Įkraunama...
Įkraunama...

Kas siutina vyrus?

O mano vyro niekas neerzina. As jam-pati pati paciausia thumbup.gif Pabandytu pasakyti kitaip gun_bandana.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano dieda nervina mano darbas, kad dirbu pamainom ir naktim. Ir, kad lipdama i lova, uzlipu ant jo kojos ar ant rankos, bo nedegu sviesos. Kisu saltas kojas pasisildyti biggrin.gif
Dar, kad ilgai krapstausi, jei kur ruosiames iseiti. I parduotuve su manim eiti, tai jam ph34r.gif
Atsakyti
O mano vyra erzina, kad ash uzhsisedejusi darbe iki velumos dazhniausiai gryzhtu mikriuku, o ne taksi (kai jis negali parvezhti manes). Ash pinigus taupau, o jis - manimi rupinasi thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiui nepatinka zirzimas....zzzzzz
Atsakyti
Mano vyrelis nervuojasi kai as valgydama beveik visur pomidoru padaza pilu (nors niekaip negaliu suprasti kodel) ir dar nervuojasi kai guledama koju pirsciukais i jo kojas trinu biggrin.gif
Atsakyti
nezinau kodel ,ji labai erzina kai as supliauskiu pirstais to tiesiog negali girdet. jei taip daryciau daznai gal isprotetu doh.gif
Atsakyti
Mano vyra siutina mano pedantiskumas,nors kartais net pats stebisi ir sako:ka as be taves daryciau. : blink.gif
Atsakyti
o maniskis tai nervinasi tik tada jei as biskuti uzpykusi arba susimasciusi tyliu ir nesisypsau.... huh.gif ir dar kai per daug uzsisedziu prie mokslu smartass.gif .... sako tu jau visai mane pamirsi per juos..
Atsakyti
Kas erzina manyje mano vyra, reiktu klaust jo, bet kai ka ir pati zinau:

1. Mano priekaistavimai del buities, demesio nerodymo ir pan...
2. Neparuosta vakariene
3. Jei atnesu vakarienei ka nors mesisko bet neatnesu duonos (selsta tada doh.gif )
4. Mano asaros
5. Knarkimas (vos priaugu 2 kg naktiom pradedu knark- man tai zenklas, kad metas dietos pasilaikyt biggrin.gif )
6. Kai griztam is tevu ir jam reikia tusti i 5 auksta sunkius krepsius
7. Neisskalbti, neislyginti jo marskiniai
8. Mano svoris (jam as stora unsure.gif ir galeciau pasilaikyt dietos ar pasportuot)

Ir t.t.
Papildyta @ [mergetime]1101217312[/mergetime]
Paskaiciau ka parasiau, tai issigandau. Arba as esu tokia baisi, arba jusu vyrai supratingesni uz manaji unsure.gif
Atsakyti
labai gera tema thumbup.gif .prisijuokiau iki asaru.
mano vyra erzina,kai paprasau nugara vakarais atsigulus paglostyt.o per visa nestuma ne tik nugara turejo glostyt,bet ir kojas,ir rankas.
Atsakyti
Mano vyrą labiausiai erzina pėstieji ir vairuotojai, kurie jį aplenkia biggrin.gif Ir dar aš biskutuką smile.gif
Atsakyti
Galvojau, ką čia parašyti. Tai ekspromtu gavosi tiek:
1. Erzina, kai aš vaiduoju mašiną, o jis sėdi šalia (net normaliai vairuoti negaliu, nes jis sėdi visas įsitempęs).
2. Kai aš dėl ko nors cray.gif
3. Kad niekaip nepabaigiu prieš 2 metus pradėtos megzti bliuzelės (tiesog visai jos nebenoriu ir neturiu todėl įkvėpimo).
Daugiau neprisimenu, bet normaliai pagalvojus, tai juokas iš tokių dalykų ima - aš iš jo dėl to pasišaipau.
Atsakyti