Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas) ir individuali veikla

Gak kas galite padeti?
Esam isigije veslo liudijima, bet kartu esam ir PVM moketojai. Kokius zurnalus turime pildyti?
Ar uztenka tik gaunamu ir israsomu PVM saskaitu fakturu registro zurnalu? g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2007 01 16, 17:03)
Ar uztenka tik gaunamu ir israsomu PVM saskaitu fakturu registro zurnalu? g.gif
Aciu 4u.gif

aš manau kad dar reikia pildyti ir Pajamų ir išlaidų apskaitos žurnalą >plačiau čia PVM ir čia verslo liudijimas
Atsakyti
QUOTE(Nolina @ 2007 01 16, 19:31)
aš manau kad dar reikia pildyti ir Pajamų ir išlaidų apskaitos žurnalą >plačiau čia PVM ir čia verslo liudijimas

Aciu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri nors iš jūsų turi patirties pildant individualiai veiklai skirtą išlaidų-pajamų žurnalą? g.gif Aš jį katik nusipirkau ir dabar iškilo klausimų:
1. kokį reikia veiklos pavadinimą rašyti ant žurnalo viršelio? Nes susipainiojau čia truputį blush2.gif ar tą kur iš klasifikatoriaus ieškojau ir jo kodą prašyme nurodžiau, ar tą kur yra veiklos rūšių kodai (tik ne kodą rašyt, o veiklos rūšį)?
2. Žurnalo viduje yra 6; 7; 8 ir t.t stulpeliai...tai ar ten išlaidų sumą reikia įrašyti?
3. Ir kur tas faktūras dėti? Kažką girdėjau, kad klijuoti reikia...jei taip tai kur ten jas klijuot?
Nes kaip tik reikia išlaidas susirašyti. Mėnesio galas scare.gif .
Gal čia ir kvaili klausimai, bet labai bijau prisidirbti bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOVEZA: 27 sausio 2007 - 23:13
QUOTE(DOVEZA @ 2007 01 27, 23:09)

čia pabandyk paskaityti, biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas gali man atsakyti i kelis klausims? Buciau dekinga 4u.gif
Jei as issiemus verslo liudijima (tetis paeme ant saves, tik mane ten irase) ar butinai turiu pardotyti visas pajamas? Ir ar galima israsineti saskaitas-fakturas, jei neturi savo imones, o tik verslo liudijima turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 01 30, 00:08)
Gal kas gali man atsakyti i kelis klausims? Buciau dekinga 4u.gif
Jei as issiemus verslo liudijima (tetis paeme ant saves, tik mane ten irase) ar butinai turiu pardotyti visas pajamas? Ir ar galima israsineti saskaitas-fakturas, jei neturi savo imones, o tik verslo liudijima turi? blush2.gif

O kodėl tu nenori jų rodyti? jei dėl mokesčių, tai juk išsiimant verslo liudijimą sumokamas fiksuotas pajamų mokestis. Mokestį nuo pajamų moki, jei užsiimi individualia veikla.
apskaita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikusha: 30 sausio 2007 - 08:53
QUOTE(Nolina @ 2007 01 28, 21:47)
čia pabandyk paskaityti,  biggrin.gif

Ačiū, Nolina, iš šitos info kur tu nurodei radau atsakymą į 2 savo klausimą
thumb_yello.gif
Dabar lauksiu gal kas patars dėl kitų dviejų sunglasses2.gif
Atsakyti

3. Ir kur tas faktūras dėti? Kažką girdėjau, kad klijuoti reikia...jei taip tai kur ten jas klijuot?
Nes kaip tik reikia išlaidas susirašyti. Mėnesio galas  scare.gif .
Gal čia ir kvaili klausimai, bet labai bijau prisidirbti  bijau.gif

Segiau į bylą pagal datą
Atsakyti
Tai galiu as rodyt tas pajamas, tik pasidomejau ar butina. O tai saskaitas-fakturas galeciau israsinet su verslo liudijimu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 01 30, 09:27)
Tai galiu as rodyt tas pajamas, tik pasidomejau ar butina. O tai saskaitas-fakturas galeciau israsinet su verslo liudijimu ar ne?

pagal nuorodą, kurią tau įmečiau, tai suprantu, kad turėtum išrašyti kvitą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikusha: 30 sausio 2007 - 09:53
Sveikos,
Gal kuri nors iš jūsų turi patirties

pabandyk dar čia mirksiukas.gif
Atsakyti