Įkraunama...
Įkraunama...

Kas siutina vyrus?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
T aš visų ir neužsuku,tik prisuku truputį....Va,ima MB kečupą iš šaldytuvo,išslydo iš rankų-ir... doh.gif būtų užsuktas-tik nukristų ir greičiausiai nesudužtų,o dabar.. lotuliukas.gif kruvina drama blink.gif
Tas pats ir su šampūnais ir viskuo kitu... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 07 11, 21:38)
Mane nervina, kai moterys yra nevalyvos, plaukuotom kojom, nesvarios, sklinda blogas kvapas, nevalo dantu ar jie ispuve, grubijanka, museika, vulgari, nemoksa, flegma, galiu vardinti ir vardinti. doh.gif

Viesule,juk tu visada buvai už natūralų plaukuotumą..????? blink.gif
Atsakyti
Kai nekeliu ragelio.
Kai virsiju stipriai greiti vairuodama
Kai pykstu ir keikiuos
Kai nededu slepeciu,vaikstau basa
Kai veluoju
Kai priekaistauju
Na,vardinciau ir vardinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2005 04 13, 09:28)
Maniskis tai pyksta kai grize namo po darbu, pavalge ziurime tv., o as vis reikia to ano, padaryti ta ana  ax.gif  nu tai ir prasideda, ar tu gali nors truputeli ramiai pasedeti, o as vis zyziu ir zyziu  blush2.gif
net paciai kartais geda, bet argi as prisipazinsiu  biggrin.gif  ax.gif  4u.gif

Siutina kai verkiu, kai nevalgau. Kai sakau kad noriu ka nors veikt,kur nors varyt. Kai keikiuos, kai nekeliu rageli. Ir dar...kai pavydziu blush2.gif Siaip jis ramus smile.gif
Atsakyti
mes gyvenam gera pusmeti, bet nei jo elgesys, neu mano nei vieno nesiutina.... tikiuosi taip bus ir toliau.
Atsakyti
Mes dar tik neseniai apsigyvenom kartu su MB, tai kol kas nepastebėjau, kad dėl mano poelgių jį imtų didelis siutas ax.gif
Bet supyksta dėl to, kad kartais neištveriu ir parūkau, ir dar bandau tai nuo jo nuslėpti doh.gif
Atsakyti
Maniski siutina kai einame i parduotuves be tikslo, o labiausia siutina mano posakis "uzeikim ir cia, o gal ko nors reikia". Ir dar kai isgerus arbata i puodelius kaisau siuksles: saldainiu popieriukus, serveteles, grauztukus ir pan., nes jei jam tenka juos plauti, tai pirma siuksles reikia istraukyti, kurios buna net sutrombuotos.
Atsakyti
MB siutina, kai uzsispyriu "kaip ozka" (nors oziaragis pas mus yra jis, o as - svelni zuvyte biggrin.gif , kai "lipu jam ant galvos", kai jam vadovauju ( schmoll.gif ), kad nesitvarkau namuose ( g.gif ), daugiau kaip ir nieko, visur kitur as jam wub.gif
Atsakyti
Mes kartu jau 12 metu, tai buna, kad siutina ir ji, ir mane viskas is eiles. Tokia jau ta meile! Na bet labiausiai, kai lakuojuosi nagus. Jis tiesiog nepernesa sio kvapo.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 07 30, 21:08)
Ir dar kai isgerus arbata i puodelius kaisau siuksles: saldainiu popieriukus, serveteles, grauztukus ir pan., nes jei jam tenka juos plauti, tai pirma siuksles reikia istraukyti, kurios buna net sutrombuotos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir aš prikišu šiukšlių, bet pati plaunu, nėr ko pykti.
O erzina jį mano nepasitikėjimas, neapsisprendimas tam tikrose situacijose, kai valgau sausainius, visa būtinai apsitrupinu blush2.gif , kai nepasakau kad padėtų, o paskui pykstu - atseit turi atspėt mano mintis, kai rėkiu ant vaikų, kai sakau tą darbą reikia padaryti - o jis - reikia darbus ant lapuko surašyti doh.gif - čia jau mane nervina toks požiūris. Erzina jį, kad pilna spinta rūbų(mano rūbų), o jis sunkiai randa savus blush2.gif Daug čia galima vardinti - kiek situacijų, tiek nervų biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras isiuntai labai kai tarkim ruosiames kur nors vaziuoti - jis pradeda priekaistaut kad as ilgai ruosiuosiu tada as uzsiuoziuoju ir sakau- niekur as tada isvis nevaziuoju vaziuok vienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tada as issikalineju koki pusvalanda kad as niekur nevaziuoju, o jis siunta kaip zveris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 07 30, 19:08)
Maniski siutina kai einame i parduotuves be tikslo, o labiausia siutina mano posakis "uzeikim ir cia, o gal ko nors reikia". Ir dar kai isgerus arbata i puodelius kaisau siuksles: saldainiu popieriukus, serveteles, grauztukus ir pan., nes jei jam tenka juos plauti, tai pirma siuksles reikia istraukyti, kurios buna net sutrombuotos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mus lygiai tas pats, net keista biškį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Varhay, na pas mus situacija panasi, tik maniskis neiskentes ima ir isvaziuoja, tai tada as siuntu, kad jis nesusipratelis ir kad mane viena paliko! blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti