Viktoriukas tai kokios tos geros naujienos?

Niu ka, man laparoskopija dare vakar apie 12 valanda, siandien 9 ryto jau buvau paleista namo
Rado pas mane visa kalna saaugu, bet jos buvo ne endometriozines, jas visas pasalino. SU pacia gyd. Tvarijonaviciene pakalbet teko siandien, gerai, kad po narkozes nieko man ir nepasakojo
Zodziu, kaip. Sake, kad saaugu buvo visur, tarp gimdos ir slapimtakio, yra net ir apie kepenis, apie kiausintakius, kiausides, bet panaikino jas visas. Sake, dabar bandyt naturaliai. Man vien tas zodis tiek vilciu suteikia
Sake, kad po tokios operacijos sansu pastot yra apie 40% per 2 metus. Kaip turejusiai 0, tai man cia laaaabai daug. Ji zino, kad pas mane yra eile IVF rugpjuciui, sake, jei nepavyks iki to laiko, daryti procedura, bet gal ir pavyks. Is praktikos ji sake, kad daugiausiai sansu pastoti pirmaisiais menesiais ir pradeti iskart po sekanciu mmm

Oi nu tai liuks
ale is kur tu saaugu ten pas tave tiek daug visur?

vredna, sako, nuo kažkada turėto uždegimo
Veronika,
Aš irgi tikiuosi, kad Kutvelai viskas gerai

Veronika,

QUOTE(Viktoriukas @ 2007 04 05, 11:39)
Niu ka, man laparoskopija dare vakar apie 12 valanda, siandien 9 ryto jau buvau paleista namo
Rado pas mane visa kalna saaugu, bet jos buvo ne endometriozines, jas visas pasalino. SU pacia gyd. Tvarijonaviciene pakalbet teko siandien, gerai, kad po narkozes nieko man ir nepasakojo
Zodziu, kaip. Sake, kad saaugu buvo visur, tarp gimdos ir slapimtakio, yra net ir apie kepenis, apie kiausintakius, kiausides, bet panaikino jas visas. Sake, dabar bandyt naturaliai. Man vien tas zodis tiek vilciu suteikia
Sake, kad po tokios operacijos sansu pastot yra apie 40% per 2 metus. Kaip turejusiai 0, tai man cia laaaabai daug. Ji zino, kad pas mane yra eile IVF rugpjuciui, sake, jei nepavyks iki to laiko, daryti procedura, bet gal ir pavyks. Is praktikos ji sake, kad daugiausiai sansu pastoti pirmaisiais menesiais ir pradeti iskart po sekanciu mmm 

nu labai optimistiskai nuteikiancios naujienos

Tai linkiu, kad neprieitum tu tos eiles mano sarasiuke

QUOTE(Viktoriukas @ 2007 04 05, 11:39)
Niu ka, man laparoskopija dare vakar apie 12 valanda, siandien 9 ryto jau buvau <.........> Is praktikos ji sake, kad daugiausiai sansu pastoti pirmaisiais menesiais ir pradeti iskart po sekanciu mmm 

Vikoriuk, ash naudodamasi proga vietoj taves dabar IUI daryciau plius tvirtinciau naturaliai, reikia butinai ishnaudoti pirmus menesius po laparoskopijos.

sekmes tau

QUOTE(redute @ 2007 04 06, 06:35)
Vikoriuk, ash naudodamasi proga vietoj taves dabar IUI daryciau plius tvirtinciau naturaliai, reikia butinai ishnaudoti pirmus menesius po laparoskopijos.
sekmes tau

sekmes tau

Nieko ji man apie IUI nesakė

Labas
Jau grįžai
smagu,kad viskas gerai. Dabar stiprėk ir ilsėkis
Viktoriuk labai džiaugiuosi už Tave, linkiu dideliausios sekmės

QUOTE(kutvela @ 2007 04 06, 20:51)
na sveikutes! mane sian vakare paleido namo!

Viktoriuk labai džiaugiuosi už Tave, linkiu dideliausios sekmės

Jetus, kaip aš buvau persigandus
Po laparoskopijos kelias dienas man tepliojo, skemadienį jau baisiai kraujuot pradejau, na, kaip per normalias mmm, o ciklo diena tik 20
Jau buvau sumąsčius ir Tvarijonavičienei skambint aiškintis, ir čia pagalbos žiūrėtis, bet kas bus SM per Velykas
Bet pirmadienį, kai ėmė siūlus išsiaiškinau, kad man tik ciklas persislinko