Įkraunama...
Įkraunama...

Kas siutina vyrus?

QUOTE(AUKSUOLIUKĖ @ 2004 11 18, 14:17)
Beveik neabejoju .jog galėtumėte išvardyti aibę vyrų savybių ,kurios varo siutą.Pamirštas nuleisti klozeto dangtis,bukas spoksojimas į televizorių,tuoj pat po sekso pasigirdęs knarkimas ir panašiai.Manote ,vyrai mums neturi pretenzijų?Oho ...dar ir kiek.Kokių pretezijų sulaukėte iš savo brangiausiųjų??? dry.gif

Turbūt vienintelis dalykas, kuris jį tikrai siutina - kai man kažkas nepatinka, gebu ramiu tonu, vienu sakiniu, bet tikrai skaudžiai įkasti. O jis pas mane gerietis, niekada tuo pačiu neatsilygins. Stengiuosi auklėtis, tikrai, garbės žodis.
Atsakyti
Mano diedas- kažkoks akmeninis blink.gif . Neįsivaizduoju ką turėčiau padaryti, kad jį įsiutinčiau g.gif . Apskritai, niekas jo negali įsiutinti. Tas jo bruožas ( ramumas, sugebėjimas neprarasti savitvardos jokiomis aplinkybėmis) labai labai siutina mane, nes aš- tokia degtukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 28 rugpjūčio 2005 - 19:48
QUOTE(laurrutte @ 2005 04 13, 21:16)
aha maniskis irgi pyksta, kad nieko nepasakoju, na aisq buna, kad nera ka pasakoti arba tiesiog noriu tureti moterisku paslapciu:)

tas pats ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu vat, pasakysiu, kas man nepatinka (nesiutina, bet tik nepatinka):

kai ji nenori ko nors valgyti, nusiperkam ar pasigaminam vieną, o tada labai užsinori ir pusę suvalgo..

kai ji nelogiškai mąsto (pusę metų truko, kol sutiko, kad jos kelias namo yra "per aplinkui" ir kad kitas kelias yra žymiai trumpesnis.. tai čia vsokių nesąmonių dažnai prisigalvoja, bet jau man kartais net pradeda patikti ax.gif

nepatinka, kai ji klausia, ar gražiai pasidažiau, gerai apsirengiau o dar labiau - kaip man plaukai atrodo - nu blyn, man tai tie plaukai visada gražiai atrodo, bent jau taip baisiai susivėlusi/apsirengusi nebūna, kai klausia..

kai sako, kad jos kojos storos, nors jos visai nestoros ir be to ji žino, kad aš dėl tų "storų" kojų einu iš proto 000189.gif

dar kai randu jos cigaretes, nors ji "nerūko" blink.gif

kai įsideda telefoną į rankinuką ir aš paskambinęs girdžiu, kaip jos daiktai rankinuke šnekasi, batai kaukši, rėkiu, kiek galiu, o jos neprisišauksi cry.gif

kai visur palieka vaisių valgymo, kavos gėrimo pėdsakus..

kai sako viską susitvarkyti, o aš jau viską būnu susitvarkęs, o jai tai dar kas nors negerai

kai grįžta vėlai namo ir ne su taksi

kai nenori mylėtis, o aš noriu..

kai mušasi (bet po to gauna gydyti mano "sumuštą" ranką ir pan.) biggrin.gif

prisakiau čia aš visko, bet šiaip tai baisiai fainas žmogutis yra
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 04 13, 08:39)
maniski siutina mano noras kiekvienam zingsny vadovauti blush2.gif  biggrin.gif  O antras dalykas, kad kartais netycia "megstu" kalbeti pakeltu tonu (taip gaunasi), tai jis vis nervuojasi, kad rekiu ant jo  doh.gif

Na va, tiksliai taip ir pas mane, vadovauju, o ir įsijautus kartas nuo karto ir balselį kilstelnu blush2.gif ir jį ai erzina ax.gif
Tiesa, dar pradžioje būdavo nepatenkintas, kai aš valgydavau iš jo lėkštės 4u.gif , bet dabar jau priprato rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivute: 29 rugpjūčio 2005 - 10:57
QUOTE(kombinzonas @ 2005 08 29, 10:54)
nu vat, pasakysiu, kas man nepatinka (nesiutina, bet tik nepatinka):

kai ji nenori ko nors valgyti, nusiperkam ar pasigaminam vieną, o tada labai užsinori ir pusę suvalgo..

