Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(vredna @ 2007 03 20, 14:29)
Dar gražiau! Siūlau rišti šita maišelių temą nes jau prasideda grybavimo ypatimai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 20, 15:29)
Dar gražiau! Siūlau rišti šita maišelių temą nes jau prasideda grybavimo ypatimai  lotuliukas.gif

Na kam juokas, o kas patyrė savo kailiu ir matė savo akimis. Kadangi po operacijos teko kartu su mane operavusiu daktaru peržiūrėti video įrašą, kuriame viskas nuo pradžios iki galo nufilmuota ir išgirsti gydytojo komentarus tai vat už tai ir kalbu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 20, 15:53)
Kadangi po operacijos teko kartu su mane operavusiu daktaru peržiūrėti video įrašą, kuriame viskas nuo pradžios iki galo nufilmuota ir išgirsti gydytojo komentarus tai vat už tai ir kalbu  tongue.gif

aš išrašą gavau, o ten surašyta buvo ką man darė, t.y. operacijos eiga ax.gif bet įdomu būtų pažiūrėti video įrašą jei jį darytų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 20 kovo 2007 - 15:59
QUOTE(sivana @ 2007 03 20, 16:58)
aš išrašą gavau, o ten surašyta buvo ką man darė, t.y. operacijos eiga ax.gif bet įdomu būtų pažiūrėti video įrašą  jei jį darytų blush2.gif

Video įrašą daro kadangi laparaskopijos metu gi būna kamera į pilvą įkišta. tik reikia operuojančio gydytojo paprašyti, kad neištrintų, o tau padovanotu, duotu ar parduotu. Aš sumokėjau tuščios video kasetės kainą (na mane opravo 2000 m., tai dabar galbūt ne į kasetes įrašo, o į kokį kompkatą?) Na, o dėl gyd. komentaro tai vėlgi galima susitarti ( na žiūrint kokie su gydytoju santykiai).
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 20, 15:53)
Na kam juokas, o kas patyrė savo kailiu ir matė savo akimis. Kadangi po operacijos teko kartu su mane operavusiu daktaru peržiūrėti video įrašą, kuriame viskas nuo pradžios iki galo nufilmuota ir išgirsti gydytojo komentarus tai vat už tai ir kalbu  tongue.gif

O kur cia taip dar ir irasus rodo? Man net nepasiule paziuret verysad.gif O del juoko tai apsirikote, net nemanau is jusu juoktis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 20, 16:01)
Video įrašą daro kadangi laparaskopijos metu gi būna kamera į pilvą įkišta. tik reikia operuojančio gydytojo paprašyti, kad neištrintų, o tau padovanotu, duotu ar parduotu.

aišku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 20, 17:06)
O kur cia taip dar ir irasus rodo? Man net nepasiule paziuret  verysad.gif  O del juoko tai apsirikote, net nemanau is jusu juoktis  wink.gif

Na mane operavo Krikščioniškuose kaune. Ten labai maža ligoninė, nedaug ligonių, nedaug gydytojų. Na žodžiu tokia kamerinė aplinka. kažkaip išpuolė mane op[eravusiam daktarui budėjimas ir jam pakvietus mes draugiškai nuėjome pasižiūrėti mano filmuką. Na prieš operaciją jisai paklausė ar norėsiu įrašo. be abejo jeigu tai didelė klinika ir viskas konvejeriu tai kur ten bus laiko kino seansus daryti?
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 20, 16:17)
jeigu tai didelė klinika ir viskas konvejeriu tai kur ten bus laiko kino seansus daryti?

Nu jo, manoji ligonine kelis kart didesne, niekam neidomu nori matyt tu ar ne. O gaila. verysad.gif Noreciau savo tas cistas bjaurybes užmaytyt bash.gif
Atsakyti
Aš galiu tik vieną pasakyti, nebijokit tų laparaskopijų, jau tikrai geriau nei operacija, kai pjauna visą pilvą.
Man kai darė, tai aš po to išvis nieko nejaučiau, jokių prisiminimų blogų neturiu. Tikrai nebijokit nei viena, svarbu po to kad tik teigiami rezultatai butu.
Man buvo negimdinis nestumas, ir jei ne laparaskopija, o paprasta operacija, vaiku kazi ar buciau turejus, o dabar jau antro laukiuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 20, 17:01)
Aš sumokėjau tuščios video kasetės kainą (na mane opravo 2000 m., tai dabar galbūt ne į kasetes įrašo, o į kokį kompkatą?)

Vis dar i kasetes raso, neseniai dariausi. Is kur jie ims nauja aparatura, kad skaitmenine butu, jei lasines patiems zmonems reikia pirktis. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 20, 17:17)
Na mane operavo Krikščioniškuose kaune. Ten labai maža ligoninė, nedaug ligonių, nedaug gydytojų. Na žodžiu tokia kamerinė aplinka. kažkaip išpuolė mane op[eravusiam daktarui budėjimas ir jam pakvietus mes draugiškai nuėjome pasižiūrėti mano filmuką. Na prieš operaciją jisai paklausė ar norėsiu įrašo. be abejo jeigu tai didelė klinika ir viskas konvejeriu tai kur ten bus laiko kino seansus daryti?

Mane operavo dideleje ligonineje, kur viskas konveheriu ir dare irasa. Cia tikriausiai nuo tvarkos ligonineje priklauso, o ne nuo dydzio Man reikejo nupirkti kasete, bet iraso niekas neatiduoda, jis paliekamas kaip archyvas. Kai gydytoja turejo laiko, tai mane pasikviete ir per vidiaka:) parode, ka ten man dare. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai niekas nepasakys kelinta CD jums buvo operacija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Planuojanti @ 2007 03 20, 19:03)
Tai niekas nepasakys kelinta CD jums buvo operacija  blush2.gif

Man buvo 18 cd. mirksiukas.gif
Atsakyti