Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(Kozete @ 2007 03 31, 21:42)
Gal kam buvo panaši situacija? Gal jau nebeverta knistis gyliau ir laukti stebuklo, o bandyti darytis IUI? (nepastoju 2,5m. pastovei prižiūrima gyd. esu 1,5m.)

Kozete, man irgi laparoskopijos metu rado pirmo laipsnio endometriozės židinukų.Operavausi irgi prieš pusmetį.Operavusi gydytoja sakė, kad pusmetį po operacijos nieko nedarytis (ta prasme IUI).Bet aš vis vien pasidariau vieną IUI, deja, nesėkminga.Bet pas mus yra vyriškos problemos.O kaip pas jus, vyro tyrimas geras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 04 01, 07:36)
Kozete, man irgi laparoskopijos metu rado pirmo laipsnio endometriozės židinukų.Operavausi irgi prieš pusmetį.Operavusi gydytoja sakė, kad pusmetį po operacijos nieko nedarytis (ta prasme IUI).Bet aš vis vien pasidariau vieną IUI, deja, nesėkminga.Bet pas mus yra vyriškos problemos.O kaip pas jus, vyro tyrimas geras? g.gif

Taip, vyro tyrimą padarėme dviejose klinikose VK ir Narmedoje abu geri. Darėme dviejose, nes norėjome įsitikinti 100proc.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 03 29, 14:22)
uzi, nebijok, o kokiu tikslu tau skiria ją?

Gimdoj rado 3 manu kruopos dydzio miomas,tai gyd sako kad jos gali trugdyti pastoti,tuo paciu pazes kiausintakiu praeinamuma...pas mane buvo issibalansave hormonai,3 men geriau KT ,po triju pakuociu padare kraujo tyrimus viskas dabar normoj,bet va kita beda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzi: 01 balandžio 2007 - 12:50
QUOTE(uzi @ 2007 04 01, 13:50)
Gimdoj rado 3 manu kruopos dydzio miomas,tai gyd sako kad jos gali trugdyti pastoti,tuo paciu pazes kiausintakiu praeinamuma...pas mane buvo issibalansave hormonai,3 men geriau KT ,po triju pakuociu padare kraujo tyrimus viskas dabar  normoj,bet  va kita beda  verysad.gif

Kaip suprasti manu kruopos dydžio miomos? g.gif Man irgi laparoskopijos metu pašalino dvi miomas-du "grybukus" (gydytojos žodžiai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 01 balandžio 2007 - 14:30
QUOTE(Veronika @ 2007 04 01, 15:29)
Kaip suprasti manu kruopos dydžio miomos? g.gif Man irgi laparoskopijos metu pašalino dvi miomas-du "grybukus" (gydytojos žodžiai).

Nu tipo mazos labai 000kazkiek ml dydzio blink.gif ,praeita vasara buvau pas ja tai dar nieko nebuvo..
Atsakyti
Panos man per kaledas kai padare ta laparaskopija, tai kars nuo karto paskauda tą pusę kur cista buvo. Ir maudžia ne pastoviai, o savaitę pamaudžia, poto kokias pora savaičių ramu. Jau trys mėnesiai praėjo, gal kas blogai... g.gif
Atsakyti
[quote=vredna,2007 04 02, 13:00]
Panos man per kaledas kai padare ta laparaskopija, tai kars nuo karto paskauda tą pusę kur cista buvo. Ir maudžia ne pastoviai, o savaitę pamaudžia, poto kokias pora savaičių ramu. Jau trys mėnesiai praėjo, gal kas blogai... g.gif
[/quot

Mane sausi operavo. Taip pat karts nuo karto paskaudena ten kur cistos buvo.
Atsakyti
sveikos,
norejau paklausti, ka jus daret su vaikiuko gaminimu po operacijos... man gydytojas rekomendavo pirma menesi saugotis, taciau kazkaip visai nesinori... blush2.gif
geriu vaistus Wobenzym, taciau kazkokio neigiamo ju poveikio galimam nestumui anotacijoj neradau... kas gali buti blogo, jei jau pastociau?
Atsakyti
O man K. tiek po laparaskopijos, tiek po mikrochirurginės liepė bandyti iš karto, kol takai laisvi.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2007 04 05, 09:10)
O man K. tiek po laparaskopijos, tiek po mikrochirurginės liepė bandyti iš karto, kol takai laisvi.

Man irgi liepė iškart bandyti natūraliai, neliepė saugotis. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 05 balandžio 2007 - 08:13
QUOTE(Rinti @ 2007 04 05, 09:02)
sveikos,
norejau paklausti, ka jus daret su vaikiuko gaminimu po operacijos... man gydytojas rekomendavo pirma menesi saugotis, taciau kazkaip visai nesinori...  blush2.gif
geriu vaistus Wobenzym, taciau kazkokio neigiamo ju poveikio galimam nestumui anotacijoj neradau... kas gali buti blogo, jei jau pastociau?

Na kol baigsi gert tuos vaistus gali ir palaukt del viso pikto. As juos irgi geriau po operacijos pirmos, tai mes pradejom lialiuka kviest po poros menesiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Veronika @ 2007 04 05, 09:13)
Man irgi liepė iškart bandyti natūraliai, neliepė saugotis. schmoll.gif

Tai jus norit pasakyt kad kai pravalo kiausintakius ten vel saaugu greit atsiranda?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Niu va, grizau po laparoskopijos namo. Jauciuosi labai gerai, vakar isoperaco, siandien is pat ryto paleido. Bandziau vakar Kutvela ramint, bet manau, kad nepavyko. Maciau, kai ja siandien 9 ryto veze i operacine. Vargsiuke, baisiai persigandus. O man pasiseke labai gerai, naujienos geros thumbup.gif
Atsakyti