Aš irgi jau nervintis pradėjus buvau kad man vis tą šoną kur cista buvo maudžia ir maudžia jau gal apie 10 dienų, labai bijau aš tų uždegimų. Nu vakar aprimo, beveik nieko nesijaučia. Suprasi kas ten darosi...
Aš operavausi iškart po mmm tai niekas man nepersikėlė ir netepliojo. Tik ligoninėj vos nenugriuvau kai pamačiau žalią paklodę
ten turbut tas skystis spalvotas kur laidžia praeinamumui žiūrėt

QUOTE(vredna @ 2007 04 11, 14:38)
Aš operavausi iškart po mmm tai niekas man nepersikėlė ir netepliojo. Tik ligoninėj vos nenugriuvau kai pamačiau žalią paklodę
ten turbut tas skystis spalvotas kur laidžia praeinamumui žiūrėt

man tai 3 dienas rudai tepliojo, o pati nuo juosmens visą rudą buvau, kaip po soliariumo

QUOTE(kutvela @ 2007 04 12, 22:08)

kaip jautiesi dabar po laparaskopijos ?

QUOTE(sivana @ 2007 04 12, 21:30)
na dar ant biuletenio, bet siaip lyg ir gerai, kur skylutes dar pamaudzia, labai laukiu kada baigsis kraujavimas ir galesim

QUOTE(kutvela @ 2007 04 13, 09:23)
na dar ant biuletenio, bet siaip lyg ir gerai, kur skylutes dar pamaudzia, labai laukiu kada baigsis kraujavimas ir galesim
na ir aisku labai tikiuosi po to geru rezultatu, tikiuosi laparoskopija buvo i nauda 

žinoma bus geri rezultatai

QUOTE(sivana @ 2007 04 13, 09:07)
bet tas laukimas kaip nervuoja, ka bedarytum visur reikia laukt

QUOTE(kutvela @ 2007 04 13, 10:59)

Nu blyn mergos, mane tas maudinas šone jau zakalebal. Paskambinau užsirašyt pas ginę, bet be trečiadienio niekaip - vietų nėra. O man kita savaitę mmm jau turi prasidėt, tai dar minimum savaitę laukt
Nebesuprantu aš klas man ten maudžia, sąąugos, uždegimas ar kas ten dar blyn yra. Jei uždegimas koks kiaušidės tai įdomu turi kokiu išskyrų būt "netokių" ar ne

QUOTE(vredna @ 2007 04 13, 11:39)
Nu blyn mergos, mane tas maudinas šone jau zakalebal. Paskambinau užsirašyt pas ginę, bet be trečiadienio niekaip - vietų nėra.
tai gal pas kitą ginę nueik,kad pažiūrėtų kas ten yra