O mano vyras susierzina tada,kai aš susierzinu.

pabandysiu susirasyt, del ko vyras yra iskeles man skandalu:
1) truksta svelnumo, demesio, pagyru, ivertinimo..o taip atsitinka del didelio darbu kruvio, mokslu ir nuovargio..
2) ji erzina mano seslumas..nelabai megstu aktyvu poilsi, visur vaiksciot..o jis vietoj nenustygsta..
3) pradeti ir nebaigti darbai, tokie kaip mezgimas, mokymasis spausdint akluoju metodu..
4) ilga laika bambejo, kad nesportuoju..dabar jau sportuoju, tai bambejimai liovesi..
5) pyksta kai ko imuosi nepasitarus su juo..tai zodziu, nemegsta, kai svarbiais klausimais bunu savarankiska..tai dabar tariuosi, bet dar daug ko jis nezino..
6) kartais prikisa nelogiska mastyma
1) truksta svelnumo, demesio, pagyru, ivertinimo..o taip atsitinka del didelio darbu kruvio, mokslu ir nuovargio..

2) ji erzina mano seslumas..nelabai megstu aktyvu poilsi, visur vaiksciot..o jis vietoj nenustygsta..

3) pradeti ir nebaigti darbai, tokie kaip mezgimas, mokymasis spausdint akluoju metodu..

4) ilga laika bambejo, kad nesportuoju..dabar jau sportuoju, tai bambejimai liovesi..

5) pyksta kai ko imuosi nepasitarus su juo..tai zodziu, nemegsta, kai svarbiais klausimais bunu savarankiska..tai dabar tariuosi, bet dar daug ko jis nezino..

6) kartais prikisa nelogiska mastyma

Mano vyras pyksta, nes jam atrodo, kad aš nieko jam nepasakoju. o man atrodo atvirkščiai. Tiesiog esu neplepi, kiek uždara, arba tiesiog neturiu ką jam papasakoti. o jis nori kad iškločiau viską, ką dariau, ką mačiau, kai tik išeijau iš namų.
maniskis kartais pabamba vaiku manijos (manau, kad man ne vienai taip yra)
del kompiuterio,
del apsipirkinejimo parduotuvese, del ko cia dar jis bamba? aaaaa, kad nevalgyciau daug saldumynu(kad dupa nesustoretu
)bet siaip jis gana pakenciamas
svarbu, kad vyriskai neaukleja
del kompiuterio,
del apsipirkinejimo parduotuvese, del ko cia dar jis bamba? aaaaa, kad nevalgyciau daug saldumynu(kad dupa nesustoretu

QUOTE(*Drambliukas* @ 2004 11 23, 16:40)
Kas erzina manyje mano vyra, reiktu klaust jo, bet kai ka ir pati zinau:
1. Mano priekaistavimai del buities, demesio nerodymo ir pan...
2. Neparuosta vakariene
3. Jei atnesu vakarienei ka nors mesisko bet neatnesu duonos (selsta tada
)
4. Mano asaros
5. Knarkimas (vos priaugu 2 kg naktiom pradedu knark- man tai zenklas, kad metas dietos pasilaikyt
)
6. Kai griztam is tevu ir jam reikia tusti i 5 auksta sunkius krepsius
7. Neisskalbti, neislyginti jo marskiniai
8. Mano svoris (jam as stora
ir galeciau pasilaikyt dietos ar pasportuot)
Ir t.t.
Papildyta @ [mergetime]1101217312[/mergetime]
Paskaiciau ka parasiau, tai issigandau. Arba as esu tokia baisi, arba jusu vyrai supratingesni uz manaji
1. Mano priekaistavimai del buities, demesio nerodymo ir pan...
2. Neparuosta vakariene
3. Jei atnesu vakarienei ka nors mesisko bet neatnesu duonos (selsta tada

4. Mano asaros
5. Knarkimas (vos priaugu 2 kg naktiom pradedu knark- man tai zenklas, kad metas dietos pasilaikyt

6. Kai griztam is tevu ir jam reikia tusti i 5 auksta sunkius krepsius
7. Neisskalbti, neislyginti jo marskiniai
8. Mano svoris (jam as stora

