Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko mob.tel. sąskaitos!

Mano mergužėlė kas mėnesį gauna po 5lt papildymams.Žino,kad telefoną gali neštis tik į pamokėles kai eina,kad galėtų paskambint,kai nueina thumbup.gif .Dar nelabai gaudosi kas tie sms ir panašiai,bet vieną kartą į Angliją paskambino doh.gif .Tada jau močiutės maldavo,kad sąskaitą papildytų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Po 10lt į mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 25, 10:21)
Tikrai negalima vaikui duoti abonemento normalaus...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kazkada ir pati buvau priskambinus, dar is telekominio i mob. nu as ne is piktos valios, man bernam paskambint reikejo blush2.gif
dukrai (8m) pildom uz 5 - 10 lt /men. aisku, gali ir pati pasipildyt is savo pinigeliu, cia jau jos reikalas. paprastai mociutei ishskambina doh.gif auklek ir auklek ta mociute, kad vaikui perskambintu doh.gif o mes tai perskambinam (jei nepamirstam, kartais automatu atsiliepi)
Atsakyti
Draugo vaikas pradinukas irgi prakalbėdavo ar kitaip abonemento sąskaitą "užaugindavo" iki kelių šimtų, tai nepaveikus kalboms apribojimą uždėjo, kad negali daugiau 25 ar 30 litų prakalbėti (kažkoks planas). Ir problema išsisiprendė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2004 11 25, 16:06)
Na telefona savaitei buvau atemusi.  mad.gif
Kaip kad minejau apsimokes visa saskaita - nusprendziau puse sumos be sirdies skausmo paimti is jos.  wink.gif Kad suprastu ka reiskia taupyti pinigelis ir juos isleisti ne tam tikslui kam taupesi. wink.gif

Kadangi telefono abonementui dar 5 men - tai atidaviau jai tel. Prisizadejo taip nebedaryti. Aisku tai nebe pirmi pazadai, bet kadangi "nusiskausmino" ir save del pinigeliu - paziuresiu koks bus efektas.
Bet pasibaigus sutarciai - butinai tik pildyk kortele ir jokio galvos skausmo !!!!
Buvo pamoka ir man paciai. doh.gif

Manau, kad esat neteisi. Esu beveik įsitikinusi, kad pirkot ne išankstinio apmokėjimo kortelę vien dė;l savo patogumo - kad galėtumėt pasiimt telefoną už 1lt.
Nemanau, kad tokio amžiaus vaikas supranta, kaip auga sąskaita. Ar bentjau žino, kiek kainuoja minutė pokalbio.
Pati apsunkinat vaikui gyvenimą. Išankstinis papildymas nebūtų sukėlęs tiek problemų.
Aš manau, kad Jūsų vaikas Jūsų nesupranta ir bentjau giliai širdy pyksta ant Jūsų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (ne)eiline: 13 sausio 2010 - 15:00
Man taip pat dukra keleta kartu buvo prikalbejusi uz nemaza pinigu suma doh.gif tad supykau ir abonentine kortele pakeiciau isankstinio papildymo kortele mirksiukas.gif papildau kas menesi, o jei sugeba ir daugiau prakalbeti, tai pasipildo uz savo susitaupytus pinigelius. Bet kai pamate, kad ir jos pinigeliai tirpsta, tai ismoko riboti savo pokalbius ar sms
Atsakyti
Oj, dabar menka bėda. Pvz. su planu MINI(tele2) galima ir 12 L.t limitą uždėti. O papildymo kortelės gal ir saugu, bet man būtų baisu, kad vaikui baigsis sąskaita tada, kai labai reikės man paskambinti.
Atsakyti
Man tėvai pinigų retai kada tel. sąskaitai duoda. Sako: tavo telefonas, tai pati ir taupyk, nusipirksi.; O šiaip senelis kai pensija gauna, tai visada duoda 20lt. 10litų papildimui, o dar 10 savom išlaidom. wub.gif
Atsakyti
Ojoj... aš iki 17 apie telefoną nesvajojau net... Ir su visais susitikdavau. Pamenu, kavalieriams eidavom iš taksofono skambinti(egzotika), kad tėvai negirdėtų biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu čia kai kurie vaikai neblogus papildymus gauna...man tėvai pildydavo po 5 lt kai jau išmaldaudavau.... Dabar antra pusė papildo , tai problemos nebėra smile.gif
Atsakyti
Manau, vaikui geriausia iseitis ne abonentas, o papildymo kortele.Kiek noresit papildysit, susitarsit kuri laika tures uztekti, o jei anksciau prasnekes, tai jau jos bedos ax.gif arba jei abonentas, galima uzdeti griezta limita ir kai ji prasnekes, iki sekancio menesio negales skambinti ir rasyti sms mirksiukas.gif
Atsakyti
10lt ežį papildom, turi dar extra tai i pora menesiu papildom 10 ten daug nemokamu yra programu smile.gif
Atsakyti