Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(Planuojanti @ 2007 03 20, 18:03)
Tai niekas nepasakys kelinta CD jums buvo operacija  blush2.gif

man 21 cd ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 03 20, 12:55)
Pirmadienį važiavau pasirodyt gydytojui ax.gif O šiaip nesileidau nieko, tik nuo skausmo vaistus gėriau pusdienį, daugiau net ir nereikėjo ax.gif

Net negaliu patikėti, kad taip gerai jauteisi po operacijos. Mane operavo anksti ryte, palatoje statė lašelinę, leido vaistus nuo skausmo, vėmiau visą dieną. Tik pavakary nušliaužiau iki WC. Kitą dieną jau buvo geriau, o trečią keliavau namo.
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2007 03 20, 16:06)
O kur cia taip dar ir irasus rodo? Man net nepasiule paziuret  verysad.gif

Aš taip pat kt. dieną po operacijos kartu su gyd. žiūrėjau operacijos įrašą (Jūrininkų ligoninė). Nieko ypatingo.
Atsakyti
Sveikutės! Man lapaparoskopija paskirta kovo 27 dieną. Siaubingai bijau.... unsure.gif Gal kas galite patarti apie pamokėjimus gydytojai? Matote pirmą kartą guluosi operacijai, tai jaučiuosi labai žalia.. Gal kuri irgi gulėsite Kauno klinikose panašiu metu?
Atsakyti
QUOTE(cukriuke @ 2007 03 23, 15:03)
Sveikutės! Man lapaparoskopija paskirta kovo 27 dieną. Siaubingai bijau.... unsure.gif  Gal kas galite patarti apie pamokėjimus gydytojai? Matote pirmą kartą guluosi operacijai, tai jaučiuosi labai žalia.. Gal kuri irgi gulėsite Kauno klinikose panašiu metu?

Aš turėjau 2 laparaskopijas, bet ne Kaune, o Vilniuje. Niekam nieko nedaviau. Tokiuose dalykuose esu bailė. Atrodo, kad duosiu, kai viskas pasibaigs, bet kai viskas baigiasi kitaip pradedu mąstyti lotuliukas.gif Baimė dings tik tada, kai pati TĄ praeisi. Kad ir kiek mes čia tau rašytume kaip nereikia bijoti ir kaip viskas greit baigiasi ir pasimiršta vis tiek baimė nedings. Aukštyn nosį mirksiukas.gif Tiktai nieko baisaus nėra tame. Bac narkozę - užmiegi, nubundi - jau po visko. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Nebijok cukriuke as siandiena grizau namo is ligonines smile.gif nera ko bijoti. kai guliausi i ligonine cia buvau prisikaiciusi kad skauda nuo prileistu duju, pykina ir t.t. kai atsigavau po narkozes manes nei pykino , nei skaudejo. tai pradejo ivairios mintys kilti kad man nieko taip ir nepadare g.gif reanimacijoje pradejau prasytis kad greiciau i palata nuvestu smile.gif kai nuveze i palata neuzilgo pati i toleta nuejau, gristant uzmate seseles tai didelem akim pradejo aiskinti kad man vaikscioti negalima 4u.gif Manes nei pykino, nei skausmo nejauciau tik matesi 3 pleistriukai. Po to uzejo daktaras i palata ir pasake kad viskas praejo sekmingai. Nakciai net nuskausminamuju atsisakiau nes nereikejo. Kiekvienos organizmas reguoja skirtingai vienas pykina, kitas ne. Vienoms skauda- kitoms ne
Atsakyti
Aš nesuprantu ko tų operacijų bijot, esu pjauta ne kartą ir dzin. Užmiegi, atsibundi, kelias dienas ant nugaros paguli ir vsio. O laparaskopijos tai aplamai mažiausia bijot reikia. O daktaram vokelį prieš operaciją visada kišenėn įdedu, ai nepakenks ax.gif
Atsakyti
O as niekam nieko nedaviau ir vistiek manim labai gerai rupinosi ir seseles ir daktaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cukriuke @ 2007 03 23, 15:03)
Sveikutės! Man lapaparoskopija paskirta kovo 27 dieną. Siaubingai bijau.... unsure.gif  Gal kas galite patarti apie pamokėjimus gydytojai? Matote pirmą kartą guluosi operacijai, tai jaučiuosi labai žalia.. Gal kuri irgi gulėsite Kauno klinikose panašiu metu?

Sveikute 4u.gif
Bijokim kartu smile.gif Man operacija kovo 28d., tik Vilniuje. Irgi pirma karta ir t.t.
Bijau ziauriai. Bet visos ramina, kad bus gerai, tai stengiuosi tiketi. Nors diagnoze pati jau nusistaciau - pazengusi endometrioze. Paziuresim, ar pasitvirtins tongue.gif
Ir kaip ji taip lindejo tiek laiko uzsimaskavus, o dabar taip staiga islindo - cista, skausmai ir t.t.!
Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2007 03 23, 14:29)
Sveikute  4u.gif
Bijokim kartu  smile.gif Man operacija kovo 28d., tik Vilniuje. Irgi pirma karta ir t.t.
Bijau ziauriai. Bet visos ramina, kad bus gerai, tai stengiuosi tiketi. Nors diagnoze pati jau nusistaciau - pazengusi endometrioze. Paziuresim, ar pasitvirtins  tongue.gif
Ir kaip ji taip lindejo tiek laiko uzsimaskavus, o dabar taip staiga islindo - cista, skausmai ir t.t.!

Tai ryzaisi pati operuotis?
Linkiu kad viskas pasisektu ir tai butu raktas problemu sprendimo link 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2007 03 23, 17:23)
Tai ryzaisi pati operuotis?
Linkiu kad viskas pasisektu ir tai butu raktas problemu sprendimo link 4u.gif

Aciu uz palinkejima 4u.gif
Pasirodo, operuos rytoj, ne poryt, esu soke, vaziuoju i logonine blush2.gif Parasysiu grizus, tikiuosi, viskas bus ok biggrin.gif
Atsakyti
viskas tiesiog turi but ok wink.gif
laikykis
Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2007 03 26, 13:50)
Pasirodo, operuos rytoj, ne poryt, esu soke, vaziuoju i logonine  blush2.gif Parasysiu grizus, tikiuosi, viskas bus ok  biggrin.gif

viskas bus gerai mirksiukas.gif Sekmės 4u.gif
Atsakyti