Ir t.t.
Papildyta @ [mergetime]1101217312[/mergetime]
Paskaiciau ka parasiau, tai issigandau. Arba as esu tokia baisi, arba jusu vyrai supratingesni uz manaji

bet gi daba tu

QUOTE(wita @ 2005 04 07, 12:20)
JOOO...DĖL KOMPIUTERIO IR AŠ SULAUKIU PRIEKAIŠTŲ

Maniski labai erzina kai prasau lekste isplauti,ar namie ka padaryti ir t.t...A dar ji erzina kai nepasiklojes lova knarkia o as ji prikeliu,kad lova pakloti.

Maniškį erzina mano pedantiškumas...
Ilgas mano karpštymasis kai kur nors einam...
Nuolat prašinėju kad klausytų kas mano mašinoj barba,darba ar šiaip kokie garsai ir iš kur..jei yra..
(na kai važiuojam su mano mašina)
Kad burbu/bambu/zyziu..
Atrodo viskas..

Ilgas mano karpštymasis kai kur nors einam...

Nuolat prašinėju kad klausytų kas mano mašinoj barba,darba ar šiaip kokie garsai ir iš kur..jei yra..

Kad burbu/bambu/zyziu..

Atrodo viskas..

maniškį labiausiai erzina:
- kad esu per daug išlaidi...
- kad vis prašau namuose ką nors suremontuoti, pataisyti....
- kai prašau pasakyti apie mane savo nuomone, pavyzdziui kai parduotuvėje ką nors matuojuosi ir klausiu jo kaip aš atrodau - visuomet vienas atsakymas "labai gražiai, greičiau rinkis ir einam iš čia..."
- kai jį sukritikuoju, ar patariu kaip apsirengt (na į darbą su kostiumu eina, tai dažniausiai sukritikuoju kad šlipsas (kaklaraištis) prie baltinių netinka......)
- kai namo grįžtu vėliau už jį...... nes jis dirba gana ilgokai.....
- kad esu barbė šimtadarbė..... turiu begales pomėgių, hobių ir užsiėmimų, o jis neturi nei vieno, net žvejoti nemėgsta....
Vat kiek išvardijau.... na ir irzlus jisai.....
- kad esu per daug išlaidi...
- kad vis prašau namuose ką nors suremontuoti, pataisyti....
- kai prašau pasakyti apie mane savo nuomone, pavyzdziui kai parduotuvėje ką nors matuojuosi ir klausiu jo kaip aš atrodau - visuomet vienas atsakymas "labai gražiai, greičiau rinkis ir einam iš čia..."
- kai jį sukritikuoju, ar patariu kaip apsirengt (na į darbą su kostiumu eina, tai dažniausiai sukritikuoju kad šlipsas (kaklaraištis) prie baltinių netinka......)
- kai namo grįžtu vėliau už jį...... nes jis dirba gana ilgokai.....
- kad esu barbė šimtadarbė..... turiu begales pomėgių, hobių ir užsiėmimų, o jis neturi nei vieno, net žvejoti nemėgsta....
Vat kiek išvardijau.... na ir irzlus jisai.....

o maniski siutina, kai as jo klausiu ka man apsirengti kai reikia kur nors eiti labiau pasimpuosus arba kai jo kalusiu ka siandien veiksim.
dar jis susinervina jei as netycia pirsteliu tuo momentu kai jis man buciuoja uzpakaliuka:-)) bet siaip jis geras:-)) ir parekia kartais, ale as jau nebekreipiu domesiu, zinau, kad praeis...
dar jis susinervina jei as netycia pirsteliu tuo momentu kai jis man buciuoja uzpakaliuka:-)) bet siaip jis geras:-)) ir parekia kartais, ale as jau nebekreipiu domesiu, zinau, kad praeis...
QUOTE(jura-rura @ 2005 04 08, 15:33)

Maniski siutina 1. mano bambejimas
2. kad as nemegstu tvarkytis ir valgyt gaminti
3. Kol dar nesilaukiau ir rukiau, ji sis mano iprotis be galo siutino