis:
pusryciai - obuoliukas, apelsinas, actimel
pietus - cirviniai blynai
vakariene - vistiena su ryziais, juodos duonos rieke

uzkandziai - obuoliukai

Pirmadienis:
pusryciai - obuoliukas, apelsinas, actimel, veliau 1/2 riekes mociutes duonos
pietus - sparaginiu pupeliu ir kumpio salotos, 1/2 riekes mociutes duonos
pavakariai - obuoliukas, pora meduoliu ax.gif
vakariene - namine trinta brokoliu sriuba (jokio sviestuko, jokio riebaliuko, tik vietoj grietines ar pienuko, naturalus jogurtas bigsmile.gif), mociutes duonos rieke, trys sveikuoliu sausainiai rolleyes.gif

kas cia as ant to duonos pasinesiau??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chocollate @ 2007 02 26, 20:54)
Smike  uzuojauta del dantuko, as viena karta kandau riesuta (su kiautu, nu kur mano protas buvo - atostogos garantuotai biggrin.gif ) tai irgi buvau nuskelus.

Ačiū! 4u.gif

Micha, bet tavo valgiaraštis rimtai labai kūdai atrodo, ypač jei sportuoji. Kažkada išsisukai, kad tik tą dieną "taip gavosi", bet skaitant toliau- vis tas pats, negerėja... nono.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 02 26, 22:01)
Micha, bet tavo valgiaraštis rimtai labai kūdai atrodo, ypač jei sportuoji. Kažkada išsisukai, kad tik tą dieną "taip gavosi", bet skaitant toliau- vis tas pats, negerėja...  nono.gif

Porcijos tikrai ne mikroskopines.... unsure.gif ir vakar tu blynu nemazai, ir vistienos... paskutines keturias dienas tikrai jau taip kone persociai... jauciuosi
Atsakyti
Šiandiena:

Pusryčiai: tradiciniai - sėlenos, sėmenys, medus vandeny smile.gif .
Priešpiečiai: puodelis balintos kavos su 4 šoko saldainiais, 1 "riduto" duonelė.
Pietūs: vėlokai valgiau, bet sočiai - 2 namų darbo balandėliai, saujelė bulvių, stiklinė multi sulčių.
Prieš sportą suvalgiau dar 1 saldainį. Ir po jo dar 1...
Naktipiečiai: apelsinas.
Atsakyti
O as gi vistele pamirsau prie sekmadienio parasyti apie vakare valgyta creme brule ir tris keptos duonytes ax.gif
Atsakyti
Reikia prisiminti ka mes cia vakar g.gif

Pusryciai: jogurtas su selenomis tradiciskai, nors organizmas vel sustojo kazkodel unsure.gif
Pietus: kotletas su grikiais, burokeliu ir kopustu salotos, puse porcijos rugstyniu sriubos doh.gif
Pavakariai: Gefilus varskyte su bananu
Iki vakarienes dirbant bibliotekoje sulapnota apie 100 g. studentisko maisto.
"Vakariene": 1.5 rugines bandeles, 3 mesytes kabaliukai is celofano, 2 surio gabaliukai.
Desertui 40 g sokoladuko rolleyes.gif

g.gif Is valgiarascio ir nuotaiku sprendziant arteja PMS cool.gif
Atsakyti
Grįžtu ir aš bigsmile.gif Vėl bandau sureguliuoti PMS išreguliuotą meniu doh.gif
PIRMADIENIS
Priešpusryčiai: vanduo/citrina/medus
Pusryčiai: b. kava, 4 VŠ miuslių su l. jogurtu, 1/2 banano, vėliau kapučino
Pietūs: j. lydekos kepsnys su grybais, 200 g įv. daržovių
Vakarienė: kebabas su daržovėm ir grietininiu padažu ax.gif
Užkandžiai: 1/2 banano, "Smilga" varškė su vyšniom
Atsakyti
vakardiena:
v+c+m
Pusryciai: 0.5 stiklinės multi sulčių, 2 riekės skrudintos duonos, obuolys, vaisinė arbata be cukraus.
Pietūs: riekė ajerų duonos, skumbrės 100 gr, pomidoras, keli džiovinti vaisiai.
Vakarienė ( labai ankstyva): keptų bulvių porą šaukštų ir 1,5 klaipėdos dešrelės, 3 arinuoti agurkėliai; apelsinas, kivis.
Naktipiečiai: apie 50 gr. balto sūrio, b. kava su aš cukraus, 1/4 hematogeno.

P.S pastaruoju metu jaučiuosi kažkaip apsunkus. Nutariau šiandien pasidaryti kefyro- sėlenų dieną. Nežinau, kas čia gausis, nes niekad tokių čiūdų nedariau wink.gif
Atsakyti
Sveikutės,

neužsnigo? mirksiukas.gif

Smike, saugoki dantukus mirksiukas.gif (gal tokia motyvacija padės atsispirti saldainiams smile.gif )
Vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, 2 dž. išmirkntos slyvos,2 dž. abrikosai, bananas, kokie 3 v.š. vaisių salotų likučio; darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 3 v.š. piene virtų avižinių dribsnių.

PIETŪS: 100 g. rugelio, 1,5 r. liežuvio-ausyčių vyniotinio, tep. sūris, 1 gab. parmezano, 1 mar. agurkas, skiltelė pomidoro.

PAVAKARIAI: galete su 1 kr. lazdele. Vėliau užtrukus darbe: 50 g. rugelio su 1 r. palendricos, tep. v. sūriu.

VAKARIENĖ: 1,5 samčio burokėlių sriubos, 1 v.š. paskutinio troškinio likučio, dubenėlis su grietine trokintų kalafijorų ir 6 marinuoto pomidoro puselės.
Papildyta:
QUOTE(sparow @ 2007 02 27, 09:33)
...
P.S pastaruoju metu jaučiuosi kažkaip apsunkus. Nutariau šiandien pasidaryti kefyro- sėlenų dieną. Nežinau, kas čia gausis, nes niekad tokių čiūdų nedariau wink.gif

Sėkmingos iškrovos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Net: 27 vasario 2007 - 08:57
sparow, sėkmės išsikraunant 4u.gif Aš, kaip ir tu, gyvenime nesu dariusi iškrovos dienos, tačiau praeitą pirmadienį nutariau tai padaryti... Ir ką? Ir nieko, viskas pavyko kuo puikiausiai ir nebuvo baisiai jau sunku tą dienelę pratempt, svarbu tik turėt kuo užsiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis mano neidomi iskrovos diena
pusr: activia + žalia arbata (125)
priesp : bananas (100)
pietus : activia + žalia arbata (125)
pavak :activia + žalia arbata (125)
vakar :arbata su medum + bananas (150 )

nakt : activia + žalia arbata (125)

viso labo :750 cal

Nuo šiandien pradedu 1200 cal - 10 dienu smile.gif rasit netikslumu prasau padekit mirksiukas.gif

Atsakyti