kai ji nelogiškai mąsto (pusę metų truko, kol sutiko, kad jos kelias namo yra "per aplinkui" ir kad kitas kelias yra žymiai trumpesnis.. tai čia vsokių nesąmonių  dažnai prisigalvoja, bet jau man kartais net pradeda patikti  ax.gif

nepatinka, kai ji klausia, ar gražiai pasidažiau, gerai apsirengiau o dar labiau - kaip man plaukai atrodo - nu blyn, man tai tie plaukai visada gražiai atrodo, bent jau taip baisiai susivėlusi/apsirengusi nebūna, kai klausia..

kai sako, kad jos kojos storos, nors jos visai nestoros ir be to ji žino, kad aš dėl tų "storų" kojų einu iš proto  000189.gif

dar kai randu jos cigaretes, nors ji "nerūko"  blink.gif

kai įsideda telefoną į rankinuką ir aš paskambinęs girdžiu, kaip jos daiktai rankinuke šnekasi, batai kaukši, rėkiu, kiek galiu, o jos neprisišauksi  cry.gif

kai visur palieka vaisių valgymo, kavos gėrimo pėdsakus..

kai sako viską susitvarkyti, o aš jau viską būnu susitvarkęs, o jai tai dar kas nors negerai

kai grįžta vėlai namo ir ne su taksi

kai nenori mylėtis, o aš noriu..

kai mušasi (bet po to gauna gydyti mano "sumuštą" ranką ir pan.)  biggrin.gif
prisakiau čia aš visko, bet šiaip tai baisiai fainas žmogutis yra

dar vieną pamiršau kažkaipv - nepatinka kai ji nori mylėtis, o aš ne.
Atsakyti
Taigi priėjau išvados, kad vyrus siutina bet kokia prievarta, reikalavimai: kažką pasakyti, padaryti ir pan. ir kai kas nors vyksta ne pagal jų norus.
Atsakyti
QUOTE(kombinzonas @ 2005 08 29, 13:06)
dar vieną pamiršau kažkaipv - nepatinka kai ji nori mylėtis, o aš ne.

Tai kodėl gi? Jautiesi nevyriškas, kai nepatenkini moters noro ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 08 29, 14:56)
Tai kodėl gi? Jautiesi nevyriškas, kai nepatenkini moters noro ar kaip?

matai, gal kažkur viduj ir tas yra, niekad nepagalvojau.. nors beatsakinėdamas taip sumąsčiau, kad, ko gero, kažkas panašaus ir bus, nes šiaip dažniau tai atvirkštinis variantas būna, o čia dabar šitaip blink.gif

bet šiaip tai kažkaip kartais tiesiog nesinori, nėra nuotaikos, esi pavargęs ir pan.
Atsakyti
QUOTE(kombinzonas @ 2005 08 30, 08:52)
matai, gal kažkur viduj ir tas yra, niekad nepagalvojau.. nors beatsakinėdamas taip sumąsčiau, kad, ko gero, kažkas panašaus ir bus, nes šiaip dažniau tai atvirkštinis variantas būna, o čia dabar šitaip blink.gif

bet šiaip tai kažkaip kartais tiesiog nesinori, nėra nuotaikos, esi pavargęs ir pan.

Na juk tai normalu - niekas nėra geležinis... kažin ar verta dėl to jaudintis.
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 08 30, 09:09)
Na juk tai normalu - niekas nėra geležinis... kažin ar verta dėl to jaudintis.

taigi niekas ir nesijaudina wink.gif tiesiog nepatinka, kai pats nenustygsti kažkiek laiko ir neišeina niekaip, o po to kai jau išeina, tai nebereikia cry.gif

o dėl siutinimo, tai nežinau, čia gal per stipriai pasakyta, nes aš tai įsivaizduoju, kad kai kas nors ką nors siutina, tai jau stogas turėtų kilnotis ojojoj kaip..
Atsakyti
gaila,kad tik vienas vyras parase.mes galvojam,kad vyrai ramus pas mus bigsmile.gif ,mazai kas jiems nepatinka..bet jei isgirstumete vyru pokalbius akys issoktu blink.gif doh.gif .
Atsakyti