Įkraunama...
Įkraunama...

Kas siutina vyrus?

maniski nervina, kai as kalbu pakeltu tonu - rekiu, bet man taip gaunasi savaime biggrin.gif nervina, kai cray.gif cray.gif o per pms tai isvis, sako isvaziuos kur nors keletui dienu, kol man prais 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kai bambu, nei iš šio būnu persisukus, ką jie supras jei tau pms biggrin.gif bet tiksliau gal nesiutina, o erzina biggrin.gif
Atsakyti
Kai bambu arba kai šneku su juo pakeltu tonu, kai priekaištauju, kad prie pc geimina... ax.gif .. Niu ir daug kitokių.. manyčiau, kad abu turim po vienodai savybių, kurios vienas kitą nervija.. smile.gif
Atsakyti
Kai valgau is jo lekstes essen.gif
Ta prasme paragaut ka nors bandau..
Atsakyti
QUOTE(dzingle @ 2007 07 10, 17:04)
Kai valgau is jo lekstes essen.gif
Ta prasme paragaut ka nors bandau..

Tai siutina ne tik vyrus mirksiukas.gif
Atsakyti
MB siutina kai uzsimanau kokio tais daikto kuri jis turi rankoje ir tuoj pat imu ji blush2.gif
Atsakyti
Mane nervina, kai moterys yra nevalyvos, plaukuotom kojom, nesvarios, sklinda blogas kvapas, nevalo dantu ar jie ispuve, grubijanka, museika, vulgari, nemoksa, flegma, galiu vardinti ir vardinti. doh.gif
Atsakyti
Mano brangusis nervinasi protest.gif
kai aš nekeliu ragelio
kai susipykstam, jis nori išsiaiškinti, o aš tyliu blink.gif
kai vairuoju, ir palieku neatstumtą sėdynę, nes jis pas mane aukštas, o aš mažutė
kad aš pedantė
kai jis nori su manim pasedeti, o aš tvarkausi... rolleyes.gif

yess.gif
kad negaliu nusedeti vietoje...
Atsakyti
Ji nervina mano "oziukai" blink.gif .. Cia jis pats taip suskele, kai uzklausiau..

Teisingumo delei pasakysiu, kad as esu tiesiog svelnumo isikunijimas, be
jokiu "oziuku" todel ir nervinti jo niekas negali (cia mano isvados) laugh.gif ..
Atsakyti
Maniski kartais nervina jei per ilgai uzsisedziu prie kompo blush2.gif Labai nervuojas kai neranda nagam zirkluciu, nes jam atrodo, kad as jas nukisu biggrin.gif Bet dazniausiai buna taip, kad zirklutes po nosim, o jis ziuri ir nieko nemato doh.gif
Niu kaip ir viskas lyg.... smile.gif
Atsakyti
Patiko cia man Kombinzono pasisakymai smile.gif
Perskaiciau ir savo vyrui garsiai, tai juokemes smile.gif
Prase, kad parasyciau, kas jam nepatinka:
- kai reguliuoju, kaip jis turi elgtis (nekalbet garsiai, necepset kine, kaip vairuot ir pan.) blush2.gif
- kai uzeina tvarkymosi manija, o jis tuo metu nenori, nors mato, kad reikia, nes as jau tvarkausi;
- kad per daug taupau, nors kartais pripazista, kad gerai;
- kai negaliu pripazint, kad suklydau (bet ne visada) smile.gif
- pries isvykas ar vaziavima kazkur stresuoju, kad nespesim, ar reikia kazka dar padaryt.
Jau vyras tyli, matyt nebesugalvoja wink.gif

..prisimine sad.gif
- kai jis sneka, o as ka nors uzsiemus negirdziu jo;
- kai ziurim kartu filma ir as nukrypstu mintim ir tada klausiu, kas cia buvo. Dabar jau nesivargina atsakyti smile.gif

bet aplamai, tai esu geriausia. chi chi.. cia baigiamasis jo zodis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaile: 30 liepos 2007 - 20:32
manasis labiausiai nervuojasi del mano,kaip jis sako"pedantiskumo" blink.gif
Atsakyti