Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko mob.tel. sąskaitos!

QUOTE(d-krall @ 2010 04 17, 21:59)
Ojoj... aš iki 17 apie telefoną nesvajojau net... Ir su visais susitikdavau. Pamenu, kavalieriams eidavom iš taksofono skambinti(egzotika), kad tėvai negirdėtų biggrin.gif

Sutinku.As irgi iki panasaus amziaus mobilaus telefono neturejau,o ir nereikejo.Dabar jau vaikai auga "mobiliniai".Mobilus telefonas reikalingas tevu patogumui,o kad vaikas reikalui esant galetu tevams paskambint,pildyciau kokia 10lt per menesi,o jei dar tas pats tinklas kaip ir tevu,tai isvis 5lt uztektu smile.gif
Atsakyti
jei tevu patogumui reikalingas tel kad susisiektu su vaiku juk galima pasidaryti kad galima butu paskambint vaikui nemokamai ar kad vaikas mamai paskambintu nemokamai (tiksliai nezinau nes gyvenu ne lt bet zinau kad mano teta su vaikais snekasi nemokamai vienam tinkle) o pas mus irl galima 30d sneket ir siust sms vienam tinkle nemokamai jei pasipildai 20euru y menesi, tai manau tikrai galima rast sprendina o jau tuo labiau nepirkciau vaikui abonento... as tik uz isankstini ir papildyciau max 20lt, atsimenu kai gyvenau lt turejau labas ir pildyk korteles ir pasipildydavau gal duok die 5lt kiekviena kortele y men is reikalo kad korteles neatjungtu, tada zinutes budavo nemokamai, o kada mociutei reikdavo (su mociute gyvenau) tai pati ir pasiskambindavo. man ta sask nelb ir reikalinga budavo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei abonementas, tai turetu buti su limitu - sunku pajausti ta prakalbamu minuciu pinigine israiska smile.gif O siaip turbut papildymas geriausia. Mes vyresneliui papildom nesisteminagi, bet visalaik po 5 Lt imetam, tai kartais ir 2 men. uztenka, kartais trumpiau.
Atsakyti
Zinoma patogu tureti galimybe susisiekti su vaiku, esant butinybei. Mes is mokyklos atvaziuojame pasimti. Tai be telefono butu sunku. Kartai veluojame, kartais uztrunka ji. O siaip turime abonementa, menesiui 5lt, limitas ne daugiau 10lt. Bet ne karto nemokejome daugiau 5lt. Vienintelio dalyko bijau, kad tas telefonas kenkia sveikatai, Juk aplink dabar tiek daug apie tai kalbama. Esu liepusi jai nesinesioti prie save, laiko kuprineje.
Atsakyti
Musu dukrai yra nupirkta telefono kortele kur reikia papildyti tam tikra suma galima rinkstis 4u.gif . Tai mes papildome i men 5lt ir viskas.
Atsakyti
Turim panašių problemų... doh.gif Bet kažkaip dabar aprimo, nelabai kada ir naudojasi telefonu.Su draugėmis susitaria viską mokykloj bigsmile.gif Bet didžiausia sąskaita-pasakysiu atvirai-512Lt. blush2.gif blush2.gif blush2.gif Bet viskas išsiaiškinta ir dabar ramu thumbup.gif
Atsakyti
Kai įteikėm telefoną, buvo apėmus skambinimo manija bet pasibaigė pinigėliai sąskaitoj ir supratimas kažkaip savaime atėjo. Dabar papildau po kelis Lt ir ramu. Skambina kai reikia.
Atsakyti
mes paemem plana su nemokamom zinutem i visus tinklus ir trim isrinktaisiais uz 15 Lt.Pilnai pakanka
Atsakyti
Na, aš tai nesuprantu, kame čia problema, kai dar mokiausi mokykloje, man tiesiog duodavo 10 ar 20lt mėnesiui, o jei neužtekdavo, pasipildydavau iš savo santaupų. Buvo toks susitarimas ir niekad nekilo minties, kad reikalaut papildomai pinigų, jei per greit išleisdavau.
Atsakyti
QUOTE(Linnen @ 2012 01 06, 18:51)
Na, aš tai nesuprantu, kame čia problema, kai dar mokiausi mokykloje, man tiesiog duodavo 10 ar 20lt mėnesiui, o jei neužtekdavo, pasipildydavau iš savo santaupų. Buvo toks susitarimas ir niekad nekilo minties, kad reikalaut papildomai pinigų, jei per greit išleisdavau.

o is kur tos santaupos biggrin.gif
Atsakyti
juk seneliai sumeta daugeliui biggrin.gif
.........................

o dukrai pildyk kortelė nupirkta,papildom po 5-10 žiūrint kokia akcija planui ir užtenka pilnai.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 06, 21:40)
o is kur tos santaupos biggrin.gif

Na, tai duodavo tėvai kažkiek smulkiom išlaidom savaitei, seneliai gimtadieniui, Kalėdoms dažniausiai dovanodavo didesnę sumą pinigais smile.gif Vistiek manau dauguma vaikų gauna ir kažkiek "laisvų" pinigų (na, kurie nėra skirti telefonui, autobusui ar dar kam nors konrečiai), bent kelis litus, tai gali ir pasitaupyt. O jei nemoka taupyt, tai nereikia rodyt pavyzdžio, kad jei netaupysi, nieko tokio, mama sumokės..smile.gif
Atsakyti