Įkraunama...
Įkraunama...

Kas siutina vyrus?

QUOTE(Viesulas @ 2007 07 11, 21:38)
Mane nervina, kai moterys yra nevalyvos, plaukuotom kojom, nesvarios, sklinda blogas kvapas, nevalo dantu ar jie ispuve, grubijanka, museika, vulgari, nemoksa, flegma, galiu vardinti ir vardinti. doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tokiu dar būną?
MB labiausiai nepatinka,kai yra priverstas išvest šunį į lauką... rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskiui nepatinka:
1. Kai as susiraukus
2. kai bumbu
3. kad noriu daryt darbus kuriuos turi daryt vyras(tada sako, kad man "kiausiniai"auga blush2.gif )
4. kad visa maista sudau
5. kai verkiu
6. kad panasi i savo mama, kad panasiai kalbu
7. klausineju kur buvo, ka veike, kas skambino ir t..
8. renku čekius
9. taupau ir prasau, kad jis butu taupus
10. kad neleidziu gert alaus kasdien(bet jis vistiek geria)
11. kai nepasitikiu juo
12.kai klausiu ka rengtis
13. kai prasau, kad ka nors padarytu kai jis kuria muzika ir sedi prie kompo(o jis man tuoj tuoj doh.gif doh.gif doh.gif )]
14. Kaip vairuoju masina, nors pats net teisiu neturi g.gif
Va koks mano vyrelis jus angelai pries mane ir tai cia dar neviskas, bet visko gal ir neatsimenu....
Atsakyti
... mane siutina tai, kad zmona geriau uz mane zino kas man patinka, kas nepatinka, kas mane siutina ir kas ne...
Atsakyti
maniškį labiausiai siutinai kai skaitau knygą arba mezgu - jam tada demėsio per mažai...
Atsakyti
Maniškis labiausiai nemėgsma mano žodžių "gal galim pasikalbėti?" ar panašių. Ir tai nebūtinai santykių aiškinimasis, tiesiog noriu pasitarti priimant vienus ar kitus sprendimus. Aišku, galiu ir pati tą padaryti, bet lyg ir natūralu, kad sprendimai priimami abiems pasitarus.

Daugiau lyg ir niekas manyje neerzina g.gif Ai, dar vienas dalykas siutina - jo manymu aš per ilgai užtrunku parduotuvėje (maisto) Anot jo galiu ir greičiau apsipirkti, nes jį nervina laukti. Tiesą sakant ir taip lakstau po parduotuvę kaip reaktyvinė blink.gif vargu ar atsirastu kita, mokanti taip greitai apsiprekinti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzingle @ 2007 07 10, 16:04)
Kai valgau is jo lekstes essen.gif
Ta prasme paragaut ka nors bandau..

Kartais maniškis net nereaguoja kai ką nugriebiu, o kartais pritrėkšt gatavas ohmy.gif

QUOTE(mune1 @ 2007 07 22, 16:21)
Mano brangusis nervinasi protest.gif
kai aš nekeliu ragelio
kai susipykstam, jis nori išsiaiškinti, o aš tyliu blink.gif
kai vairuoju, ir palieku neatstumtą sėdynę, nes jis pas mane aukštas, o aš mažutė
kad aš pedantė
kai jis nori su manim pasedeti, o aš tvarkausi... rolleyes.gif

Va tie dalykai mano brangiausiąjį irgi siutina. jis nesupranta, kam telefonas, jei negirdžiu kai jis man skambina. (nes telefonas amžinai kur nors kitam kambaryj padėtas)
Kai susipykstam, aš užsiraukiu ir tyliu, o jis bando kažką aiškintis. Pamatęs, kad aš nekalbu, dar labiau įsiunta, rodos ims ir sprogs iš pykčio. Tada man juokinga pasidaro. O jis tada dar labiau siunta, nes nemato nieko juokinga toj situacijoj tongue.gif
Dėl neatstumtos sėdynės jau nesiunta ax.gif Nebent atsitrenkia kur nors besėsdamas tongue.gif

Atsakyti
zirzejimas neaiskukodel

NEKALBEJIMAS supykus. Ot ir tegu,tik nereik paskui verkt!

Daznai as tinginys,ir kartais erzina girdet tipo "tu su manim niekur neini". Gi galima su draugem nueit,jei kur labai norisi.
Atsakyti
maniskis buna nepatenkintas,kai as uzsimanau eit miegot labai anksti,buna nepatenkintas kai as vaikstau susiraukus uz nieka(nesupranta kas mane tada kankina PMS)...
Atsakyti
Kad nemėgstu žiūrėt televizoriaus ir vis kai jis žiūri bandau kibint ir kitaip trukdau.
Kad zirziu dėl neplautų indų arba kad juos suplaunu - neleidžiu jam suplauti (kai jau jie prasmirsta visam kambary).
Kad nuolat bandau jį išstumt iš namų pasivaikščiot ir kitokius betikslius dalykus daryt.
Kad neleidžiu jam miegot eit anksti ir pakeliu ryte (aš kažkokia mažamiegė).
Atsakyti
Maniškis tokių stiprių nervų... Niekas jo niekada neišveda iš kantrybės. Šiek tiek irzlus pasidaro, kai darbe studentai įrangą pagadina, su kuria jam kitą dieną dirbti reikia. Tada tenka įrangą taisyt, vietoj to, kad darbus savo daryti. O šiaip stebiuosi, kad tokios kantrybės žmonių dar yra 4u.gif
Atsakyti
Kai aš garsiai baruosi su sūnumi. doh.gif
Kai paliktu neužsuktus visokius kamštelius blush2.gif
Kai noriu greitai keisti situaciją,o jis tam dar nepribrendęs.. g.gif
Nežinau daugiau.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 02, 17:36)
Kai palieku neužsuktus visokius kamštelius

Tai yra baisu...ir ne visokius,o visus 100% nedasuktus,neužsuktus...žinau,kad vien dėlto mirsiu kokiais 3 metais anksčiau...
Atsakyti