Įkraunama...
Įkraunama...

Kas siutina vyrus?

QUOTE(jura-rura @ 2005 04 08, 16:33)
o maniski siutina, kai as jo klausiu ka man apsirengti kai reikia kur nors eiti labiau pasimpuosus arba kai jo kalusiu ka siandien veiksim.
dar jis susinervina jei as netycia pirsteliu tuo momentu kai jis man buciuoja uzpakaliuka:-)) bet siaip jis geras:-)) ir parekia kartais, ale as jau nebekreipiu domesiu, zinau, kad praeis...

na tas antras punktas visai geras... fart.gif fart.gif fart.gif jis buciuoja, o tu fart.gif clap_1.gif megalol.gif
Atsakyti
Maniškį siutina mano isterijos, kurias keliu dėl nieko. Tiesiog dėl smulkmenos susinervinu ir pradedu rėkti ant viso pasaulio. Rėkiu ir galvoju "ko čia aš rėkauju?" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet ką padarysiu toks mano būdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2005 04 11, 09:14)
Maniškį siutina mano isterijos, kurias keliu dėl nieko. Tiesiog dėl smulkmenos susinervinu ir pradedu rėkti ant viso pasaulio. Rėkiu ir galvoju "ko čia aš rėkauju?"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Bet ką padarysiu toks mano būdas  4u.gif

Pas mane lygiai taip pat...esu ziauri isterike...bet kaip issirekiu gerai, viskas greitai praeina doh.gif Ir mano draugas prie mano tokiu "bejeriu" jau priprato biggrin.gif
Atsakyti
Siutina kaip pasakau, kad einu su panom kur nors, tada prasideda pavydo scenos tongue.gif , bet kaip ėjau taip ir sėkmingai einu, juk su padruškėm mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 04 12, 15:02)
Siutina kaip pasakau, kad einu su panom kur nors, tada prasideda pavydo scenos tongue.gif , bet kaip ėjau taip ir sėkmingai einu, juk su padruškėm mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

o maniškis niekada nekelia pavydo scenų g.gif Ir mane tai siutina. Draugaujame daugiau kaip 4 metus ir per juos tik 1 kartą iškėlė pavydo sceną g.gif Jis toks šaltakraujiškas, moka valdyti savo emocijas, o aš isterikė biggrin.gif Jau 2 savaites nesimatėme cry.gif Matyt jis nori pailsėti nuo mano isterijų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O aš pasiilgau ir tapau rami kaip avinėlis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis tai pyksta kai grize namo po darbu, pavalge ziurime tv., o as vis reikia to ano, padaryti ta ana ax.gif nu tai ir prasideda, ar tu gali nors truputeli ramiai pasedeti, o as vis zyziu ir zyziu blush2.gif
net paciai kartais geda, bet argi as prisipazinsiu biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2005 04 13, 08:24)
o maniškis niekada nekelia pavydo scenų  g.gif Ir mane tai siutina. Draugaujame daugiau kaip 4 metus ir per juos tik 1 kartą iškėlė pavydo sceną  g.gif Jis toks šaltakraujiškas, moka valdyti savo emocijas, o aš isterikė  biggrin.gif Jau 2 savaites nesimatėme  cry.gif Matyt jis nori pailsėti nuo mano isterijų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O aš pasiilgau ir tapau rami kaip avinėlis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Matai, o man kažkaip ant pavyduolių sekasi:), hmmm.... kaip čia pasakius sekasi...Dabar tai labai pasisekė, nes dabar tai viskas proto ribose, o su ex vaikinu tai buvo, ohoho, pavydas aukščiau visko, manęs pavydėdavo net mano draugėm, kad aš su jom praleidžiu laiką, o ne su juo, žodžiu kas per daug tas nesveika.
O jei būtų šalta tai irgi nepatiktų manau g.gif , geriausia viduriukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 04 13, 08:34)
Matai,  o man kažkaip ant pavyduolių sekasi:), hmmm.... kaip čia pasakius sekasi...Dabar tai labai pasisekė, nes dabar tai viskas proto ribose, o su ex vaikinu tai buvo, ohoho, pavydas aukščiau visko, manęs pavydėdavo net mano draugėm, kad aš su jom praleidžiu laiką, o ne su juo, žodžiu kas per daug tas nesveika.
O jei būtų šalta tai irgi nepatiktų manau g.gif , geriausia viduriukas wub.gif

Oi kaip pavydžiu kad taviškis kažkiek rodo pavydo. Man draugės pataria, kad susirasčiau kokį nekaltą gerbėją, kuris siuntinėtų sms. Tai, sako, tikrai padės g.gif Bus pavydo scenos, o lia lia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiskute: 13 balandžio 2005 - 08:38
maniski siutina mano noras kiekvienam zingsny vadovauti blush2.gif biggrin.gif O antras dalykas, kad kartais netycia "megstu" kalbeti pakeltu tonu (taip gaunasi), tai jis vis nervuojasi, kad rekiu ant jo doh.gif
Atsakyti
Mano vyrą siutiną:
1. Besaikis rūkymas ir kavos gėrimas.
2. Klausimas - kada išsiplausi savo/mano mašiną.
3. Priekaištas - kodėl neišplauti indai, neišlyginti skalbiniai, o vakarienei vėl dešros.
4. Mano mobilaus sąskaita.
5. Kai užsidarau ir mirkstu bei skaitau vonioj.
6. Mano komentarai, kad alus yra ne gaivinantis, o alkoholinis gėrimas.
7. O dar jeigu sužinotų kiek aš laiko SM pratupiu tease.gif
Tiesa, mane tikrai nustebino kai kurių pasisakymai ir tolerancija - vyras padarė atskirą vartotoją ir apribojo teises, jis gali jūsų mašinoje neatitraukti kėdės, o jūs - ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 13 balandžio 2005 - 08:55
QUOTE(Kiskute @ 2005 04 13, 09:37)
Oi kaip pavydžiu kad taviškis kažkiek rodo pavydo. Man draugės pataria, kad susirasčiau kokį nekaltą gerbėją, kuris siuntinėtų sms. Tai, sako, tikrai padės  g.gif Bus pavydo scenos, o lia lia  tongue.gif

O ne manau, kad tokią pūgą užkels, kad po to su tuo nekalbu gerbėju teks pasilikti? schmoll.gif

Ir prašyčiau čia nepavydėti tongue.gif
Atsakyti
Maniskis gal ir pavydi, bet retai tai parodo, dazniausiai nekalbedamas su manim smile.gif
Atsakyti